- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Sadece kekik yaptığımda bile iyi gelir bana damarları açıyor ağrıları kesiyorBende çok işe yarıyor kuzum o sebeple içiyorum ya da psikolojik bilmiyorum bir de 1 yemek kaşığı pekmez yiyorum evden çıkmadan kansızlığıma iyi geliyorBiraz abartmıştım geri durdum bugünde dikkat edeceğim haftada 3-4 gün yiyorsam 2 gün rahat bırakıyorum mideyi ki ortayı bulalım Civanperçemi + kekik+ biberiye + papatya çayı karıştırıp içtim bir de demleyerek iyi geldi regl
Bende artık günde 1 kupa karıştırıp içiyorum bu çayları her zaman işe yarıyordur sonuçta bir zararı olmaz herhaldeSadece kekik yaptığımda bile iyi gelir bana damarları açıyor ağrıları kesiyor
1 kupadan zarar gelmez ama sürekli içme,ara verdiğin zamanlarda olsunBende artık günde 1 kupa karıştırıp içiyorum bu çayları her zaman işe yarıyordur sonuçta bir zararı olmaz herhalde
Zaten Ramazan ayında çok içemem kuzum akşam iftardan sonra sanmam onu içeceğimi içimden gelmez dondurmalar dururken1 kupadan zarar gelmez ama sürekli içme,ara verdiğin zamanlarda olsun
Başarılar başarılarKızlar kusuruma bakmayin int yoktu hafta sonu da sinavlar var. Mesajlarinizi pazar aksami geriden okumaya baslarim. Görüşmek üzere
Cnm iyiler su anda ama cok zor 2 cocuk yada bana zor geldi senin minik nasil ?Evet yaa sen emziriyorsun bir de o da faydalı bebişlerin nasıl iyiler mi bir de sormayı unutuyorum çalışmayı düşünüyomusun napıcaksın
En güzeli her gün özellikleri değişiyo eşyaların ve daha iyisini almak istiyoruz hem yıkayıp hem de kurutan çamaşır makinası makinadan al giy
Sen de allaha emanet ol canım, rabbim her şeyi gönlüne göre versin.sbeden Can'ım Hakkı'nı helal et pazartesi son bildirimim inşallah malum ramazan da geldi
Zor duruma soktuysam seni Hakkı'nı helal et
Arkadaşlar başarılar diliyorum size Allah'a emanet olun
Ayy ne güzel yaa dengeli ve sağlıklı bir menüDunku menum .
Sabah .1.5 dilim ekmek 1 yumurta 2 kasik lor yesillik
Ogle .ton balikli salata 1 dilim ekmek
Ara .2 domates 2 ceviz
Aksam.1 kepce corba, 7 kasik kabak yemegi ,
4 kasik yogurt 1 kofte
Evet canım öyle yapıyoruz biz de kredi çekmeden nakitle halledebiliriz inşaallahsu321 cnm bende ayni fikirdeyim para biriktirmek en iyisi tatlim
Bayılırım arnavut ciğerine:))Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşilçay(demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase yeşil mercimek çorbası + yarım porsiyon arnavut cigeri + 1 kase yağsız tuzsuz yeşil salata - 419 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Allah yardımcın olsun kuzumKızlar kusuruma bakmayin int yoktu hafta sonu da sinavlar var. Mesajlarinizi pazar aksami geriden okumaya baslarim. Görüşmek üzere
Aynen yaa sürekli bi üst teknoloji çıkıyor.En güzeli her gün özellikleri değişiyo eşyaların ve daha iyisini almak istiyoruz hem yıkayıp hem de kurutan çamaşır makinası makinadan al giy
Menun harika canimDunku menum .
Sabah .1.5 dilim ekmek 1 yumurta 2 kasik lor yesillik
Ogle .ton balikli salata 1 dilim ekmek
Ara .2 domates 2 ceviz
Aksam.1 kepce corba, 7 kasik kabak yemegi ,
4 kasik yogurt 1 kofte
Gardrop tipi buzdolabinida ilk defa duyuyorm netten arastirim merak ettimAynen yaa sürekli bi üst teknoloji çıkıyor.
Şu gardrop tipi buzdolaplarını seviyorum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?