♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gayet dengeli ve sağlıklı bi menü canım afiyet olsun

Teşekkür ederim bebişimmm
Tuniklerim ve şallarımdan vazgeçemem çok seviyom onları

Selamun aleykum kızlarrr
Elhamdülillah bugün de doyduk rabbim oruçlarımızı kabul eylesin
Bugün biraz fazla yürüdüm halsiz kaldım ama olsun pişman değilim
Menüm şöyleee
Her şey ev yapımıdır ona göre değerlendirelim lütfen ve az şekerli az yağlıdır:))
Sahur 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 kayısı 2 ceviz
İftar 1 dilim pizza ve sonrasında da 1 porsiyon kadayıf
Sporum da
2 saat yürüyüş
Bi şeyler yer miyim başka bilmiyorum şu an tok değilim mesela ama gereksiz de yemek istemiyorum
Daha yeni sofradan kalktık demeyin biz iftarı yapalı 3 saati geçti

Kızlar bunu buldum güzel bir küre benziyor 1 hafta boyunca akşam yemeği yerine uygulanabilirmiş başlayalım mı ne dersiniz bende yeniyim karın bölgemde kilo var dolaşırken burayı buldum napsakki acaba bide spor yapmakta lazım

Woooww :) bu sene sinavlar bitti mi moralde geldi tabi sana sinavlari verdin
Bende de hirs cok ise yaramıyor
Ayy evet çok şükür bitti ablacım ağustos sonuna kadar rahatım Ama şuan halamda kalıyorum ya 10 gün burdayım spor yapamıyorum bu yüzden tam diyet de yapamıyorum

Dunku menum
Sahurda 1 kasr mercimek corbasi ictim 1 kase de musli +yoğurt yedim.

Iftarda sunnet dugunune davetliydik.
1 kase dusun corbasi ictim, 4 kaşık tas kebabi ve 1 tane de sigara böreği yedim, pilava hic dokunmadim. 1 bardak da ayran ictim. Dun acayip susadim bugun de ayni icmeye calisiyorum ama zaman kısıtlı.

Aynen bebikim, pes etmek kötü sonuçlar doğuruyo. Test edilip onaylandı

şöyleki sahurdan sonra tok sun,iftardan önce baya bi aç biri 65,5 diğeri 64,9 tam kilomuzu bu zamanlarda tartılarak bilemeyiz,ortalamasınımı almak lazım bilemedim ondan şeettimm
Banane banane işte iftardan önceki kiloma bakarım ben hıh alamam ortalama falan. Artı öyle olunca

Kızlar günaydın bugün daha tartılmadım. Akşam eve gidince tartılcam. Ama iki gündür tartıda harika rakamlar gördüm. Dün iftara misafirimiz var. Yiyebileceğim en minimum miktarda yedim ama yine de benim günlük klasik iftrlarlarımdan fazla oldu tabi. Malum ben normalde çorba salatadan başka bişi yemem. Bakalım dün akşamın yansıması olacak mı o güzel kiloma :) :)

Hemmennn önümüzdeki günlerde yapıp yorumumu yazıyorum.
Eğer kardeşinden tarif alabilirsen bana tarifini yazıver canım olmadı netten bulurum
Öğrenirim tabi ki canım bugün sorayım netten almıştı tarifi hangisiyse kopyalarım buraya

Evet haklısın kuzum dün akşam iftardan hemen önce tartıldım tam 50 geldim demek ki bende bir sorun varmış

Hafta sonu gelinlik provam Vardı. Gelinliği ilk giydiğimde bedenim 36-38 arasıydı. Bu ikinci giyişimde 36 olmuşum. Gelinliğim 36 beden yani :) :)
Hadi bakalım canım çok sevindim bence sen artık 36 bedensin
sbeden
30.05.2016: 56.40
06.06.2016: 57.00
13.06.2016: 57.50 50 50 artıyorum da halime kendim de inanamıyorum
Kış boyu giyemediğim bol pantolonlar üzerime oturmaya başladı resmen

Kız sen yoksa bol pantalonlara olmaya mı çalışıyordunRamazandır kuzu toparlarsın eminim

günaydın arkadaşlar ben suçluyum uzun zamandır giremiyorum. o kadar yoğunumki anlatamam işyerinde girebiliyordum internete arkadaş izinli öğlen arası dahil çalışıyorum açamıyorum interneti hiç.geçen hafta bildirim yapamamıştım. aralarda da yazamadım. bu hafta sbeden 57.2 yim. kilo bildirimi dışında da katılmaya çalışcam ama sık yazamıyorum diye beni atarsanız anlarım.kusura bakmayın. cepten siteyi açmayı denediğimde sayfa yüklenmiyor sanırım telefonu formatlatmam gerek. bir problem var ama anlayamadım.adet oldum adet bitti yarın başlaycam oruç tutmaya. hiç dikkat edemiyorum yediklerime bu ara

Günaydın hayırlı haftalar kızlar bizim için yoğun ama güzel bir hafta sonuydu cumartesi gezmelerdeydim dün temizlik yaptım ve misafir ağırladım dün ki menümü bildiriyorum

İftar; Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon beşamel soslu kaşarlı tavuk + 1-2 çtl yeşil salata + 2 kupa ıce şeftali - 446 kalori
Sahur; 1 ad.gofret (geç uyuduk yemek yiyemedim hem uyku hem aç değildim) - 26 kalori

Toplam kalori: 472

Dün spor yapamasam da sabah 10 dan akşam 10na kadar hiç oturmadım diyebilirim ev işi yemek hazırlama

Güncel kilom 50.00 hatta bir ara 49.9 geldi

begum75 GonulSenligim bayan_balon

Ramazanda kalorilerimizi tutmuyoruz dağıldık farkındayım ama en azından yazalım bırakmamak adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…