İltifat ediyosunuz efenimmManken manken
Gayet dengeli ve sağlıklı bi menü canım afiyet olsunKızlar bugünkü menüm:
Sabah
1 KK beyaz peynir
Domates, salatalık
5 zeytin
Sade omlet
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
1 kase baharatlı yoğurt
Ara
2 küçük kırmızı erik
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 biber dolması yanına 3 kaşık kaşık yoğurt
Teşekkür ederim bebişimmmCanım içini dökmekle iyi yaptın. Takıldın diye moralini bozup salarsan benimle aynı hatayı yaparsın. Ben geçen sene 62 den düştüm düştüm 53-54 gelince tıkandım. Aylarca bu aralık bi indim bi çıktım. Eskiler bilir. Ben de moral bozdum ve saldım. Noldu tekrar 57,5 kiloya çıktım. Bu sefer hadi baştan bi daha başladım. Düştüm yine 53,54 te takıldım. Ama bu sefer bırakmadım. İnatlaştım. Kaç ay zorlarda zorlasın pes etmicem dedim. Sonuç : şuan 50 kiloyum.
O yüzden bence bırakmak yerine diren. Sen de zaferi yakala
Kız fiziğine ayrı bayıldım. Kıyafet kombinine ayrı bayıdım :) :)
Sağol canım kavuştum çok şüküroooo fıstık, evine odana kavuşmuşsun gözün aydın,ayrıcada çok fit sin maşallah
En yakın zamanda gelicem canımEvet canım ben de korkarak uyandım. Ama panik yapmadım. Deprem bitince yattım 15 dk daha uyudum. Napim işe gitcem :) ama ürkütücü bir şey Allah yaşatmasın
Bekleriz şekerim 50 ler grubuna
Ayy evet çok şükür bitti ablacım ağustos sonuna kadar rahatımWoooww :) bu sene sinavlar bitti mi moralde geldi tabi sana sinavlari verdin
Bende de hirs cok ise yaramıyor
Canim gerçekleri söylüyorum. Bu ara hackerliga daldimİltifat ediyosunuz efenimm
Çok mu yoğunsun bu aralar canım pek giremiyosun galiba özledim iyice yaa
Aynen bebikim, pes etmek kötü sonuçlar doğuruyo. Test edilip onaylandıbende bir önceki diyetimde 63 e kadar düşmüştüm orda takılınca saldım 69-70 lere çıktım ama bu sefer yılmadım ve 59 küsürleri gördüm, önemli olan takıldığın anda bırakmamak,çünkü bu tempoya ve hızlı çalışan metabolizmaya vücut alışıyor salarsan yavaşlıyor kilo almaya başlıyosun ama devam edersen dayanamayıp bi yerden sonra inmeye başlıyosun @fiyonkbayan
Banane banane işte iftardan önceki kiloma bakarım ben hıhşöyleki sahurdan sonra tok sun,iftardan önce baya bi aç biri 65,5 diğeri 64,9 tam kilomuzu bu zamanlarda tartılarak bilemeyiz,ortalamasınımı almak lazım bilemedim ondan şeettimm
Öğrenirim tabi ki canım bugün sorayım netten almıştı tarifi hangisiyse kopyalarım burayaHemmennn önümüzdeki günlerde yapıp yorumumu yazıyorum.
Eğer kardeşinden tarif alabilirsen bana tarifini yazıver canım olmadı netten bulurum
Tabi canım fazla çıkar. Ramzan dışı düşünğnce şöyle bir şey oluyo. Kahvaltı etmişsin 2-3 saat sonra tartılmışsın. Aynı hesap. Biz normal zamanda kahvaltı öncesi tartılıyoruz dimiii. O da takriben iftar öncesi zamana denk geliyo
Kızlar günaydınbugün daha tartılmadım. Akşam eve gidince tartılcam. Ama iki gündür tartıda harika rakamlar gördüm. Dün iftara misafirimiz var. Yiyebileceğim en minimum miktarda yedim ama yine de benim günlük klasik iftrlarlarımdan fazla oldu tabi. Malum ben normalde çorba salatadan başka bişi yemem. Bakalım dün akşamın yansıması olacak mı o güzel kiloma :) :)
Hadi bakalım canım çok sevindim bence sen artık 36 bedensinHafta sonu gelinlik provam Vardı. Gelinliği ilk giydiğimde bedenim 36-38 arasıydı. Bu ikinci giyişimde 36 olmuşum. Gelinliğim 36 beden yani :) :)
sbeden
30.05.2016: 56.40
06.06.2016: 57.00
13.06.2016: 57.50 50 50 artıyorum da halime kendim de inanamıyorum
Kış boyu giyemediğim bol pantolonlar üzerime oturmaya başladı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?