Her 5 gunde 1 gunluk çetelemi paylasicam demistim kizlar. (s.s sahurdan sonra i.ö iftardan once
06 Haziran: s.s 66.6 - i.ö 66.1
07 Haziran: s.s 66.5 - i.ö 65.9
08 Haziran: s.s 66.5 - i.ö 65.7
09 Haziran: s.s 65.6 - i.ö 65.2
10 Haziran: s.s 65.5 - i.ö 64.9
Hep birlikte daha çok eksilere inşallah
Ben her gun buraya yazmiyorum. Telefonuma yaziyorum canim. Her 5 gunde 1 de burada paylasicam sen de oyle yapabilirsin. Ben normalde gunluk tartilmam pazartesi ve cumalari tartilip oyle kiste yapiyordum ama ramazanda her gun6 Haziran: 61.8
9 Haziran: 60.1
10 Haziran: 59.7
Yakın gidiyoruz böyle devam edelim her gün ben unutursam sen beni etiketle ve hatırlat.
Sahuru tamamen kaldırmak sagliksiz olabilir ama karbonhidratsiz geçirebilirsin. Musli + sut ya da sadece süt ile geçirebilir bazen de es geçebilirsin . Ama kesinlikle tum gun ac kalcam tam doymam lazim deme. Ben 2 gibi sahur yapip 20.40 ta iftar yapiyorum dayaniliyor yani. Tabii bunye meselesi.denemen lazim bir kere.Afiyet olsunnn...
Ya ben de ara öğünle veremiyorum zaten bu kiloları da 2 öğünle verdim.
Acep ben de mi sahuru kaldırsam çok mu halsiz düşerim ki
Şu an tam istediğim kilodayım ama insan geçmişte aşırının aşırısı kilolu olunca korkuyo ya yine öyle olursam diye
Hemmennn önümüzdeki günlerde yapıp yorumumu yazıyorum.Evet harikasın vallahi fiziğini zaten çok beğendiğimi söylemiştimHintpareyi çok sevdim sende seversin eminim dün 2,5 tane götürdüm hiç ağır gelmedi
Aslında süt ve hurma ile yapabilirim.Sahuru tamamen kaldırmak sagliksiz olabilir ama karbonhidratsiz geçirebilirsin. Musli + sut ya da sadece süt ile geçirebilir bazen de es geçebilirsin . Ama kesinlikle tum gun ac kalcam tam doymam lazim deme. Ben 2 gibi sahur yapip 20.40 ta iftar yapiyorum dayaniliyor yani. Tabii bunye meselesi.denemen lazim bir kere.
Tabi canım fazla çıkar. Ramzan dışı düşünğnce şöyle bir şey oluyo. Kahvaltı etmişsin 2-3 saat sonra tartılmışsın. Aynı hesap. Biz normal zamanda kahvaltı öncesi tartılıyoruz dimiii. O da takriben iftar öncesi zamana denk geliyoen sabah tartılıyorum ya o yüzden mi fazla çıkıyorum ki gerçi dün şekerpareleri götürdüm ondan da sayılır
Canım içini dökmekle iyi yaptın. Takıldın diye moralini bozup salarsan benimle aynı hatayı yaparsın. Ben geçen sene 62 den düştüm düştüm 53-54 gelince tıkandım. Aylarca bu aralık bi indim bi çıktım. Eskiler bilir. Ben de moral bozdum ve saldım. Noldu tekrar 57,5 kiloya çıktım. Bu sefer hadi baştan bi daha başladım. Düştüm yine 53,54 te takıldım. Ama bu sefer bırakmadım. İnatlaştım. Kaç ay zorlarda zorlasın pes etmicem dedim. Sonuç : şuan 50 kiloyum.günaydın kızlar gerçi öğlen olmak üzere ama evde olunca sabah akşam hepsi bir oluyo. kilo verme yarışında bi süre olmuycam heralde. hiç moralim yok. yediklerime ne kadar dikkat etsem de ne kadar yürüyüş yapsam da 82 de takıldım gitmiyo. arada bazen bi kilo alıyorum ya da veriyorum ama değişen pek bi şey yok. zaten hedefim de temmuza kadar en az bi beş kilo vermek biraz incelmekti. şimdi olmuycak gibi görünüyo. ramazan da var. şu an oruç tutamıyorum malum nedenlerden ama yine de öğle düzenli beslenme yapmıyorum midemi oruca hazırlamak adına. yoksa oruç tutarken yemek saatlerinde bedenim istiyo. kilo veremedim zaten. valla ne sorun var bilmiyorum doktora falan gidemiyorum zaten şimdi istesem de burda doktor yok. olan da başından savıyo işte. ben yine ne yapabilirim diye araştırıcam yediklerime dikkat edicem ama bu ara moralim çok bozuldu. birazda galiba regl olduğum için kendimi çökmüş hissediyorum. hepinizi çok seviyorum o yüzden size içimi dökeyim dedim.
Kız fiziğine ayrı bayıldım. Kıyafet kombinine ayrı bayıdım :) :)
Waaaaooooaaaawww maşallah diyorummm :)Her 5 gunde 1 gunluk çetelemi paylasicam demistim kizlar. (s.s sahurdan sonra i.ö iftardan once
06 Haziran: s.s 66.6 - i.ö 66.1
07 Haziran: s.s 66.5 - i.ö 65.9
08 Haziran: s.s 66.5 - i.ö 65.7
09 Haziran: s.s 65.6 - i.ö 65.2
10 Haziran: s.s 65.5 - i.ö 64.9
Hep birlikte daha çok eksilere inşallah
bende bir önceki diyetimde 63 e kadar düşmüştüm orda takılınca saldım 69-70 lere çıktım ama bu sefer yılmadım ve 59 küsürleri gördüm, önemli olan takıldığın anda bırakmamak,çünkü bu tempoya ve hızlı çalışan metabolizmaya vücut alışıyor salarsan yavaşlıyor kilo almaya başlıyosun ama devam edersen dayanamayıp bi yerden sonra inmeye başlıyosunCanım içini dökmekle iyi yaptın. Takıldın diye moralini bozup salarsan benimle aynı hatayı yaparsın. Ben geçen sene 62 den düştüm düştüm 53-54 gelince tıkandım. Aylarca bu aralık bi indim bi çıktım. Eskiler bilir. Ben de moral bozdum ve saldım. Noldu tekrar 57,5 kiloya çıktım. Bu sefer hadi baştan bi daha başladım. Düştüm yine 53,54 te takıldım. Ama bu sefer bırakmadım. İnatlaştım. Kaç ay zorlarda zorlasın pes etmicem dedim. Sonuç : şuan 50 kiloyum.
O yüzden bence bırakmak yerine diren. Sen de zaferi yakala
Kız fiziğine ayrı bayıldım. Kıyafet kombinine ayrı bayıdım :) :)
oooo fıstık, evine odana kavuşmuşsun gözün aydın,ayrıcada çok fit sin maşallah
Gerçek kilo derken kastettiğin nedir?
şöyleki sahurdan sonra tok sun,iftardan önce baya bi aç biri 65,5 diğeri 64,9 tam kilomuzu bu zamanlarda tartılarak bilemeyiz,ortalamasınımı almak lazım bilemedim ondan şeettimmGerçek kilo derken kastettiğin nedir?
Evet dogru soyluyorsun ama bildirim yaparken de sabah ac karna tartiliyoruz ya , o da nerden baksan 10-12 saatlik bir acliga denk geliyor. Hatta cogu zaman benim icin daha da fazla. Benim 2 kere tartilmamin amaci aslında iftarda ve sahurda yediklerimin bana ger dönüşü nasil onu saptayabilmekşöyleki sahurdan sonra tok sun,iftardan önce baya bi aç biri 65,5 diğeri 64,9 tam kilomuzu bu zamanlarda tartılarak bilemeyiz,ortalamasınımı almak lazım bilemedim ondan şeettimm
Manken manken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?