♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden
30.05.2016: 56.40
06.06.2016: 57.00
13.06.2016: 57.50 50 50 artıyorum da halime kendim de inanamıyorum
Kış boyu giyemediğim bol pantolonlar üzerime oturmaya başladı resmen
Camm uzme kendinii bu aralar hepimizde bi haller varr iyice saldk valla bende ayni durumdayimm umudunu kaybetme hemncik arada gelsin napalm :)

Kızlar bnde bildirim yapamadm cnku 2 3 gundur biraz saliverdim pek dikkat edemedim eve gidince tartlcm ins fazla çıkmam gerçi iftardn önce ile sonra kilo farkedeiyo neyse ben ikisindede tartilaym :)

sbeden
30.05.2016: 56.40
06.06.2016: 57.00
13.06.2016: 57.50 50 50 artıyorum da halime kendim de inanamıyorum
Kış boyu giyemediğim bol pantolonlar üzerime oturmaya başladı resmen

deniz ne oliii
sana inanamıyorum,gidişat kötü kolla mideyi
bu sen değilsin, oruç tutabiliyomusun? wc sorunu falan mı var acaba neden böyle oldun sen?

he uyanık seni
benimde sabah ve akşam kilom arasında 300 gram falan oynuyo.

ooo hadi bakalım tahmin ettiğim rakamlarmı yoksa?nehiri geçtin mi kız yoksa

Hafta sonu gelinlik provam Vardı. Gelinliği ilk giydiğimde bedenim 36-38 arasıydı. Bu ikinci giyişimde 36 olmuşum. Gelinliğim 36 beden yani :) :)

36 mı işte bu
süpersin ama dahada verme korumaya bak,sonra gelinlik oynamasın

kilon çok iyi canım, ramazanda dikkat edersen verebilirsin (sen söyleyene bakma ama emi )

nehirim menün çok güzel, böyle yemeyle almazsın kilo
şu domates çorbanında tarifini verebilirmisin canım?

nehirim menün çok güzel, böyle yemeyle almazsın kilo
şu domates çorbanında tarifini verebilirmisin canım?
Sağol Begüşüm çok sevdim domates çorbamı vallahi hiç yapmamıştım bundan sonra hazır çorbalara hayır misafirlerimde beğendi Ben tereyağ yok diye eklemedim sırf sıvıyağdan yaptım öyle de olduSütünü de ilk kaynağı çıktığından ekledim hemen

Malzemeler

• 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 5 adet domates
  • Yarım su bardağı süt
  • Tuz
Hazırlanması

Domates çorbasının yapımı için, Tereyağı ve sıvı yağ tencereye alınır, un eklenerek biraz kavrulur. Domates salçası ve rendelenmiş domatesler eklenir. 3-4 dk kavrulur. 4 su bardağı su eklenerek çırpılır. Tuzu damak tadınıza göre ayarlanır. Kaynayana kadar karıştırılarak, kaynadıktan sonra yaklaşık 15dk kısık ateşte pişirilir. Servis yapmadan önce tencereye süt ilave edilerek, karıştırılır. İsteğe göre üzerine kaşar peyniri rendesi ve karabiber serpilir. Nefis Sütlü domates çorbası tarifimiz servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun.

Daha ilk haftadaydık bir de her hafta -300 olsa

tarif kolaymış, bugüne yemeğim var ama birdahaki çorba yapışımda ilk bunu deniycem nehirim teşekkür ederim

Daha ilk haftadaydık bir de her hafta -300 olsa
evet ya spor yapınca veremiyorum bu kiloyu ama tam ramazan öncesi özel günümde bitmişti, biliyosun onun etkiside büyük oluyo bende, bakalım bundan sonra nasıl devam edicek durumlar, almıyımda o bile bana yeter nehirim ya, baya bi farkediliyo artık 9 kilo vermişim toplamda resmen 1 beden ufaldım, artık almak istemiyorum hatta yeni ve son hedefim 55-56 arası na inmek ve korumakyani 4 kilo daha versem 55,5 falan olsam bana yetcek

şunuda belirteyim, iftar öncesi 59,2 yide gördüm ama bugün niyetli değilim o yüzden sabah tartıldım yarın inşallah niyetli olcam, yarında tartılırım bakalım sabah ve iftar öncesi kaç gelcem

Son düzenleme:
tarif kolaymış, bugüne yemeğim var ama birdahaki çorba yapışımda ilk bunu deniycem nehirim teşekkür ederim

Yap canım kremalı yapmadım daha orijinal olsun diye tam domates tadını aldık

İnşallah vereceksin canım sen bu sabır ve azimle pes etmemekle zaten başardın seni tebrik ediyorum her zaman biliyorsunBeni göründe daha mı çok zayıfladın diyor aslında aynıyım diyorum bilmiyorum sporda yapmıyorum ama insanlara neden daha da zayıflamışım gibi geliyor ki

Yarın tartıl eminim farkedecek

kilon çok iyi canım, ramazanda dikkat edersen verebilirsin (sen söyleyene bakma ama emi )
tamam dostum dikkat etmeye çalışcam :) bi de adetli olduğum için oruç tutamadığım halde iş yerinde ara öğün yapamadım su da içemedim utandığım için. sonrada veremiyon işte

Merhaba arkadaşlar..Hayırlı ramazanlar..

Öğleden sonra vaktim olmadığı için şimdiden kilo bildirimimi yapayım istedim

sbeden arkadaşım kilom 91.7

Geçen haftaya göre bayağı vermişim..Ama önceki mesajlarımda da doğru düzgün bir şey yiyemediğimi söylemiştim zaten..Bu aralar iştahımda kapandı çünkü

Ooo nefis

Istahin neden kapandı canim
Gecen haftaki kilonu bilmiyorum bakinca ogrenirim ne kadar kilo verdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…