Camm uzme kendinii bu aralar hepimizde bi haller varr iyice saldk valla bende ayni durumdayimm umudunu kaybetme hemncik arada gelsin napalm :)sbeden
30.05.2016: 56.40
06.06.2016: 57.00
13.06.2016: 57.50 50 50 artıyorum da halime kendim de inanamıyorum
Kış boyu giyemediğim bol pantolonlar üzerime oturmaya başladı resmen
sbeden
30.05.2016: 56.40
06.06.2016: 57.00
13.06.2016: 57.50 50 50 artıyorum da halime kendim de inanamıyorum
Kış boyu giyemediğim bol pantolonlar üzerime oturmaya başladı resmen
Aynen bebikim, pes etmek kötü sonuçlar doğuruyo. Test edilip onaylandı
aynen öyle pes etmek yok, sende süpersin şekerim düğünden önce fısık gibi bir gelin oldun, balayında rahat rahat gezersin ohh ne güzel
Banane banane işte iftardan önceki kiloma bakarım ben hıhalamam ortalama falan. Artı öyle olunca
Kızlar günaydınbugün daha tartılmadım. Akşam eve gidince tartılcam. Ama iki gündür tartıda harika rakamlar gördüm. Dün iftara misafirimiz var. Yiyebileceğim en minimum miktarda yedim ama yine de benim günlük klasik iftrlarlarımdan fazla oldu tabi. Malum ben normalde çorba salatadan başka bişi yemem. Bakalım dün akşamın yansıması olacak mı o güzel kiloma :) :)
Hafta sonu gelinlik provam Vardı. Gelinliği ilk giydiğimde bedenim 36-38 arasıydı. Bu ikinci giyişimde 36 olmuşum. Gelinliğim 36 beden yani :) :)
günaydın arkadaşlar ben suçluyum uzun zamandır giremiyorum. o kadar yoğunumki anlatamam işyerinde girebiliyordum internete arkadaş izinli öğlen arası dahil çalışıyorum açamıyorum interneti hiç.geçen hafta bildirim yapamamıştım. aralarda da yazamadım. bu haftasbeden 57.2 yim. kilo bildirimi dışında da katılmaya çalışcam ama sık yazamıyorum diye beni atarsanız anlarım.kusura bakmayın. cepten siteyi açmayı denediğimde sayfa yüklenmiyor sanırım telefonu formatlatmam gerek. bir problem var ama anlayamadım.adet oldum adet bitti yarın başlaycam oruç tutmaya. hiç dikkat edemiyorum yediklerime bu ara
Günaydın hayırlı haftalar kızlar bizim için yoğun ama güzel bir hafta sonuydu cumartesi gezmelerdeydim dün temizlik yaptım ve misafir ağırladım dün ki menümü bildiriyorum
İftar; Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon beşamel soslu kaşarlı tavuk + 1-2 çtl yeşil salata + 2 kupa ıce şeftali - 446 kalori
Sahur; 1 ad.gofret(geç uyuduk yemek yiyemedim hem uyku hem aç değildim) - 26 kalori
Toplam kalori: 472
Dün spor yapamasam da sabah 10 dan akşam 10na kadar hiç oturmadım diyebilirim ev işi yemek hazırlama
Güncel kilom 50.00 hatta bir ara 49.9 geldi
begum75 @DisiAnka @bayan_balon
Ramazanda kalorilerimizi tutmuyoruz dağıldık farkındayım ama en azından yazalım bırakmamak adına
Sağol Begüşüm çok sevdim domates çorbamı vallahi hiç yapmamıştım bundan sonra hazır çorbalara hayır misafirlerimde beğendinehirim menün çok güzel, böyle yemeyle almazsın kilo
şu domates çorbanında tarifini verebilirmisin canım?
Daha ilk haftadaydık bir de her hafta -300 olsasbeden cim bu sabah doktora gittim ondan sebep oruç tutamıyorum, hayatımda ilk defa böyle bişey geldi başıma kendimi çok suçlu hissediyorum ama mecbur oldu
bu sabah tartıldım 59,5 kilo geldim
geçen hafta 59,8 di
ramazanda 300 gramda olsa zayıfladım sanırım
Sağol Begüşüm çok sevdim domates çorbamı vallahi hiç yapmamıştım bundan sonra hazır çorbalara hayır misafirlerimde beğendiBen tereyağ yok diye eklemedim sırf sıvıyağdan yaptım öyle de oldu Sütünü de ilk kaynağı çıktığından ekledim hemen
Malzemeler
Hazırlanması
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 tepeleme yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 5 adet domates
- Yarım su bardağı süt
- Tuz
Domates çorbasının yapımı için, Tereyağı ve sıvı yağ tencereye alınır, un eklenerek biraz kavrulur. Domates salçası ve rendelenmiş domatesler eklenir. 3-4 dk kavrulur. 4 su bardağı su eklenerek çırpılır. Tuzu damak tadınıza göre ayarlanır. Kaynayana kadar karıştırılarak, kaynadıktan sonra yaklaşık 15dk kısık ateşte pişirilir. Servis yapmadan önce tencereye süt ilave edilerek, karıştırılır. İsteğe göre üzerine kaşar peyniri rendesi ve karabiber serpilir. Nefis Sütlü domates çorbası tarifimiz servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun.
evet ya spor yapınca veremiyorum bu kiloyu ama tam ramazan öncesi özel günümde bitmişti, biliyosun onun etkiside büyük oluyo bende, bakalım bundan sonra nasıl devam edicek durumlar, almıyımda o bile bana yeter nehirim ya, baya bi farkediliyo artık 9 kilo vermişim toplamda resmen 1 beden ufaldım, artık almak istemiyorum hatta yeni ve son hedefim 55-56 arası na inmek ve korumakDaha ilk haftadaydık bir de her hafta -300 olsa
tarif kolaymış, bugüne yemeğim var ama birdahaki çorba yapışımda ilk bunu deniycem nehirim teşekkür ederim
evet ya spor yapınca veremiyorum bu kiloyu ama tam ramazan öncesi özel günümde bitmişti, biliyosun onun etkiside büyük oluyo bende, bakalım bundan sonra nasıl devam edicek durumlar, almıyımda o bile bana yeter nehirim ya, baya bi farkediliyo artık 9 kilo vermişim toplamda resmen 1 beden ufaldım, artık almak istemiyorum hatta yeni ve son hedefim 55-56 arası na inmek ve korumakyani 4 kilo daha versem 55,5 falan olsam bana yetcek
şunuda belirteyim, iftar öncesi 59,2 yide gördüm ama bugün niyetli değilim o yüzden sabah tartıldım yarın inşallah niyetli olcam, yarında tartılırım bakalım sabah ve iftar öncesi kaç gelcem
tamam dostum dikkat etmeye çalışcam :) bi de adetli olduğum için oruç tutamadığım halde iş yerinde ara öğün yapamadım su da içemedim utandığım için. sonrada veremiyon iştekilon çok iyi canım, ramazanda dikkat edersen verebilirsin (sen söyleyene bakma ama emi)
Ooo nefisSağol Begüşüm çok sevdim domates çorbamı vallahi hiç yapmamıştım bundan sonra hazır çorbalara hayır misafirlerimde beğendiBen tereyağ yok diye eklemedim sırf sıvıyağdan yaptım öyle de oldu Sütünü de ilk kaynağı çıktığından ekledim hemen
Malzemeler
Hazırlanması
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 tepeleme yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 5 adet domates
- Yarım su bardağı süt
- Tuz
Domates çorbasının yapımı için, Tereyağı ve sıvı yağ tencereye alınır, un eklenerek biraz kavrulur. Domates salçası ve rendelenmiş domatesler eklenir. 3-4 dk kavrulur. 4 su bardağı su eklenerek çırpılır. Tuzu damak tadınıza göre ayarlanır. Kaynayana kadar karıştırılarak, kaynadıktan sonra yaklaşık 15dk kısık ateşte pişirilir. Servis yapmadan önce tencereye süt ilave edilerek, karıştırılır. İsteğe göre üzerine kaşar peyniri rendesi ve karabiber serpilir. Nefis Sütlü domates çorbası tarifimiz servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun.
Istahin neden kapandı canimMerhaba arkadaşlar..Hayırlı ramazanlar..
Öğleden sonra vaktim olmadığı için şimdiden kilo bildirimimi yapayım istedim
sbeden arkadaşım kilom 91.7
Geçen haftaya göre bayağı vermişim..Ama önceki mesajlarımda da doğru düzgün bir şey yiyemediğimi söylemiştim zaten..Bu aralar iştahımda kapandı çünkü
Bizde sevdik öneririm canımOoo nefis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?