♥haftalık kilo verme yarışması♥

Menun cok hos. Allah kabul etsin canim. O sekerpareyi hic yeme derdim ama nobetciymissin bugun meslektasim, o yuzden 1 tane yorulmuş haketmissindir. Ben de yarin nobetciyim pek çocuk yok ama yine de tutuluyor.

Ben de bu kg verme isine basladigimdan beri bi 10 kg verdim demek ondan memikler hafif daha sönük duruyor, bi de bugun farkettim sag ic bacagimda acayip çatlaklar oluşmuş. Beyazlar ama . Amaan napim kilo gitsin de varsin catlak olsun. Bayrama yeni ciciler gereksin heoimize kizlaaar

Allah oruçlarımızı kabul etsin hayırlı iftarlarımız olsun
Ben de biraz önce iftar yaptım
Sahur menüm
Yulaf ezmesi
İftar meüm iki kepçe lahana çorbası bir köfte bir fındık lahmacun haşlanmış brokoli biber iki Çatal patates kızartması
Bugün eşimde olduğu için bu kadar yemiş bulundum normalde bir kase çorba bir kase cacık 4 bardak su içiyordum emzirdiğim için en çok bunlara ihtiyacım oluyordu

Amin Can'ım bana da yeni ciciler gerek
Burada bedenler 0 dan 2 şer ikişer artıyor en başta 16 beden pantolon giyiyordum şu anda 4-6 giyiyorum çok şükür Türkiye'den kıyafet almıştım geçen sene 44 46 tesettür hepsi yepyeni ama giydiğimde üzerime yatak çarşafı geçirmiş gibi oluyorum
Aslında o küre benim de ihtiyacım var ufaldı benimkiler de zaten ufaklarda emzirme zayıflama derken gidiyorlar elimden

Sen sabahları mı tartılıyosun kız ben iftara yakın tartılıyorum.
Bugün de 50,4 çıktım.
Nasılda tanıyor beni Evet kuzu ver de koruyalım beraber

Ben sabah tartılıyorum ya o yüzden mi fazla çıkıyorum ki gerçi dün şekerpareleri götürdüm ondan da sayılır

Tabi anne kırılır mı hiç benimde kardeşim dün hintpare yapmış oturdum yedim bir güzelBende içemiyorum dün 1 lt anca içmişimdir suyu o kadar severim ama iftarda 1-2 bardak zorla içiyorum sahurda da mide bulantısından bir o kadar anca içiyorumdurBol bol domates salatalık yiyorum ama yerini tutmaz ki

Akşam; Çeyrek kase domates çorbası + 1 ad.çift köfteli islim kebabı + 2 çtl patates püresi + 1 ymk kaşığı pirinç pilavı + 5 ad.yoğurtlu brokoli minik çiçek + 2 ad.hintpare - 664 kalori (annemlerdeydik hepsinden az az aldım kırmamak adına hintpareyi kardeşim yapmış onu gönül rahatlığıyla yedim pişman değilim)

Sahur; 1 orta boy domates + yarım salatalık + yarım parça beyaz peynir + 1,5 haşlanmış yumurta + 1 fincan şekersiz çay - 207 kalori

Toplam kalori: 871

begum75 @DisiAnka bayan_balon fiyonkbayan

günaydın kızlar gerçi öğlen olmak üzere ama evde olunca sabah akşam hepsi bir oluyo. kilo verme yarışında bi süre olmuycam heralde. hiç moralim yok. yediklerime ne kadar dikkat etsem de ne kadar yürüyüş yapsam da 82 de takıldım gitmiyo. arada bazen bi kilo alıyorum ya da veriyorum ama değişen pek bi şey yok. zaten hedefim de temmuza kadar en az bi beş kilo vermek biraz incelmekti. şimdi olmuycak gibi görünüyo. ramazan da var. şu an oruç tutamıyorum malum nedenlerden ama yine de öğle düzenli beslenme yapmıyorum midemi oruca hazırlamak adına. yoksa oruç tutarken yemek saatlerinde bedenim istiyo. kilo veremedim zaten. valla ne sorun var bilmiyorum doktora falan gidemiyorum zaten şimdi istesem de burda doktor yok. olan da başından savıyo işte. ben yine ne yapabilirim diye araştırıcam yediklerime dikkat edicem ama bu ara moralim çok bozuldu. birazda galiba regl olduğum için kendimi çökmüş hissediyorum. hepinizi çok seviyorum o yüzden size içimi dökeyim dedim.

moralini bozma canım, k.hidratı sıfırlamaya çalış makarna,pilav,ekmek,tatlıdan tamamen uzak dur özellikle ramazan da bunu yaparsan direnç kilonu kırarasın sakın bırakma yoksa daha çok alırsın

Selamun aleykum kızlar nasılsınız
Ben her günkü gibi yine yeni ve yeniden çok acıktıımmm:))
Epeydir foto atmamıştım bi foto atim bari gerçi tunik bol kesim belli olmuyo pek ama siz biliyorsunuz beni sonuçta:))

Canım bazı dönemler öyle oluyor insan sanki bi güç bütün enerjini çekmiş gibi hissediyorsun ama sakın koyverme kendini yesen de hareketi ihmal etme
Biz de seni seviyoruz

Hintpare ne kız şekerpare gibi bi şey mi
Evet çay kahve çok içiyorum da illa ki tutmuyo yerini.
Hele antibiyotik de alıyorum çok su içmem lazım aslında

Menun cok hos. Allah kabul etsin canim. O sekerpareyi hic yeme derdim ama nobetciymissin bugun meslektasim, o yuzden 1 tane yorulmuş haketmissindir. Ben de yarin nobetciyim pek çocuk yok ama yine de tutuluyor.
Evet yemesem de olurdu niye yedim ki ya
Bak bugün beslenme saatinde çocuk baharatlı çubuk yedi canım çekti gelirken aldım geldim

Afiyet olsunnn...
Ya ben de ara öğünle veremiyorum zaten bu kiloları da 2 öğünle verdim.
Acep ben de mi sahuru kaldırsam çok mu halsiz düşerim ki
Şu an tam istediğim kilodayım ama insan geçmişte aşırının aşırısı kilolu olunca korkuyo ya yine öyle olursam diye

Çok güzeeellll bi gün bi güünnn ben de böyle olcam

Hintpare ne kız şekerpare gibi bi şey mi
Evet çay kahve çok içiyorum da illa ki tutmuyo yerini.
Hele antibiyotik de alıyorum çok su içmem lazım aslında

Çok güzeeellll bi gün bi güünnn ben de böyle olcam

Evet canım şekerpare gibi sadece hindistancevizi eklenerek yapılıyor şekerpareden daha hafif bir tatlı tabi ki şekerparem favorim hala Aynen öyle canım tutmuyor tabi su çok başka

Kız fıstık gibisin daha ne olsun

Hemeeennn denemem lazım en sevdiğim tatlıdır şekerpare benim hindistan cevizi de severim e daha ne olsun.
Sağol canımcım ne fazlası ne eksiği tam böyle kalayım

Hemeeennn denemem lazım en sevdiğim tatlıdır şekerpare benim hindistan cevizi de severim e daha ne olsun.
Sağol canımcım ne fazlası ne eksiği tam böyle kalayım
Evet harikasın vallahi fiziğini zaten çok beğendiğimi söylemiştimHintpareyi çok sevdim sende seversin eminim dün 2,5 tane götürdüm hiç ağır gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…