evet canım alminahoşbulduk canım
biraz rahatsızdım giremedim hiç
iyiyim ama şimdi
siz nasılsınız naptınız ben yokken
bu arada almina vardı ya onun nickmi değişti
Geçmiş olsun canımhoşbulduk canım
biraz rahatsızdım giremedim hiç
iyiyim ama şimdi
siz nasılsınız naptınız ben yokken
bu arada almina vardı ya onun nickmi değişti
Çocukların damak tadına göre herşey değişiyor bu bir gerçekDene dene. Daha neler denıyıp degışrıreceksın bak :))) bide çocuklada degışecek heheheh
senin tarifte çok farklı nehir, yoğurt çok çok az 5 kepçe yoğurt koyduğumu bilirim ben
birde ben pirinçle yapıyorum, birde yoğurt ve una 1 yumurta koyuyorum seninki gibi ayrı bir kapta suyla inceltip öyle kayanayan pirinçlerin üzerine ekliyorum
işte dediğim gibi tarifler çok farklı
sağol canım
tamm canıım sağolGeçmiş olsun canım
Evet degişti bayanbalon oldu herhal
Kiz bnde aynen senin gibi ya mercimek yada yogurt corbasi yapiyormAfiyet olsun şimdiden canımBende artık hazır çorba falan yapmıyorum zaten sabit yoğurt ve mercimek yapıyordum şimdi domateste eklendi yakında ek ilave yapacağım çorbalara onun dışında hazır gıda yememeye çalışıyoruz tencere yemeği yapıyorum hep canım dışarı çıktığımızda ayrı
Kız annen gibi olacak ama göz kararı yapıyorum bende ama anlatayım önce aşurelık buydayları ıyıce haşlıyorum iyice yemelik halını alacak yanısende versene tarifini ,aşurelik buğdaylı hiç denemedim bende alayımda deneyeyim bakayım
harikaa bir çorbaaKız annen gibi olacak ama göz kararı yapıyorum bende ama anlatayım önce aşurelık buydayları ıyıce haşlıyorum iyice yemelik halını alacak yanı
Sonra bı kaba yogur yumurta ve ben çok az bi tatlı kaşıgı dıyeyım dolu degıl un koyup bi guzel çırpıyorum topaklanmasın dıye sonra sıcak olmayan su koyuyorum çorba kıvamına getır ( bak daha ocaga koymadım) bi tencereye o haızrladıgım çorbayı dokup sonra aşurelık buydaylarıda koyup sureklı karıştırark çorbayı kaynatıyorum. Kaynayınca altını kısıp bı tavada tereyagı sıvıyagı kuru nane pul bıberi kızartıp çorbaya dokup bi iki dakıka karıştırıp kapatıyorum çok pratık bı çorba bak
K
Bu benımde almış halımtamm canıım sağol
bu arada iyi zayıflamışsıın 61 :)
tebrik ediyorum seni ben dikkat edemedim kendime ama toparlicam inşallah
Bu benımde almış halım60 kıloydum 2 hafta önce hesaplasak şimdiye 58 dim . Ahh ahh olmuyo. Zaten ramazandad veremıyorum kaldık bayram sonrasına. Bayram sonrasıda taşınma olur oyle yapamam sonra tatıl bilemesım :)) kışa gelırım tekrar herhal
yöntem aynı yoğurt miktarın ne kadar?Kız annen gibi olacak ama göz kararı yapıyorum bende ama anlatayım önce aşurelık buydayları ıyıce haşlıyorum iyice yemelik halını alacak yanı
Sonra bı kaba yogur yumurta ve ben çok az bi tatlı kaşıgı dıyeyım dolu degıl un koyup bi guzel çırpıyorum topaklanmasın dıye sonra sıcak olmayan su koyuyorum çorba kıvamına getır ( bak daha ocaga koymadım) bi tencereye o haızrladıgım çorbayı dokup sonra aşurelık buydaylarıda koyup sureklı karıştırark çorbayı kaynatıyorum. Kaynayınca altını kısıp bı tavada tereyagı sıvıyagı kuru nane pul bıberi kızartıp çorbaya dokup bi iki dakıka karıştırıp kapatıyorum çok pratık bı çorba bak
K
Aynen. Ben artık hedefi kışa bıraktım olmadı seneye kadar vereyım :)) ah almasam bu kılomda ıyı aslında ama yıyınce hemen alıyorum benama öyle oluyor işte hep
kendimize sürekli bir bahane buluyoruz sonra yine kendimize geliyoruz böylee devam ediyor
ama vazgeçmek yok bu işi halledicezz
İşte o degışıyo kalabalıkta degışıyo. Kendını ayran yapıyo gıbı duşun ne kadar yenılecegını bılırsın yada yogurda su koyunca çogalıyo goz kararı bu kadarı içerız demen gerekyöntem aynı yoğurt miktarın ne kadar?
sanırım takıldığım nokta burasıİşte o degışıyo kalabalıkta degışıyo. Kendını ayran yapıyo gıbı duşun ne kadar yenılecegını bılırsın yada yogurda su koyunca çogalıyo goz kararı bu kadarı içerız demen gerek
Evet anladım canım ama o yuzden dedım bend annen gıbı goz kararı yapıyorum dıye :)) ama bence deneye deneye sende miktarı belırlersın kesın . Sık yapmaya çalış elin alşıyo sonrasanırım takıldığım nokta burası
tamam canım teşekkür ederim
sağol canım sanada kolay gelsin, ben ütü yapmayı normalde de sevmem oruçluyken hele hiiiçççç sevmemOruçlu halde ütü yapmayı sevmıyorum ama kalkayım ütü var bırıkmesın hayde herkese kolay gelsın
Şehriye çorbası da yapacağım artık çok basitmiş zatenKiz bnde aynen senin gibi ya mercimek yada yogurt corbasi yapiyormbu tarif iyi oldu arada farkli biseyler de yapmak lazm
Bende dün yaptım susuyor insan ama ne yapalım iftardan sonra hiç yapılmıyorOruçlu halde ütü yapmayı sevmıyorum ama kalkayım ütü var bırıkmesın hayde herkese kolay gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?