♥haftalık kilo verme yarışması♥

Dene dene. Daha neler denıyıp degışrıreceksın bak :))) bide çocuklada degışecek heheheh
Çocukların damak tadına göre herşey değişiyor bu bir gerçek

Evet ben annemden öğrenmiştim bunu genelde öyle yaparım bazen pirinç eklerim sadece şehriye yerine bazen yoğurdunu 1-2 kaşık anca fazlalaştırırım ama sabitim budur

","bbCodes":[],"buttons":{"insertAlbum":{"title":"Alb\u00fcm Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1465815573"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1465815573"}}}">
evet canım almina bayan_balon oldu

geçmiş olsun bu arada,dikkat et kendine
sağol canım

Kiz bnde aynen senin gibi ya mercimek yada yogurt corbasi yapiyorm bu tarif iyi oldu arada farkli biseyler de yapmak lazm

sende versene tarifini ,aşurelik buğdaylı hiç denemedim bende alayımda deneyeyim bakayım
Kız annen gibi olacak ama göz kararı yapıyorum bende ama anlatayım önce aşurelık buydayları ıyıce haşlıyorum iyice yemelik halını alacak yanı
Sonra bı kaba yogur yumurta ve ben çok az bi tatlı kaşıgı dıyeyım dolu degıl un koyup bi guzel çırpıyorum topaklanmasın dıye sonra sıcak olmayan su koyuyorum çorba kıvamına getır ( bak daha ocaga koymadım) bi tencereye o haızrladıgım çorbayı dokup sonra aşurelık buydaylarıda koyup sureklı karıştırark çorbayı kaynatıyorum. Kaynayınca altını kısıp bı tavada tereyagı sıvıyagı kuru nane pul bıberi kızartıp çorbaya dokup bi iki dakıka karıştırıp kapatıyorum çok pratık bı çorba bak
K

harikaa bir çorbaa
begüüş kesinlikle dene
bak içine haşlanmış nohutta katabilirsin seviyorsaan çok az

tamm canıım sağol
bu arada iyi zayıflamışsıın 61 :)
tebrik ediyorum seni ben dikkat edemedim kendime ama toparlicam inşallah
Bu benımde almış halım 60 kıloydum 2 hafta önce hesaplasak şimdiye 58 dim . Ahh ahh olmuyo. Zaten ramazandad veremıyorum kaldık bayram sonrasına. Bayram sonrasıda taşınma olur oyle yapamam sonra tatıl bilemesım :)) kışa gelırım tekrar herhal

ama öyle oluyor işte hep
kendimize sürekli bir bahane buluyoruz sonra yine kendimize geliyoruz böylee devam ediyor
ama vazgeçmek yok bu işi halledicezz

yöntem aynı yoğurt miktarın ne kadar?

ama öyle oluyor işte hep
kendimize sürekli bir bahane buluyoruz sonra yine kendimize geliyoruz böylee devam ediyor
ama vazgeçmek yok bu işi halledicezz
Aynen. Ben artık hedefi kışa bıraktım olmadı seneye kadar vereyım :)) ah almasam bu kılomda ıyı aslında ama yıyınce hemen alıyorum ben

Merhaba kizlar. Sabah tartildim wc den sonra guzel bi rakam gordum ama iftari bekliyorum iftardan öncekini göreyim eve gidince onu yazcam
Dunku menumu ise şöyle
Sahurda meyve tabagi yaptim kendime yarim muz, 10 tane kiraz ve 7 tane çilek yedim. 1 bardak da sut ictim.
Iftarda ise davetliydik ve ne yazik ji krndime uygun saglikli az karbonhidratli bişey bulamadim menude pilav yemek istemedim , 1 kase tavuklu erişte li corba ictim, 2 kaşık da yogurtlu kabak kizartma yedim. 2 kasik da ditilmis tavuk göğsü vardi pilavin uzerine koymak icin ondan yedim. 1 dikim de karpuz. Doymadim tabii eve gelince saat 11 gibi 1 tane haslanmis.misir yedim 2 litre kadar da su ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…