Aynı biz de böyle yapıyoruz yani annem öğretti bana:))Anneler hep öyleBen aşağıdaki adetleri uyguluyorum kuzum ama artık unla yoğurtu ayran gibi açıp suya öyle ekliyorum daha iyi oluyor sanki tencerenin içinde karıştırmaktansa
Yoğurt Çorbası
MALZEMELER:
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı yoğurt
5 su bardağı ılık su
1 yemek kaşığı margarin
1,5 yemek kaşığı sıvıyağ
Tel şehriye(bir avuç)
tuz
ÜZERİNE SOS:
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı nane
YAPILIŞI:Yağı eritin erittikten sonra suyunu ekleyin hafif ılındığında yogurtla unu açın suya ekleyin.dökerken sürekli karıştırın..yoğurtu döktükten sonra kaynayana kadar karıştırın.tuzunu atın.(karıştırılmazsa çökelekleşir)kaynayınca Tel şehriyesini atıp altını kısın.küçük bir tavaya 1yemek kaşığı yağı koyup pul biber ve nane ekleyip yağda kavurun.çorbaya bu sosu döküp karıştırarak altını kapatın.
Oooo baya baya çok sürüyomuş ya ben 6,7 güne bile çok diyorum.İnşallah Can'ım benim 10 gün sürüyor nerdeyse inşallah bu defa az sürer yaa off
Vayyy hackerlik haaaCanim gerçekleri söylüyorum. Bu ara hackerliga daldimondan sira gelmiyor.bende seni özledim bir girip cikayim dedim resmini gordum diger mesajlara bakmadim
Teşekkür ederim canım benim
Ellerine sağlık canımcımAynı biz de böyle yapıyoruz yani annem öğretti bana:))
şehriye yerine pirinç yada arpacık da koyuyoruz ne varsa evde
Karnıyarık ve ekmek nasıl tehlikeli farkında mısınAyy ben dünkü menümü yazmadım ya çok karışık yedim ama çeşit çok olunca ne yiyeceğimi bilmiyorum ben
Bugün de karnıyarık var şöyle ekmeği bandıra bandıra yesem mi ki:))
Kahverengilik arada kanama tam bitti diyemiyorum benim spiralden sonra böyle oldu Can'ım iki hafta da bir 10 gün şaka gibi ama gerçek ve çok can sıkıcı normalde tam 5 gün sürüyorduOooo baya baya çok sürüyomuş ya ben 6,7 güne bile çok diyorum.
10 günde de baya oluyo mu yani yoksa kahverengilik falan mı
sbeden
Cumartesi pazar 49,9 kilo idim. Bugün
50,5 çıktım
Malesefki bugünkü geçerli ne yapalım kısmet :)
Bu hafta kilo : 50.5
Karnıyarık ve ekmek nasıl tehlikeli farkında mısınTam buğday bandır bari
Amaaan ne biliyim yaa 3 gün tuttum 3. gün regl başladı sonrasında da başlayamadım henüz wc var dün de vardı bugün de varama çok şükür bugün düz 57.00deniz ne oliii
sana inanamıyorum,gidişat kötü kolla mideyi
bu sen değilsin, oruç tutabiliyomusun? wc sorunu falan mı var acaba neden böyle oldun sen?
Aa geçtim mi nehiri bakamadım ona daha okucam mesajları.ooo dedim ben, nehiri geçtin kesin diye, tebrik ederim canım sen ramazan sonunda 47 yi görceksin kesin,peki hedef hala 47 mi yoksa burda tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?