♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aynı biz de böyle yapıyoruz yani annem öğretti bana:))
şehriye yerine pirinç yada arpacık da koyuyoruz ne varsa evde

Ayy ben dünkü menümü yazmadım ya çok karışık yedim ama çeşit çok olunca ne yiyeceğimi bilmiyorum ben
Bugün de karnıyarık var şöyle ekmeği bandıra bandıra yesem mi ki:))

Ayy ben dünkü menümü yazmadım ya çok karışık yedim ama çeşit çok olunca ne yiyeceğimi bilmiyorum ben
Bugün de karnıyarık var şöyle ekmeği bandıra bandıra yesem mi ki:))
Karnıyarık ve ekmek nasıl tehlikeli farkında mısınTam buğday bandır bari

Oooo baya baya çok sürüyomuş ya ben 6,7 güne bile çok diyorum.
10 günde de baya oluyo mu yani yoksa kahverengilik falan mı
Kahverengilik arada kanama tam bitti diyemiyorum benim spiralden sonra böyle oldu Can'ım iki hafta da bir 10 gün şaka gibi ama gerçek ve çok can sıkıcı normalde tam 5 gün sürüyordu verdiğim kiloyu o 10 günde geri almayayım da oruca başlayınca veririm yine

Hepinize hayırlı aksamlar kizlar. Bizde iftara az kaldı.
sbeden cim bugunku kilom 64.6 bu benim icin cok buyuk bi kirilma noktasi. Gecen haftaya gore -1500 gr.
Ayda 2 kg verebilen bana ramazan yine guzel geldi Allah sagliktan ayirmasin. Hepimiz bayrama fit olalim.

Sabah tartildim onu da yazcam demistim 64.9 geldim sabah erken.

Iyi geceler sevgili kizlar. Bugunku menumu yazmaya geldim. Gece sahur yapmadim sanirim bu gece de yapmayacagim. Ama dunngece gec saatte misir yedim diye yapmamistim bygun belki bişeyler atistirim.
Iftarda ise 3 tane hurma, 1 bardak ayran, yarim kase mercimek çorbası, 5 kasik patlican güveç, 2 kaşık sade makarna yedim.

Hatirladigim kadarıyla ramazanda henuz meyve ve hurma dışında tatli yemedim. Hurmaya bu sene basladim desem yeridir onceden sevmiyordum meger benim sevdigim hurma cesidi farkliymis. tunus hurmasi seviyormusum ben o bayagi bayagi tatli ihtiyacimi gideriyor. Bugunluk de böyle kizlar. Şimdi yatacagim sahura kalkarsam bir seyler yerim gibi onu da yarin yazarim artik. Hepinize iyi geceleeer.

deniz ne oliii
sana inanamıyorum,gidişat kötü kolla mideyi
bu sen değilsin, oruç tutabiliyomusun? wc sorunu falan mı var acaba neden böyle oldun sen?
Amaaan ne biliyim yaa 3 gün tuttum 3. gün regl başladı sonrasında da başlayamadım henüz wc var dün de vardı bugün de varama çok şükür bugün düz 57.00
Amaaa yürüyüş yok tabii gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum arkadaşlar da izinde iş saatinde de çıkamıyorum ama bugün yürüycem

ooo dedim ben, nehiri geçtin kesin diye, tebrik ederim canım sen ramazan sonunda 47 yi görceksin kesin,peki hedef hala 47 mi yoksa burda tamam mı
Aa geçtim mi nehiri bakamadım ona daha okucam mesajları.
47 canım hala olabilirsem. Zayıfladım ama hala etim gevşek. Herkes yeter bu yeter daha verme diyo ama etim gevşek olduğundan kollarım sallanıyo. Oturunca torom yayılıyo. Ramazan sonuna kadar hedefe ulaşayım da sonra pilatese abancam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…