♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende ayran çorbasını fasülye Mısır ve buğdaydan yapıyorum
Terbiyeli ya da terbiyesiz de yenebiliyır yoğurtla hatta kışın sütle yapıyorum
Terbiye koymadığını Zaman daha az kalorili oluyor ne yağ ne un hiçbirşey olmadığından ve ben terbiyesiz olunca bayılıyorum bu hafta kilo vermemde o yardımcı oldu diyebilirim adet de olmayaydım iyiydi

sbeden
Can'ım şayet dün adet olmadaydım tam tamına 67.8 çıkmıştım yani 3.6 kilo vermiştim
Ama adet olunca dengeler değişti
Geçen hafta :71.4
Bu hafta : 69.1
Giden 2.3 kilo

Güzel vermişsin canım ne ile geçirdin 1 haftanı kısaca özetler misin?

KIZLAR ya adet oldum beni gören herkes ne oldu sana erimişsin diyordu 3.6 kilo vermiştim qma adet olunca 1.3 ü geri geldi
KIZLAR ben sahurda çok nadir ekmek yedim genelde karpuz üzüm su üçlüsü ya da sadece yulaf ezmesi yiyordum deneyin derim acayip tok tutuyor
İftara kadar da çok susadığım için emziriyor olmamında katkısı var tabi direk iki bardak su bir kase cacık ve karpuzla doyuyordum daha doğrusu şiştiğim için devam edemiyordum
Galiba 10 gün sürecek benim durum of of inşallah daha az sürer şu adet durumu ve inşallah Ramazan'ın sonunda da olmam yoksa hayaller suya düşecek

Güzel vermişsin canım ne ile geçirdin 1 haftanı kısaca özetler misin?
EceZ
Genelde ayran çorbası içtim terbiyesiz olandan

Sende benim gibi un tuz şekerden kısmışsın. Belki karpuz yerine üzüm yerine daha az şekerli meyve tercih etseydin daha çok kilo verirdin canım ama böylede harika. :*
Can'ım aslında 3.6 kilo vermiştim 6 günde ama adet olunca işler değişti
Üzümü genelde ekşi tercih ediyorum karpuz da yarım porsiyonu geçmiyor ben emzirdiğim için çoksıvı kaybediyorum iftar olunca da hooop sulu şeyler 1 litre su bir kase cacık karpuz ana yemeğe yer kalmıyor çoğu Zaman kalırsa da protein

canım ben cozuttum allahtan almadım çok fazla bakalım bu hafta dikkat ederek yapacam iftarı benimde misafir temizlikle geçiyor günlerim aynen

aynen öyle hafta sonu bir misafir çağırmak temizlik yemek derken bide ayağıma dolanan ufaklık yalan oldu dinlenmek
Ben sabah 10 dan akşam 10na kadar ev temizlik yemek ağırlamayla uğraştım sonrasında misafirlerle otur gönder mutfağı toparla 3 de uyudum sabah 7 buçukta uyandım işe geldim düşün

O geri gelen 1.3 kilo yağ değil canım ödem adetinle birlikte ya da adetten 2,3 gün sonra gidecek o da.

Yaa bizde de ramazan demek tarhana demektir neredeyse mutlaka çorba olur 30 günün en az 20 si tarhanadır.
Geri kalanı da mercimek şehriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…