Bende ayran çorbasını fasülye Mısır ve buğdaydan yapıyorumsenin tarifte çok farklı nehir, yoğurt çok çok az 5 kepçe yoğurt koyduğumu bilirim ben
birde ben pirinçle yapıyorum, birde yoğurt ve una 1 yumurta koyuyorum seninki gibi ayrı bir kapta suyla inceltip öyle kayanayan pirinçlerin üzerine ekliyorum
işte dediğim gibi tarifler çok farklı
sbeden
Can'ım şayet dün adet olmadaydım tam tamına 67.8 çıkmıştım yani 3.6 kilo vermiştim
Ama adet olunca dengeler değişti
Geçen hafta :71.4
Bu hafta : 69.1
Giden 2.3 kilo
Güzel vermişsin canım ne ile geçirdin 1 haftanı kısaca özetler misin?
ben sahurda çok nadir ekmek yedim genelde karpuz üzüm su üçlüsü ya da sadece yulaf ezmesi yiyordum deneyin derim acayip tok tutuyor
İftara kadar da çok susadığım için emziriyor olmamında katkısı var tabi direk iki bardak su bir kase cacık ve karpuzla doyuyordum daha doğrusu şiştiğim için devam edemiyordum
Can'ım aslında 3.6 kilo vermiştim 6 günde ama adet olunca işler değiştiSende benim gibi un tuz şekerden kısmışsın. Belki karpuz yerine üzüm yerine daha az şekerli meyve tercih etseydin daha çok kilo verirdin canım ama böylede harika. :*
canım ben cozuttum allahtan almadım çok fazla bakalım bu hafta dikkat ederek yapacam iftarı benimde misafir temizlikle geçiyor günlerim aynenGünaydın hayırlı haftalar kızlar bizim için yoğun ama güzel bir hafta sonuydu cumartesi gezmelerdeydim dün temizlik yaptım ve misafir ağırladım dün ki menümü bildiriyorum
İftar; Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon beşamel soslu kaşarlı tavuk + 1-2 çtl yeşil salata + 2 kupa ıce şeftali - 446 kalori
Sahur; 1 ad.gofret(geç uyuduk yemek yiyemedim hem uyku hem aç değildim) - 26 kalori
Toplam kalori: 472
Dün spor yapamasam da sabah 10 dan akşam 10na kadar hiç oturmadım diyebilirim ev işi yemek hazırlama
Güncel kilom 50.00 hatta bir ara 49.9 geldi
@begum75 @DisiAnkabayan_balon
Ramazanda kalorilerimizi tutmuyoruz dağıldık farkındayım ama en azından yazalım bırakmamak adına
evet canım değiştim ben
İnsan yese de o şekilde alamıyor gerçi ben yiyemiyorum misafir ağırlayınca onlara koy kaldır derkencanım ben cozuttum allahtan almadım çok fazla bakalım bu hafta dikkat ederek yapacam iftarı benimde misafir temizlikle geçiyor günlerim aynen
aynen misafir olunca ne yediğim ne yemediğim belli karnım doymadan kalkıveriyorum zaten hep misafir mi çağırsak biz?İnsan yese de o şekilde alamıyor gerçi ben yiyemiyorum misafir ağırlayınca onlara koy kaldır derken
Çok yoruyor ya ben misafir ağırlamayı bir şeyler yapmayı çok seviyorum ama çalışan insan için yoruyoraynen misafir olunca ne yediğim ne yemediğim belli karnım doymadan kalkıveriyorum zaten hep misafir mi çağırsak biz?
aynen öyle hafta sonu bir misafir çağırmak temizlik yemek derken bide ayağıma dolanan ufaklık yalan oldu dinlenmekÇok yoruyor ya ben misafir ağırlamayı bir şeyler yapmayı çok seviyorum ama çalışan insan için yoruyor
Ben sabah 10 dan akşam 10na kadar ev temizlik yemek ağırlamayla uğraştım sonrasında misafirlerle otur gönder mutfağı toparla 3 de uyudum sabah 7 buçukta uyandım işe geldim düşünaynen öyle hafta sonu bir misafir çağırmak temizlik yemek derken bide ayağıma dolanan ufaklık yalan oldu dinlenmek
O geri gelen 1.3 kilo yağ değil canım ödem adetinle birlikte ya da adetten 2,3 gün sonra gidecek o da.KIZLAR ya adet oldum beni gören herkes ne oldu sana erimişsin diyordu 3.6 kilo vermiştim qma adet olunca 1.3 ü geri geldi
KIZLAR ben sahurda çok nadir ekmek yedim genelde karpuz üzüm su üçlüsü ya da sadece yulaf ezmesi yiyordum deneyin derim acayip tok tutuyor
İftara kadar da çok susadığım için emziriyor olmamında katkısı var tabi direk iki bardak su bir kase cacık ve karpuzla doyuyordum daha doğrusu şiştiğim için devam edemiyordum
Galiba 10 gün sürecek benim durum of of inşallah daha az sürer şu adet durumu ve inşallah Ramazan'ın sonunda da olmamyoksa hayaller suya düşecek
Yaa bizde de ramazan demek tarhana demektir neredeyse mutlaka çorba olur 30 günün en az 20 si tarhanadır.eşim yeşil ve kırmızı mercimek
bende tarhana hastası biriyim
çok arada da şehriye yaparım, domatesi en son 2006 da yapmıştım sanırım, yoğurt çorbasını oğlum çok sever ama çok sık yapmam çünkü bi türlü tarif tutruramadım, hep yoğun oluyo, bir kersinde ramazanda (2 sene öncekinde) arkadaşları çağırınca yapmıştım bayılmışlardı ama gerçekten çok güzeldi o günden beri o tadı tutturamadım
İnşallah Can'ım benim 10 gün sürüyor nerdeyse inşallah bu defa az sürer yaa offO geri gelen 1.3 kilo yağ değil canım ödem adetinle birlikte ya da adetten 2,3 gün sonra gidecek o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?