- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bayramda iyi tatil yapacağız ama iyi gelecek bizeayy yok kız gelinirmi aman ben 2 gün tatil yapınca senelik izinden çıkmış gibi dinleniyorum, bayrama kadar bana tatil yok
ayy inşallah kazanır istediği yeri burdan hayırlı haberlerinide alırız
Evet ben pek ekmek yemem.aslında yemeğin abartı olmamış, kuruyemiş olmasaymış yada biraz daha ölçülü olsaymış daha iyiymiş, ekmek yok sanırım bu güzel birşey
meyva ve yoğurtta sağlıklı hem gün boyu mineral vitamin kaybediyoruz meyvayada ihtiyaç var sonuçta.bu yediklerin biraz kabızlık yapabilir buda seni tartıda artı gösterir ama sen buna takılma
mesai saati değişmiyor canım aynen devam ediyoruz, kesinlikle gün boyu yorgunluktan sonra o sofra keyfi paha biçilemez
Oh mis afiyet olsunEvet bende çok seviyorum annemlerle yaparım dedim canım çekiyordu ne zamandır
Senin için olmak isterdim kuzu ama hiç işe gelesim yokAmin Begüşüm inşallah Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını nasip etsin Beden eğitimi spor yöneticiliği canım
begum75
Allah yardimciniz olsun kizlar ya bn calismadigim halde oruc tutarken zorlaniyorm sizin isiniz daha zor
sbeden sabahtan beri buralardayım,gelen giden yok merak etme koruyorum ben buraları
(sıkıntıdan kendi kendime konuşmaya başladım)
canim masallah ebru salli 2 bedeni inceli yaparak mi 2 bedenden fazla inceldin? ?Canım sonundaki ısınma hareketlerini mutlaka yap birde plates sonrası kahve ic 2 gün çok agrimisti benim sonra hic ağrım olmadı hatta sonlara doğru terlemiyordum bile ben 2 beden den daha çok inceldim birde.müthiş etkili ve çok zor en baslarda sonra gün geçtikçe çok kolay yapacaksın emin ol
Evet biraz yediklerime dikkat ettim ama o kadar da dikkat edemedim doğrusu yeme krizleri m fazla oluyordu bu arada haftada 2 kere de leslie 3 mil yaptım .... bu arada yeniden başlamak istiyorum kilo almak istemiyorum çok düzensiz kotu besleniyorum spor yapmıyorum sabah 53.1 kiloydumcanim masallah ebru salli 2 bedeni inceli yaparak mi 2 bedenden fazla inceldin? ?
diyet ya da baska spor yaptin mi canim yardimci olursan cok sevinirim
canim bacaklarini 10 cm mi incelttin masallaaah :) nasil yaptinPilates yapiyorum canim bir de squat+ip duzenli olarak. Pilateste ozellikle tum bacagi calistiran hareketler ve cember yapiyorum. Ben pek ise yaramiyo galiba 1-2 cmdir diyoken nerdeyse 10 cm gorunce gozlerim yuvalarindan firliyordu :) Esim de sanki biliyormus gibi eve gidince 'hosgeldin ince bacakli kiz spor nasil gecti' deyip gulumseyince cok hosuma gitti :))
canim pilates yaparak mi inceldi kalcan öneriyor musunBen başladığımda dua ederdim bi 69 olayım bi göreyim o sayıyı yeter diye:))
Evet fırsat buldukça yap onları mesela sadece basen kalçaya yönelik olanlar 15,20 dakikamı alıyor benim.
Neler için ayırmıyoruz ki o zamanı
Ozellikle pilates ve kosu cok cok ise yariyor kesinlikle tavsiye ederim.canim bacaklarini 10 cm mi incelttin masallaaah :) nasil yaptin
Canım o zamanda pek faydasi olmuyor . En azindan kontrol etmeme yardimci oluyor ama ben uzun zamandır yürümeyi biraktim. Havalar hep yağmurluydu sinav vardi. Dizlerim agridi derken hareketsiz kaldım suanda da 75 ten 77 ye ciktim diye dizlerim agriyor otururken ve oturdugum yerden kalkarken dizlerim acıyorKiz hareket olmasa ben bu yenemle zaten 10 kilo rahat alirdim.
Aslinda sen cok yürüyüş de yapiyorsun kuzum ya niye gitmiyor kilolar anlamadim.
Hani hem saatlerce yürü hem araba ittir o kalorinin ikiyle carpilmasi lazim
koşu kac dakika yapiyosun canim geçen denedim 5 dakika bile kosamadimOzellikle pilates ve kosu cok cok ise yariyor kesinlikle tavsiye ederim.
Kosu tamamen sana bagli. Hemen yuksek hizda kosmaya calisma yurumenin bi tik ustu ile basla zamani yaptikca uzuyor inan ki. Gorur tabii gormez mi direkt bacak kalca ve gobek toparlamak icin harika bi secenek.koşu kac dakika yapiyosun canim geçen denedim 5 dakika bile kosamadim(
pilates olarak da ebrubsalli skinny jeans iş görür mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?