♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayy yok kız gelinirmi aman ben 2 gün tatil yapınca senelik izinden çıkmış gibi dinleniyorum, bayrama kadar bana tatil yok
ayy inşallah kazanır istediği yeri burdan hayırlı haberlerinide alırız
Bayramda iyi tatil yapacağız ama iyi gelecek bizeAmin kuzum inşallah sağol Allah razı olsun

Evet ben pek ekmek yemem. Evet bu sahurdan itibaren yoğurtlu yulaf yiyeceğim bakalım. Bir de ben bugün de abarttım yemeyi inanılmaz derece çikolata yeme isteğim vardı biraz abandım galiba ama geçti.Neyse sahurdan itibaren dikkat etmeye başlıcam tekrar, bu hafta yarışı şimdiden kaybetsem de

Evet bende çok seviyorum annemlerle yaparım dedim canım çekiyordu ne zamandır
Oh mis afiyet olsun

Senin için olmak isterdim kuzu ama hiç işe gelesim yokAmin Begüşüm inşallah Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını nasip etsinBeden eğitimi spor yöneticiliği canım
begum75
Allah yardimciniz olsun kizlar ya bn calismadigim halde oruc tutarken zorlaniyorm sizin isiniz daha zor

Bugunku menum
Sahurda 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt +4 kaşık musli.

Iftarda midem kötüydü yatim jase yigurt çorbası ictim, 3 kaşık da taze fasulye yemeği 1 bardak ayran. Baska da bisey yiyemedim cok tikandim zaten. Simdi de su iciyorum onu bile zorla içiyorum şu an.

canim masallah ebru salli 2 bedeni inceli yaparak mi 2 bedenden fazla inceldin? ?
diyet ya da baska spor yaptin mi canim yardimci olursan cok sevinirim

Kızlar bende hiç girip yazamiyorum k.bakmayin çalışıyorum oruç var bide dershaneye gdyrm alan sınavına hazırlaniyom havalarda baya ısındı hep kostrmacayla gecyo günlerim bu hafta pek dikkat edemedim bide adet oldm oruca ara verdm biraz dengem sasti bakalm yarın kaç çıkacam?

canim masallah ebru salli 2 bedeni inceli yaparak mi 2 bedenden fazla inceldin? ?
diyet ya da baska spor yaptin mi canim yardimci olursan cok sevinirim
Evet biraz yediklerime dikkat ettim ama o kadar da dikkat edemedim doğrusu yeme krizleri m fazla oluyordu bu arada haftada 2 kere de leslie 3 mil yaptım .... bu arada yeniden başlamak istiyorum kilo almak istemiyorum çok düzensiz kotu besleniyorum spor yapmıyorum sabah 53.1 kiloydum

@DisiAnka baya zayiflamissin ven hamiyetlik yerkene sana yetisicem hatta geçicem hirs yaptım en son 53.1 kiloydum bu sabah haydi bakalım ilk hedefim 18.00 den sonra sut ve meyve yemek sadece ekmek yememek gerisi serbest

canim bacaklarini 10 cm mi incelttin masallaaah :) nasil yaptin

canim pilates yaparak mi inceldi kalcan öneriyor musun

Kiz hareket olmasa ben bu yenemle zaten 10 kilo rahat alirdim.
Aslinda sen cok yürüyüş de yapiyorsun kuzum ya niye gitmiyor kilolar anlamadim.
Hani hem saatlerce yürü hem araba ittir o kalorinin ikiyle carpilmasi lazim
Canım o zamanda pek faydasi olmuyor . En azindan kontrol etmeme yardimci oluyor ama ben uzun zamandır yürümeyi biraktim. Havalar hep yağmurluydu sinav vardi. Dizlerim agridi derken hareketsiz kaldım suanda da 75 ten 77 ye ciktim diye dizlerim agriyor otururken ve oturdugum yerden kalkarken dizlerim acıyor

koşu kac dakika yapiyosun canim geçen denedim 5 dakika bile kosamadim (

pilates olarak da ebrubsalli skinny jeans iş görür mu sence
Kosu tamamen sana bagli. Hemen yuksek hizda kosmaya calisma yurumenin bi tik ustu ile basla zamani yaptikca uzuyor inan ki. Gorur tabii gormez mi direkt bacak kalca ve gobek toparlamak icin harika bi secenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…