İyiyim Begüşüm midem çok yanıyor ama niyeyse sen nasılsınKardeşimin sınavıda iyiydi ama sınav günü büyük stres yaşadık kimliğini kaybetmiş haberi sabah oldu abar topar kimliğini aradık bulamadık en son çare nüfus müdürlüğünün açık olduğunu öğrendik sınav günlerine özel koştur koştur gittik yeni kimlik çıkarttık falan Yaptım acayip nefis oldu kuzum çıtır çıtır o yufkanın arasından köftenin lezzeti daha fazla anlatmayayım
Ha gayret yetiştin bana
15 gündür 56-57 gittim geldim hiç de 54-55 gibi olmuyor kıyafetler 52 li günlerimse hayal olduKizlar kilo verisim yavaslamaya basladi .50 li rakamlari gormem lazim kiyafetlerimin cogu hala olmuyor idare ediyorum .57 lere insem bile bir cok kiyafetim olur
günaydın fıstık,nasılsın?
kardeşinin sınavı nasıl geçti?
beyti sarmayı yaptın mı canım? nasıl oldu?
Evet 1 saat boyunca mahvolduk girebilecek mi ne olacak derkenamaann kız teleşa bak en Allahtan hallolmuş çok şükür, sonuda çok güzel olsun inşallah
şu tarifi yaptığın şekliyle kısaca özet geçermisin,yarına nasipse denemek istiyorum
Gunaydinnn sanada canmmGünaydın Hayırlı haftalar kızlar
Cnm yerimde olsan 57 leri ozlersin kiyafetlerim olsun yeterki ..Dun oglumun gosterisi vardi 1 elbise zor buldum giyecek ,55 lere hemen gelirsin cnm 1 haftalik isi var15 gündür 56-57 gittim geldim hiç de 54-55 gibi olmuyor kıyafetler 52 li günlerimse hayal oldu
ben sabah tarılmayı unuttum eve gidince tartılcam
sorma nehirim,buralarda çokk sıcakNe sakin buhran bir gün böyle
sorma nehirim,buralarda çokk sıcakbende çok acıktım bugün halsizlik başladı işlerim çok yoğun hepsini bitiremiycem bugün
bide evde yemeğim yok, ütüm çokk
Bayılacak gibiyim klimayı açtım ama çok halsizim kafamı koysam uyuyacağım neredeyseBende de yemek yok taze fasulye ile domates çorbası yapacağım domates çorbası yarına da kalsın diye bugünden yapıyım dedim yarında kardeşimle bir arkadaşını iftara alacağım Ramazanın sonlarına yaklaşıyoruz yakınlarımı davet etmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?