TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ÇOK incesinsbeden cim etiketlemeni ben yapayım dedim,sende yoğunsun bu aralar belki göremezsin diye
katilabilirsin yarin kilo hedef kilo ve boy bilgilerini bekliyorumAcaba bende katilabilir miyim
bravo kiz sana bu grupta ilk defa bu kiloyu yazacaz tebrik ediyorum gönülden.Kızlar ben 79.6 oldum. Yarın ben de bildirimler le katılabilir miyim.sbeden olm@su321 GonulSenligim
Neden bu kadar erken canim ac karnina mi tartldinkilo bildirimi yapıyorummsbeden 62.1
katilabilirsin yarin kilo hedef kilo ve boy bilgilerini bekliyorum
bravo kiz sana bu grupta ilk defa bu kiloyu yazacaz tebrik ediyorum gönülden.
Yarin bilgilerini yaz ekliyim
canım ne güzel kiloya inmişsin tebrik ederim. Bu başarının devamını dilerim :)
Canım kilo bildirimi bugündü niye öyle erkenden yaptınkilo bildirimi yapıyorummsbeden 62.1
Evet canım zatıfladım baya ve devam da ediyorum. Sninle arayı açtım hafi yetiş bana :)GonulSenligim baya zayiflamissin ven hamiyetlik yerkene sana yetisicem hatta geçicem hirs yaptım en son 53.1 kiloydum bu sabah haydi bakalım ilk hedefim 18.00 den sonra sut ve meyve yemek sadece ekmek yememek gerisi serbest
Oy oy yokluğumuzda nöbet de tutarmış.sbeden sabahtan beri buralardayım,gelen giden yok merak etme koruyorum ben buraları
(sıkıntıdan kendi kendime konuşmaya başladım)
Canım direniyor v sen pes edersen kilon hızla artmaa başlıcak. Sen sık kendini. Bi yerden sonra hızla inecek. Bak ben 54-55 aralığında çok zaman harcadım. Gitmedi gitmedi. Moralim çok çöktü. Ama direndim. Ve bi vermeye başladım şimdi takır takır gidiyo. Ben bile nasıl gidiyo anlamıyorum. Sadece sabır.Ya ama düşünüyorum o kadar yeme zevklerinden mahrum bırakıyorum kendimi mükafata böyle kilo almaksa bu durumun hiç motive ediciliği kalmıyorKeşke adetle ilgili olsa, halbuki ona da daha var galiba hiç eski kiloma inemicem.
Aynı bende olduğu gibiCanım direniyor v sen pes edersen kilon hızla artmaa başlıcak. Sen sık kendini. Bi yerden sonra hızla inecek. Bak ben 54-55 aralığında çok zaman harcadım. Gitmedi gitmedi. Moralim çok çöktü. Ama direndim. Ve bi vermeye başladım şimdi takır takır gidiyo. Ben bile nasıl gidiyo anlamıyorum. Sadece sabır.
günaydın fıstık,nasılsın?Günaydın Hayırlı haftalar kızlar
Oy oy yokluğumuzda nöbet de tutarmış.
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun :)
Eee nasılsınız ne var ne yok :)
İyiyim Begüşüm midem çok yanıyor ama niyeyse sen nasılsıngünaydın fıstık,nasılsın?
kardeşinin sınavı nasıl geçti?
beyti sarmayı yaptın mı canım? nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?