♥haftalık kilo verme yarışması♥

katilabilirsin yarin kilo hedef kilo ve boy bilgilerini bekliyorum

bravo kiz sana bu grupta ilk defa bu kiloyu yazacaz tebrik ediyorum gönülden.
Yarin bilgilerini yaz ekliyim

Sağol canım benim. Ben de 70 ler grubuna ineyim de öyle geleyim diyordum iyi oldu böyle. Sizlerle inşallah 69 lari da gorecem

Ay bugün resmeeen aç geçirdim....... Yarın sabah tartı var, kabızım ama umutlarım çok büyüüüüüük. İnşallah en az 1 kilo fark ederim yine. :)

GonulSenligim baya zayiflamissin ven hamiyetlik yerkene sana yetisicem hatta geçicem hirs yaptım en son 53.1 kiloydum bu sabah haydi bakalım ilk hedefim 18.00 den sonra sut ve meyve yemek sadece ekmek yememek gerisi serbest
Evet canım zatıfladım baya ve devam da ediyorum. Sninle arayı açtım hafi yetiş bana :)
Bence biraz dikkay ederek çok raht yetişebilirsin :)

sbeden sabahtan beri buralardayım,gelen giden yok merak etme koruyorum ben buraları
(sıkıntıdan kendi kendime konuşmaya başladım )
Oy oy yokluğumuzda nöbet de tutarmış.
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun :)
Eee nasılsınız ne var ne yok :)

Canım direniyor v sen pes edersen kilon hızla artmaa başlıcak. Sen sık kendini. Bi yerden sonra hızla inecek. Bak ben 54-55 aralığında çok zaman harcadım. Gitmedi gitmedi. Moralim çok çöktü. Ama direndim. Ve bi vermeye başladım şimdi takır takır gidiyo. Ben bile nasıl gidiyo anlamıyorum. Sadece sabır.

Aynı bende olduğu gibi

Oy oy yokluğumuzda nöbet de tutarmış.
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun :)
Eee nasılsınız ne var ne yok :)

kız kimsecikler yoktu napim, aldım düdükümü volta attım accık
ne olsun hafta sonu çalıştım pazar günüde gezdik dolaştık şimdi yine iş başı ve yoğun bir gün
senin nasıl gidiyor? okul ne zaman tatil olcak?

günaydın fıstık,nasılsın?
kardeşinin sınavı nasıl geçti?
beyti sarmayı yaptın mı canım? nasıl oldu?
İyiyim Begüşüm midem çok yanıyor ama niyeyse sen nasılsınKardeşimin sınavıda iyiydi ama sınav günü büyük stres yaşadık kimliğini kaybetmiş haberi sabah oldu abar topar kimliğini aradık bulamadık en son çare nüfus müdürlüğünün açık olduğunu öğrendik sınav günlerine özel koştur koştur gittik yeni kimlik çıkarttık falanYaptım acayip nefis oldu kuzum çıtır çıtır o yufkanın arasından köftenin lezzeti daha fazla anlatmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…