- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Oo o zaman tabi canımSabah regl oldum meğer ondan kaşıklamisim:))
Dolayisiyla susama da sorun olmadi:)))
canim 1.69 boy 64 kiloyumCanim senin boyun kilon ölçülerin kac simdi
En az 1 saat yürüdüm tempolu baya hani bi tik üstü koşmaydi zaten.
Ilk zamanlar 90li kilolarda oldugum icin yarim saat yuruyusle basladim sonra 80lere inince 1 saat yürüyüş yaptim.
Biraz daha verince de yürüyüş arti leslie yaptim evde leslie 3 mil
60li kilolarla birlikre gunde 1.5 saat yürüyüş ve 45 dakika pilates yaptim.
Ebru şallı nin ilk videosundab itibaren. Hic topum lastigim olmadi. Top yerine minder lastik yerine şal kullandim:)
Ben ebru salliyla birebir gitmedim ama cok konusuyo zamanimi yiyo terimi sogutiyo diye:)
Bi süre sonra ezberledim hepsini zaten kafadan yapmaya basladim.
gelemedim canim ya incelecegime olculerim arttiCanım hala istediğin ölçülere gelemedin mi,bu is gerçekten çok zor bende hala hedefe ulaşamadım
Miray sen bizim grupta 82 kilo degilmiydin ne zaman kilo aldin acaba ?
Masallah canim ne kadar surede verdin bide kucuklugunden beri kilolumuydunSenin bilgilerine baktim da boyumuz kilomuz ayniymis canim.
Benim boyum da 172 kilom baslarken 100 dü
Ye kiz ye afiyet olsun:))Oo o zaman tabi canımCanım çekti kız akşam biraz yiyelim bisküviyle
Evet yasitlarimdan hep daha boylu ve kiloluydum:)Masallah canim ne kadar surede verdin bide kucuklugunden beri kilolumuydun
Aynen benim vucut tipi armut yani.canim 1.69 boy 64 kiloyum
bel:73
kalca-basen 104
ust bacak 60 cm(
kilolarimin cogu basen baldirda toplanmis malesef
Bnde senin gibiydim canim hayatim boyunca yasitlarima gore hem daha boylu hemde kiloluydum halada oyleyimEvet yasitlarimdan hep daha boylu ve kiloluydum:)
Her egitim ogretim kademesiyle birlikte 10ar kilo almisim:)
Ilkokulda 50li
Ortada 60li
Lisede 70li
Unide 80li
Ataninca da 90li kilolara ulastim şaka gibi ya
8 ayda şimdiki kiloma ulaştım tatlim sonra koruma yaptim yine yememw dikkat ederek artik normal yiyorum ama hareketi hic cikarmiyorum hayatimdan
Ye kiz ye afiyet olsun:))
tamamdir canim coook teşekkür ederimAynen benim vucut tipi armut yani.
Senin işin pilateslik ya
Bide evde koş canim 5 dakika ile başla her gun arttirirsin.
Sakin bilip bilmeden konusma hele sen cok üzdün beni insanlari yargilamak senin için bu kadar mi kolay keske bi sorsaydin.Miray sen bizim grupta 82 kilo degilmiydin ne zaman kilo aldin acaba ?
Soruyom iste dikkat ettiysen soru seklinde yazdmSakin bilip bilmeden konusma hele sen cok üzdün beni insanlari yargilamak senin için bu kadar mi kolay keske bi sorsaydin.
Sana sunu soyleyeyim aklina yaz bidaha insanlarin duygularıyla oynama ben yalancı degilim ben kiloma 93ten 88 düştüm ama baslangicim olarak neyazikki soyleyemedim 88dedim ben sizinle 6 kilo verdim ama 993ten 88 düştüm ister inan ister inanma hatta tartim degsmti sok olmustum baslangic kiloma yazik ya ha 82 im ha 88 im bundan dolayo yalanci oluyorum ben seni cok sevmistim.güvenip telelfonumu vermistim yazik ettin merve inan 93ten 88 düştüm 9larda oldugimu soylemek istemedim sen benim neler yasadigimi bilemessin herseyimi aysenura anlattim @ayeyldz sanada anlatcaktim ama sen gruptan cikmak istedin neyse sen bana yalanci de asagila canin sagolsun ben gruptan ciktim orasi büyük sorumluluk her an giremem esim yokken diyet gunluklerinden yardim almak istedim nickimide sizim degstrmdim basarihikayesi yaptım ha adimda miray seda onlada suclarsan doye soyliyim dedim inann sana cok guvenmistim keske boyle yapmsaydin burda yazicagina yalanci diyeceğine bi sorsaydin neden miray diye bi msj atsaydin beni ağlattin yazik nediyim diceklerim bukadar sana tavsiyem insanlarin dertlerini bilmeden sakin bidaha yorum yapma hadi Allaha emanet ol.Soruyom iste dikkat ettiysen soru seklinde yazdm
Ben kimsenin duygulariyla oynamam sende bul bil..sonucta yalan solemisin bak kendinde soyluyosun ne gerek vardi 90 olsan ne olur 80 olsan ne olur sen boyle soylersen bizim ne dusunmemizi bekliyosun ufakta olsa solemis olman benm icin bitrdi herseyi sende allah emanet ol banada tavsiyede bulnma canm ben kimseye ufacikta olsa yalan konusmam bySana sunu soyleyeyim aklina yaz bidaha insanlarin duygularıyla oynama ben yalancı degilim ben kiloma 93ten 88 düştüm ama baslangicim olarak neyazikki soyleyemedim 88dedim ben sizinle 6 kilo verdim ama 993ten 88 düştüm ister inan ister inanma hatta tartim degsmti sok olmustum baslangic kiloma yazik ya ha 82 im ha 88 im bundan dolayo yalanci oluyorum ben seni cok sevmistim.güvenip telelfonumu vermistim yazik ettin merve inan 93ten 88 düştüm 9larda oldugimu soylemek istemedim sen benim neler yasadigimi bilemessin herseyimi aysenura anlattim @ayyeldz sanada anlatcaktim ama sen gruptan cikmak istedin neyse sen bana yalanci de asagila canin sagolsun ben gruptan ciktim orasi büyük sorumluluk her an giremem esim yokken diyet gunluklerinden yardim almak istedim nickimide sizim degstrmdim basarihikayesi yaptım ha adimda miray seda onlada suclarsan doye soyliyim dedim inann sana cok guvenmistim keske boyle yapmsaydin burda yazicagina yalanci diyeceğine bi sorsaydin neden miray diye bi msj atsaydin beni ağlattin yazik nediyim diceklerim bukadar sana tavsiyem insanlarin dertlerini bilmeden sakin bidaha yorum yapma hadi Allaha emanet ol.
Sende numaram olmasina ragmen burda sanki bisey yapmışsın gibi ifsa etmissin gibi yazmalarin nekadar cocoukca sende numaram vardi insan ilk basta acar sorar ne bu diye bende snaa guzelce açıklardim ben yalan konusmadim ben kilomu verdim ordaki arkadaslardan ALLAH razi olsun 9lardan 8lere indim sunu bil ben yalanci degilim sana güvenmekle cok hata etmisim bana böyle davranip ağlattigin icin insan gibi sormadan sucladigin icin bigun bedelini ödersin yazikBen kimsenin duygulariyla oynamam sende bul bil..sonucta yalan solemisin bak kendinde soyluyosun ne gerek vardi 90 olsan ne olur 80 olsan ne olur sen boyle soylersen bizim ne dusunmemizi bekliyosun ufakta olsa solemis olman benm icin bitrdi herseyi sende allah emanet ol banada tavsiyede bulnma canm ben kimseye ufacikta olsa yalan konusmam by
Aynı bende olduğu gibi
canımcım bizim okul temmuz 28 ile ağustos 13 arası 15 gün tatile giriyor . ama ben o aralıkta yine mesaiye devam edicem çünkü bir yıl dolmadan olmuyo. yıllık izinden veriliyo o tatil çünkü. ama ben ağustos sonu balayı izni aldım kiiiii D:kız kimsecikler yoktu napim, aldım düdükümüvolta attım accık
ne olsun hafta sonu çalıştım pazar günüde gezdik dolaştık şimdi yine iş başı ve yoğun bir gün
senin nasıl gidiyor? okul ne zaman tatil olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?