- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Etiketlemeyi unutmuşumMerhabalar
Bu hafta regl yim yaKilom da artış var o yüzden Bir de bu tartı halamın tartısı kendi tartım değil
Geçen Hafta: 63.3
Bu Hafta: 63.6
Fark: +300
Toparlamaya çalışıyorum Disianka, bayağı koyveriyorum da ama çıkacağım bu girdaptanCanım direniyor v sen pes edersen kilon hızla artmaa başlıcak. Sen sık kendini. Bi yerden sonra hızla inecek. Bak ben 54-55 aralığında çok zaman harcadım. Gitmedi gitmedi. Moralim çok çöktü. Ama direndim. Ve bi vermeye başladım şimdi takır takır gidiyo. Ben bile nasıl gidiyo anlamıyorum. Sadece sabır.
Tatlim cok cok cok tesekkur ederim hem iyi niyetin hemde guzel duan icin. Evet ama su anda biraz riskli bi durum varmis acikcasi, kalp atislarini duymayi bekliyoruz kismetse.. Bende sizi cok ozledim, su zor zamanlari atlatip daha aktif olmayi diliyorum :)
Canm yeni gordum mesajini iyiym calisiyorm is gucc sen neler yapiyorsn tanisamadk biz kmsindir nerelisin ne is yapiyorsn evlimisnnNasılsın canım
Ay teşekkür ederim şekerim :)GonulSenligim kııızzz eferinnn tebrik ederim sen ne güzel kilolar veriyorsun öyle
Ay ben de öyle oluyorum yaaaa bünye alışamaı yani. Ramazan bitene kadar böyle gidecek heralde :)sbeden kilom 59,5
değişiklik yok, dün bildirim yapamadım eve gitti sersem gibiydim, hala öyleyim başım apayrı bir dünya sanki vücudumdan bağımsız gibi hissediyorum
Günaydın :)Bugün girer canım. Dün herkes bildirim yapmamıştı ondan girmemiştir.sbeden gunaydinn kilo bildirimlerini henuz girmedn sisteme degilmi guncel kilolar gorunmuyo cunkii merak ediylrmdaa kimler nekadar verdi dye
Ayy meraklandmdaa .herkez tebrik ediyo senii nekadar verdn anacmm goremedm benn :)Günaydın :)Bugün girer canım. Dün herkes bildirim yapmamıştı ondan girmemiştir.
idolüm sensin zaten şekerimseni örnek alaraktan başardım :)
ufff nehirim yaaa çok sıcak gerçekten . bi ara sıcaktan nefes alamıcak gibi oldum.
Bir yerden sonra nasıl düştüğüne inanamıyorsun şeytanın bacağını kırmak diye ona derimsbeden
geçen hafta = 50,5
bu hafta=49,4
fark = - 1.100 gr
nehirnil111 begum75 @miraycan84 @07papatya
Sahurda çay kaşığı kadar aldım niyeyse midem almadı yaYedin mi fıstık
Canm yeni gordum mesajini iyiym calisiyorm is gucc sen neler yapiyorsn tanisamadk biz kmsindir nerelisin ne is yapiyorsn evlimisnn
Ay teşekkür ederim şekerim :)
Ay ben de öyle oluyorum yaaaa bünye alışamaı yani. Ramazan bitene kadar böyle gidecek heralde :)
idolüm sensin zaten şekerimseni örnek alaraktan başardım :)
canımcım bizim okul temmuz 28 ile ağustos 13 arası 15 gün tatile giriyor . ama ben o aralıkta yine mesaiye devam edicem çünkü bir yıl dolmadan olmuyo. yıllık izinden veriliyo o tatil çünkü. ama ben ağustos sonu balayı izni aldım kiiiii D:
sbeden
geçen hafta = 50,5
bu hafta=49,4
fark = - 1.100 gr
nehirnil111 begum75 @miraycan84 @07papatya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?