♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden güncel kilom 79.4

sahur
Bol yumurtalı menemen
Süzme peynir
Salatalık domates
Yarım dilim ekmek tahin pekmez le

iftar
1 kepçe tarhana çorbası
Kağıt kebabı
salata
1 bardak ayran

şu 3lt geçer
spor yok

Toparlamaya çalışıyorum Disianka, bayağı koyveriyorum da ama çıkacağım bu girdaptan
sbeden düntartıldım ama foruma giremedim, kilom 63,4 yani +500 gram gelmiş. 64'lerden sonra bana çok da kötü gelmedi.
Tabi regl de oldum çok şükür dün, biraz da rahat kilo verebilirim artık.

Y YESIMBOZ canımmm hoşgeldin
Özlemişim seni buralarda görmeyi ya
Rabbim evlat nasip etmiş galiba
İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına da alırsın kuzum
Tatlim cok cok cok tesekkur ederim hem iyi niyetin hemde guzel duan icin. Evet ama su anda biraz riskli bi durum varmis acikcasi, kalp atislarini duymayi bekliyoruz kismetse.. Bende sizi cok ozledim, su zor zamanlari atlatip daha aktif olmayi diliyorum :)

Günaydın kızlarrrr :) Allahım ya yine çok sıcak. Günün ilk saatlerinde vıcık vıcık oldum yapış yapış yaaaa

idolüm sensin zaten şekerim seni örnek alaraktan başardım :)

ufff nehirim yaaa çok sıcak gerçekten . bi ara sıcaktan nefes alamıcak gibi oldum.

sbeden
geçen hafta = 50,5
bu hafta=49,4
fark = - 1.100 gr

nehirnil111 begum75 @miraycan84 @07papatya
Bir yerden sonra nasıl düştüğüne inanamıyorsun şeytanın bacağını kırmak diye ona derim

İşe gelene kadar pertim çıkıyor zaten

İşte bu daha ne olsun beni geçtin şekerim tebrik ederim harika gidiyorsun
Yedin mi fıstık
Sahurda çay kaşığı kadar aldım niyeyse midem almadı ya
Canm yeni gordum mesajini iyiym calisiyorm is gucc sen neler yapiyorsn tanisamadk biz kmsindir nerelisin ne is yapiyorsn evlimisnn

İyiyim canım bende daha önceden konuşmuştuk ama olsun ben ön muhasebeciyim 1 senelik evliyim

Ay teşekkür ederim şekerim :)

Ay ben de öyle oluyorum yaaaa bünye alışamaı yani. Ramazan bitene kadar böyle gidecek heralde :)

ilk başlarda daha iyiydim, son zamanlarda hem iş yoğunluğum hemde uykumu alamamak böyle yaptı sanırım, sabah 6,40 da uyandım daha var azcık daha uyuyim dedim öyle bi dalmışımki alarmı zor duydum ondan sonrada serseme döndüm

15 gün mü öğrenciler yok ki okulda siz napicaksınız
hadi hayılrı olsun bakalım kjaç gün balayı izni 1 hafta sanırım demii

İftar; Yarım kaseden biraz fazla kaşarlı domates çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + yarım kase cacık - 231 kalori
Ara; 21:30 - 1 porsiyon etimek tatlısı - 305 kalori
Sahur; 1,5 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + yarım salatalık + 4 ad.nugget + 1 dilim ekmek + 1 fincan şekersiz çay - 441 kalori

Toplam kalori: 977 kalori

begum75 GonulSenligim bayan_balon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…