- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ufff nehirim yaaa çok sıcak gerçekten . bi ara sıcaktan nefes alamıcak gibi oldum.Ne sakin buhran bir gün böyle
Ne bedeli odiycem ben birak Allh askina yaSende numaram olmasina ragmen burda sanki bisey yapmışsın gibi ifsa etmissin gibi yazmalarin nekadar cocoukca sende numaram vardi insan ilk basta acar sorar ne bu diye bende snaa guzelce açıklardim ben yalan konusmadim ben kilomu verdim ordaki arkadaslardan ALLAH razi olsun 9lardan 8lere indim sunu bil ben yalanci degilim sana güvenmekle cok hata etmisim bana böyle davranip ağlattigin icin insan gibi sormadan sucladigin icin bigun bedelini ödersin yazik
Kiz masallah son 2 kilo kalmis
Süpersin canım
Maşallah süpersbeden canim gecen hafta 103.4 dum
Bu hafta 100.9 umcok sukur sonunda 100u gordum insallah devamida gelir
Kız aynı boydayız ama ben 68 kiloyum 3-4 kilo daha versem tamamdır :) bakalım kim daha önce verecek :)Bende katılmak istiyorum canım boy 172 Kg 67.4
Canım evde biz yapılan yemeği yiyemiyoruz tıkanıyoruz. Yıllardır böyle. Ama dışarda iftar yaptığımız zaman et mutlaka oluyo. O da haftada bir iki kere dışarda olunuyo. O yğzden sıkıntı yaşamıyorum canım :)Kiz masallah son 2 kilo kalmissadece corba salata yemeyip yaninda et yada sebze yemegi de yersen saglign icin daha iyi olur canim
Sağol tatlım :)Süpersin canım
Maşallah süper
Rica ederim tatlım her zaman sorabilirsintamamdir canim coook teşekkür ederim)
Yedin mi fıstıkSağol şekerim akşam yiyeceğim inşallah
Günlük tutuyodum da ben şimdi baktım:)Bnde senin gibiydim canim hayatim boyunca yasitlarima gore hem daha boylu hemde kiloluydum halada oyleyim80e ne kadar surede ulastin ekmegi kestin mi
Ayy kızlar çöp arabası gibi habire yiyorum ben
Bide adetimin ilk günü göbeğim özerklik ilan etmiş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?