♥haftalık kilo verme yarışması♥

bu akşam şımartıyorum kendimi :) iftardan sonra dondurma yicem
iftar menüm sabit zaten .çorba salata
kızlar kiloyu veriyorum vermesine ama etim çok gevşek şuan. ramazan biter bitmez bayramdan sonra acil pilatese başlıyorum. artık sıkılaşmam lazım :) ama verecek 1-2 kilom daha var. uygun bi zamanımda da size fotocan atayım ,bakın bakalım fark var mı

Ne bedeli odiycem ben birak Allh askina ya

Hafta sonu ihmal ettim buralati biliyorum. Aslinda su an bile hrmen kg bildirimi yaoayim diye geldim daha fazla gecikmesin diye. Yarin ayrıntıları vercem kizlar ama hafta sonu iftar davetleri o bu derken benim haftada 1.5 kg verme isi bu haftalik 700 gr la kaldı. sbeden 63.9 bugunku kilom. Gecen hafta 64.6 idim. Hepiniz hoşçakalin kızlar

sbeden
Geçen hafta 69.1
Bu hafta 68.2
Adet olmama rağmen 900 gram gitmiş dün bitti adetim inşallah kalan 15 günde biraz daha veririm 65 i bir göreyim göbek atacağım Allah'ın izniyle
Kıyafet siparişi verdim bugün 40 beden verdim yine de bayram için acaba 38 mi verseydim diye düşünmüyor değilim :)

Kiz masallah son 2 kilo kalmis sadece corba salata yemeyip yaninda et yada sebze yemegi de yersen saglign icin daha iyi olur canim
Canım evde biz yapılan yemeği yiyemiyoruz tıkanıyoruz. Yıllardır böyle. Ama dışarda iftar yaptığımız zaman et mutlaka oluyo. O da haftada bir iki kere dışarda olunuyo. O yğzden sıkıntı yaşamıyorum canım :)
Süpersin canım

Maşallah süper
Sağol tatlım :)

Bnde senin gibiydim canim hayatim boyunca yasitlarima gore hem daha boylu hemde kiloluydum halada oyleyim 80e ne kadar surede ulastin ekmegi kestin mi
Günlük tutuyodum da ben şimdi baktım:)
Tam 2 ay 10 günde 80 e düşmüşüm canım
Ekmeği sabahları yedim canım başka öğünde yemedim ama

Y YESIMBOZ canımmm hoşgeldin
Özlemişim seni buralarda görmeyi ya
Rabbim evlat nasip etmiş galiba
İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına da alırsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…