bu akşam şımartıyorum kendimi :) iftardan sonra dondurma yicem
iftar menüm sabit zaten .çorba salata
kızlar kiloyu veriyorum vermesine ama etim çok gevşek şuan. ramazan biter bitmez bayramdan sonra acil pilatese başlıyorum. artık sıkılaşmam lazım :) ama verecek 1-2 kilom daha var. uygun bi zamanımda da size fotocan atayım ,bakın bakalım fark var mı
Tatlim cok cok cok tesekkur ederim hem iyi niyetin hemde guzel duan icin. Evet ama su anda biraz riskli bi durum varmis acikcasi, kalp atislarini duymayi bekliyoruz kismetse.. Bende sizi cok ozledim, su zor zamanlari atlatip daha aktif olmayi diliyorum :)
Merhabalarr bende aranıza katilmak isterim uygunsa.. Boyum 170 kılom 76 :)
evet bugünde sıcak ama düne göre azıcık daha iyi gibi hissettim inşallah ta böylegider akşama pazara çıkmam lazımGünaydın kızlarrrr :) Allahım ya yine çok sıcak. Günün ilk saatlerinde vıcık vıcık oldum yapış yapış yaaaa
bu akşam şımartıyorum kendimi :) iftardan sonra dondurma yicem
iftar menüm sabit zaten .çorba salata
kızlar kiloyu veriyorum vermesine ama etim çok gevşek şuan. ramazan biter bitmez bayramdan sonra acil pilatese başlıyorum. artık sıkılaşmam lazım :) ama verecek 1-2 kilom daha var. uygun bi zamanımda da size fotocan atayım ,bakın bakalım fark var mı
menün çok güzelmiş nehir afiyet olsunİftar; Yarım kaseden biraz fazla kaşarlı domates çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + yarım kase cacık - 231 kalori
Ara; 21:30 - 1 porsiyon etimek tatlısı - 305 kalori
Sahur; 1,5 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + yarım salatalık + 4 ad.nugget + 1 dilim ekmek + 1 fincan şekersiz çay - 441 kalori
Toplam kalori: 977 kalori
begum75 @DisiAnka @bayan_balon
Allah Allah canım 2 kat katladın değil mi yufkayı yani köfteleri tek kat sarmadınmenün çok güzelmiş nehir afiyet olsun
ben dün beytiyi yaptım, yanlız tek yufka yetti banakıymam da yarım kiloydu,acaba ortadan 2 ye kesmesem daha mı iyiydiki orasını bilemedim, bide yufkaların üzeri kızarmak bilmedi üstü kızarana kadar köfteler kuruyodu nirdeyse ama lezeetli oldu evdekiler beğendi,tarif için teşekkür ederim canım
yufkayı serdim ortadan 2 ye kestim yarısına köfteleri dizdim katladım, sanırım burda hata yaptım, kesmeden yağı sürüp ortadan 2 ye katlayıp o şekilde yapsam daha iyi olcaktı, neyse ilki tecrübe oldu :))Allah Allah canım 2 kat katladın değil mi yufkayı yani köfteleri tek kat sarmadınTurboda benimkiler direk kızardı canım ya ama beğenmişsiniz bu da güzel tabi
canım benim senden de Allah razı olsun, gerçekten yüreği güzel tatlış birisinCanim benim yaa , vallahi iyi ki tanimisim sizi. Nasil da destek oluyosunuz guzel kalplerinizle... Allah bin kere razi olsun. Insallah tatliskom hayirlisi neyse o olacak.
Ben dediğin gibi işte tekrardan bir kat yufka daha serip yağ sürüp sardım öteki türlü ince oluyor sana dün tarifte belirtmiştim kuzum ama olsun tecrübe dediğin gibiyufkayı serdim ortadan 2 ye kestim yarısına köfteleri dizdim katladım, sanırım burda hata yaptım, kesmeden yağı sürüp ortadan 2 ye katlayıp o şekilde yapsam daha iyi olcaktı, neyse ilki tecrübe oldu :))
beğendik beğendik bide yanına pilavı kalıpla koydum hani şekil olsun diye sunumuda geyet hoş oldu
Ama yeriiim ki seniiicanım benim senden de Allah razı olsun, gerçekten yüreği güzel tatlış birisin
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tabikide
Hayırlı olsun canıımTatlim cok cok cok tesekkur ederim hem iyi niyetin hemde guzel duan icin. Evet ama su anda biraz riskli bi durum varmis acikcasi, kalp atislarini duymayi bekliyoruz kismetse.. Bende sizi cok ozledim, su zor zamanlari atlatip daha aktif olmayi diliyorum :)
işte ayrıntıyı kaçırmışım dün o sersemlikte yaptım onu düşün yemeği yer yemez sofrayı bile toplamadan yattımBen dediğin gibi işte tekrardan bir kat yufka daha serip yağ sürüp sardım öteki türlü ince oluyor sana dün tarifte belirtmiştim kuzum ama olsun tecrübe dediğin gibiKadın tarite 5-6 yufka demiş düşün biz 4 tane aldık 2 tanesi kaldı onları da gözleme yaptım
Öyle yap kuzum değerlendireceksin mecburenişte ayrıntıyı kaçırmışım dün o sersemlikte yaptım onu düşün yemeği yer yemez sofrayı bile toplamadan yattım
gözleme güzel fikir bende börek yapıcam
Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAma yeriiim ki seniiiSagolasin canim benim. Siz kilolari verin tas gibi hatunlar olun ben siseyim
Evett yaa çok sıcaaakGünaydın kızlarrrr :) Allahım ya yine çok sıcak. Günün ilk saatlerinde vıcık vıcık oldum yapış yapış yaaaa
yok yeşim yaa kilolar gitti ama taş gibi olmak için ciddi spor lazım, biraz daha kilo verdikten sonra plates yapıcam, sen şiş nolcek dünyanın en güzel şeyi ki oAma yeriiim ki seniiiSagolasin canim benim. Siz kilolari verin tas gibi hatunlar olun ben siseyim
Boylarımız yakın canım benim de hedefim 54Merhaba arkadaşlar
Ben 26 yaşındayım 168 boy ve hemen iftar öncesi 57 kiloyum :) ilk hedefim 54 olmak.sbeden Yarışmaya ben de katılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?