♥haftalık kilo verme yarışması♥

şu gevşeklik bendede var
kiloları verelim bende başlıcam pilaaateseee
fotonu da at bekliyoruz şekerim

bu kadar olduya kalbide atar minnak kuzunun daha çok küçük annesi azcık büyüsün kalbide atar sen telaş etme
Y YESIMBOZ

Son düzenleme:

Sen zaten dermanını biliyorsun pilates benimde yapmam gerek inşallah bayramdan sonra At canım muhakkak fark vardır

menün çok güzelmiş nehir afiyet olsun
ben dün beytiyi yaptım, yanlız tek yufka yetti bana kıymam da yarım kiloydu,acaba ortadan 2 ye kesmesem daha mı iyiydiki orasını bilemedim, bide yufkaların üzeri kızarmak bilmedi üstü kızarana kadar köfteler kuruyodu nirdeyse ama lezeetli oldu evdekiler beğendi,tarif için teşekkür ederim canım

Allah Allah canım 2 kat katladın değil mi yufkayı yani köfteleri tek kat sarmadın Turboda benimkiler direk kızardı canım ya ama beğenmişsiniz bu da güzel tabi

Allah Allah canım 2 kat katladın değil mi yufkayı yani köfteleri tek kat sarmadın Turboda benimkiler direk kızardı canım ya ama beğenmişsiniz bu da güzel tabi
yufkayı serdim ortadan 2 ye kestim yarısına köfteleri dizdim katladım, sanırım burda hata yaptım, kesmeden yağı sürüp ortadan 2 ye katlayıp o şekilde yapsam daha iyi olcaktı, neyse ilki tecrübe oldu :))
beğendik beğendik bide yanına pilavı kalıpla koydum hani şekil olsun diye sunumuda geyet hoş oldu

Canim benim yaa , vallahi iyi ki tanimisim sizi. Nasil da destek oluyosunuz guzel kalplerinizle... Allah bin kere razi olsun. Insallah tatliskom hayirlisi neyse o olacak.
canım benim senden de Allah razı olsun, gerçekten yüreği güzel tatlış birisin
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tabikide

Ben dediğin gibi işte tekrardan bir kat yufka daha serip yağ sürüp sardım öteki türlü ince oluyor sana dün tarifte belirtmiştim kuzum ama olsun tecrübe dediğin gibiKadın tarite 5-6 yufka demiş düşün biz 4 tane aldık 2 tanesi kaldı onları da gözleme yaptım

Hayırlı olsun canıım Sağlıkla gelsin bebeğin

işte ayrıntıyı kaçırmışım dün o sersemlikte yaptım onu düşün yemeği yer yemez sofrayı bile toplamadan yattım
gözleme güzel fikir bende börek yapıcam

Ama yeriiim ki seniii Sagolasin canim benim. Siz kilolari verin tas gibi hatunlar olun ben siseyim
yok yeşim yaa kilolar gitti ama taş gibi olmak için ciddi spor lazım, biraz daha kilo verdikten sonra plates yapıcam, sen şiş nolcek dünyanın en güzel şeyi ki o

Merhaba arkadaşlar

Ben 26 yaşındayım 168 boy ve hemen iftar öncesi 57 kiloyum :) ilk hedefim 54 olmak. sbeden Yarışmaya ben de katılmak istiyorum.
Boylarımız yakın canım benim de hedefim 54 Amaa ilk hedefiiim demişsiin kaç olmayı düşünüyorsuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…