Gecmis olsun canim sana dua edecegim cnm tez zamanda iyiles ,bu arada bence sen bebek arabasiyla cok yurudun ondan oldu bebek arabasini kaldir indir cok agir oluyor ozellikle bebekler buyudukten sonra , ben simdi bile o arabayi kaldirip indirirken zorlaniyorum daha benimki 2 aylik , kendine bak canim en onemlisi saglikYaptırdım canım ama diz ve sirta. Basima sonra yapilacak. ani Mide bulantısı bas dönmesi oldu normalmis. bastan yapsaydi bayilirmisim. Basa da yaptircam bayramdan sonra filan. Dizlerim hafifledi ama geçmedi . Belki dedim iyi gelir ama suan pek bisey yok sorun ciddi demekki doktor gerekiyor
İnanmıyorum Begüş menüne bayıldım ne kadar çok çeşit böyle kaldıysa gönder bize deBende bu hafta içi inşallah bir aksilik olmazsa kayınvalidemi alacağım Ramazanı kapatacağım artık Hafta sonu çünkü rahat evde 10 kişi ağırladım eşimin doğum gününü kutladık sürpriz bir şekilde
kalmadı ama sen gel yaparım sanada
dünde ev doluydu bi fasılı daha atlattım çok şükür son 2 parti misafirim kaldı biri bu akşam diğeride belli değil, ya alamayabilirim yada perşembe olabilir
süprüz doğum günü heee, ne güzel olmuştur,doğum günü kutlu olsun eşinin,birlikte uzun mutlu huzurlu yaşamınız olsun....
ayy ne kadar güzel olmuş, tebrik ederim seni çok ince düşüncelisin gerçektenMaşallah kuzum bayağı yoğundun bu Ramazan sen
Evet eşim şok oldu ben dışarı gezmeye gitmeden bütün evi süsledim yiyecekleri hazırladım arkadaşlarını organize ettim kardeşime anahtarı verdim akşam biz gelmeden millet evde toplandı eşim kapıyı bir açtı pastayla beraber herkes karşısında
Özelden atacağım bak bir tane resimayy ne kadar güzel olmuş, tebrik ederim seni çok ince düşüncelisin gerçekten
ramazanın başında yattım yattım sonuna doğru sıkıştırdım kendimiama olsun aklımda kimse kalmasında çağırmadık, yorgunluk bi şekilde atlatılır
seninde ramazan baya yoğun geçti, ama olsun telaş olunca çabuk geçiyo iyi oluyoÖzelden atacağım bak bir tane resimBen hep telaşlıydım bu Ramazan nasıl geçti anlamadım iş dışında çünk üevlilik yıl dönümü haftalardır doğum günü hazırlığı falan
Evet bir de iş yerinde geçse çok iyi olacak sessiz sıkıcıseninde ramazan baya yoğun geçti, ama olsun telaş olunca çabuk geçiyo iyi oluyo, yoksa geçmek bilmez
Evet bir de iş yerinde geçse çok iyi olacak sessiz sıkıcı
Tesekkur bir kez de öyle yapayım cokta anlamıyorum ama denerimGünaydın cnm hoş geldin konu sahibi sbeden bugün birz yogn olackms sbeden diye etiketleyip atarsan daha Raht görür
Ben oyalanacağım bugün başka türlü geçmez midem yanıyorbugün sendrom günü,uykusuz yorgun bitkinim bende
işim de öyle pek fazla yok inşallah çabuk geçer
Haklisin daha evvel yaşadım hep zamana birakiyordum ve çok zor veriyorum bu sefer erken vermem lazım 1 ay sonra düğün var iyi gorunmem lazım umarım bu bir aylık sürede 75 i görürüm2 ayda cok guzel kilo vermissin devam et tatlim bende dogum sonrasi kilolarimi vermeye calisiyorum 1 sene icinde yavas yavas verilmezse yapisiyorlar malesef .
ooo mide yanması kötü, ben sahurda fazla bişey yemedim, iftarda kaçırdığım için acıkmadım çünküBen oyalanacağım bugün başka türlü geçmez midem yanıyor
Dün akşam bende çok su içtim sahurda börek yedim o yaktı galibaooo mide yanması kötü, ben sahurda fazla bişey yemedim, iftarda kaçırdığım için acıkmadım çünkü
bendede uykusuzluktan baş dönmesi var
bide bikaç gündür hava aşırı sıcaktı resmen kururduk, hararet hararet su içmelere doyamadık bugünde öyle olmaz inşallah
burasıda bugün kapalı ama dışarısı yine sıcak ve nemli bunaltıyo insanı, belki yağarsa burasıda rahatlar birazDün akşam bende çok su içtim sahurda börek yedim o yaktı galibaDün akşam yağdı Allahtan biraz bir kaç gün yağacakmış serinleriz inşallah
Evet biraz rahatlayalım son günlerimiz rahat geçsinburasıda bugün kapalı ama dışarısı yine sıcak ve nemli bunaltıyo insanı, belki yağarsa burasıda rahatlar biraz
yağsında son günleri artık biraz rahat geçirsek bari
Haklisin daha evvel yaşadım hep zamana birakiyordum ve çok zor veriyorum bu sefer erken vermem lazım 1 ay sonra düğün var iyi gorunmem lazım umarım bu bir aylık sürede 75 i görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?