Yaptırdın mı hacamat canım nasıl oldunah ahh Annem seninki bu yasta garip sebebi baska olabilir dedi. Masaj yapıyor yağlara fayda yok. Bu gece hacamat yaptircam dizlerimden ve basimdan bakalim faydasi olcak mi dizlere
Canim ben 15 dk kullanıyordum simitlere birebir ama fazla kullanma 10 dk falan yeterli oluyor faydasini görürsün bence.Merhaba arkadaşlar...
Size bir şey danışmak istiyorum..
Şu zayıflama kemerlerinden kullanıp memnun kalan arkadaş var mıannem yıllar önce kullanırım umuduyla almış ama o gün bugündür kullanan olmadı..Evin bir köşesinde bekliyor öyle..Acaba diyorum gerçekten faydası oluyor mu .?
Sıkinti olmasin canım. 15; bin adım iftar sonrası sinirli zamanda cok fazla. Ben 85 90 kilolarda cook fazla yuruyordum 3 4 5 saat. Sonra 80, kiloya düştüm dizlerimde problem başladı suan 77 yim oturup kalkmakta zorlaniyorum dert aldik başımıza. Dikkat et cok yuklenme kendineDun iftardan sonra 15 bin adim.attim kizlar
senden de Allah razi olsun tatlim. Düzenli bildirim yapip devam edeceksen istegin oldugunda tekrar katil aramiza malesef yine tontis olmuşsunCanim yeni gördüm yazmissin Allah razi olsun aldim valla 83 falanim ciddi motivasyona ihtiyacim var adapte olamıyorum
Yine de her hafta bildirim yapman güzel ve aramizda sıkılmadan bulunman yada uzun zamandan beri burada aktif olmanaha canım ben kabullendim 53 kilolu hatun olduğumu :))
Tek rakibin thy oda aramızda değilRakiplerimden kestim ümidimi zaten
harika bi şey canım
Aramıza hosgeldin canım ekliyorum kurallar ilk sayfadaGunaydin bende katilmak istiyorum :)
20 yasindayim3 ay once dogum yaptim
Kilo 70
Hedef 55
Boy 1.58
Tesekkurlerr :))) hos buldumAramıza hosgeldin canım ekliyorum kurallar ilk sayfada
sizi seviyorum ki :)Yine de her hafta bildirim yapman güzel ve aramizda sıkılmadan bulunman yada uzun zamandan beri burada aktif olman
Tamam canim iyi dedin bende dikkat ediyim ozaman saglik herseyden kiymetli sanada cok gecmis olsunSıkinti olmasin canım. 15; bin adım iftar sonrası sinirli zamanda cok fazla. Ben 85 90 kilolarda cook fazla yuruyordum 3 4 5 saat. Sonra 80, kiloya düştüm dizlerimde problem başladı suan 77 yim oturup kalkmakta zorlaniyorum dert aldik başımıza. Dikkat et cok yuklenme kendine
Dolapta çikolat var ve yemiyorum 57.0'dan düşemesem de kilo almıyım bari değerimi bilin. -.-
Merhaba katilabilirsin :)Gunaydin bende katilmak istiyorum :)
20 yasindayim3 ay once dogum yaptim
Kilo 70
Hedef 55
Boy 1.58
Yerim heyecaniniKızlaar yarın bildirim var çok heyecanlıyımm
Wawwwwgünaydın kızlaaar. hedefime 300 gr kaldı benimmmmm
Ben simdiden kasmiyorumKızlar kasmayın bu kadaaaar bayramda ağırlayın fazlasıyla çalışıyosunuz anlar sizi herkes inşallah yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?