Maşallah sana Allah gücüne guc katsin sağlık sıhhat versin tatlimmcanım olay tamamen istemsiz gelişti, evde yemeklerim vardı,eşim bir iş arkadaşıyla birlikteymiş ailecekte görüşüyoruz dedim gelsinler buyursunlar iftar yaparız yemeklerim vardı çünkü, eşimde bi arkadaşı daha var illa onuda alalım dedi sonra bi arkadaş daha derken toplam 10 kişi olduk...
fırında tavuk patates,
fırın makarna,
süzme mercimek çorba (üzerine kıtır ekmek te yaptım)
közlenmiş kırmızı biberim vardı dondurucuda yoğurtlu salatasını yaptım,
dondurucuda z.yağlı yaprak sarma vardı hemen onu da pişirdim,
z.yağlı taze fasulye pişirdim
semizli salata,
etli nohutum vardı,
kompostom vardı,
bisküvi pastam vardı,
herkes dediki sen bugün çalışmadın mı :)) çok şükür Allah bi güç verdi yetiştirdim oturdum bile /zaten bir kısmı dünden olduğu için rahattım)
onlarda sağolsunlar 2 çeşit tatlı almışlar
peşine meyva çıkardım derken atlattık,kalan misafirleride pazar,pazartesi ve salı almayı planlıyorum, bakalım onlarada uyarsa tabi
Tamam canım ekliyorum kurallar ilk sayfa da yarin bildirim günümüzboyum 1.54 kilom 56 hedefim 48 bende yarından itibaren aranızdayım artık kesin kilo vermem lazım nolur bana gaz verinnnn
sbeden boy 1.54 kg 55.5 hedef 50
Yaptırdım canım ama diz ve sirta. Basima sonra yapilacak. ani Mide bulantısı bas dönmesi oldu normalmis. bastan yapsaydi bayilirmisim. Basa da yaptircam bayramdan sonra filan. Dizlerim hafifledi ama geçmedi . Belki dedim iyi gelir ama suan pek bisey yok sorun ciddi demekki doktor gerekiyorYaptırdın mı hacamat canım nasıl oldun
Allah kuvvet versin tatlımRabbim nasip eylerse pazartesiden itibaren kısmen bayramdan sonra tamamen yoğun günler bekliyor beni.
Kuran hatmine başlıyorum Allah ın izniyle 45 günlük programım var
Okula gidemeyen öğrencilere kurs vereceğim
Bir de özel ders vercem 2 öğrencim var şimdilik inşallah artar bu sayı.
Tabiki yürüyüş ve pilates progmamımsız bir yaz düşünemiyorum
bizde seniiisizi seviyorum ki :)
Sagol Et tabi canım. Mümkün oldugunca az ve kaliteli beslen spordan da etkili birincil şart kaloriyi azaltmak. Sporu ölçülü yap her verdigin bir kilodan sonra 5 10 dakka ekleyebilirsinTamam canim iyi dedin bende dikkat ediyim ozaman saglik herseyden kiymetli sanada cok gecmis olsun
tamam canim yarin bildirim günümüz . Kilo boy ve hedef kilonu yazarsan eklerim kurallar ilk sayfadaBende katilmak istiyorum
Teşekkür ederim tatlim sözlerin kulagimda küpe dikkate alicamSagol Et tabi canım. Mümkün oldugunca az ve kaliteli beslen spordan da etkili birincil şart kaloriyi azaltmak. Sporu ölçülü yap her verdigin bir kilodan sonra 5 10 dakka ekleyebilirsin
Teşekkür ederim tatlim sözlerin kulagimda küpe dikkate alicam
Günaydın kızlar bir süredir burayı takip ediyorum sessiz izleyiciyim yani. benide araniza alırsanız çok mutlu olurum yaşım 35 başlangıç kilom 88 mayısta başladım güncel kilom 79 doğum yapalı 8 ay oldu boyum ise 58 aranızda olmaktan çok mutlu olucam
Yarin gündüz gezide aksamda bogazda davette olcam. Pek yogun olacam liste konusunda sabirsizlanmayin kizlar aklimdasiniz. Yarın Gece girdileri yapmaya baslarim
2 ayda cok guzel kilo vermissin devam et tatlim bende dogum sonrasi kilolarimi vermeye calisiyorum 1 sene icinde yavas yavas verilmezse yapisiyorlar malesef .Günaydın kızlar bir süredir burayı takip ediyorum sessiz izleyiciyim yani. benide araniza alırsanız çok mutlu olurum yaşım 35 başlangıç kilom 88 mayısta başladım güncel kilom 79 doğum yapalı 8 ay oldu boyum ise 58 aranızda olmaktan çok mutlu olucam
Iyi gezmeler cnm Istanbulda misin cnm ? Bogaz demissin ,Goruselim oyleyse bana ozelden yaz cnm .Yarin gündüz gezide aksamda bogazda davette olcam. Pek yogun olacam liste konusunda sabirsizlanmayin kizlar aklimdasiniz. Yarın Gece girdileri yapmaya baslarim
canım olay tamamen istemsiz gelişti, evde yemeklerim vardı,eşim bir iş arkadaşıyla birlikteymiş ailecekte görüşüyoruz dedim gelsinler buyursunlar iftar yaparız yemeklerim vardı çünkü, eşimde bi arkadaşı daha var illa onuda alalım dedi sonra bi arkadaş daha derken toplam 10 kişi olduk...
fırında tavuk patates,
fırın makarna,
süzme mercimek çorba (üzerine kıtır ekmek te yaptım)
közlenmiş kırmızı biberim vardı dondurucuda yoğurtlu salatasını yaptım,
dondurucuda z.yağlı yaprak sarma vardı hemen onu da pişirdim,
z.yağlı taze fasulye pişirdim
semizli salata,
etli nohutum vardı,
kompostom vardı,
bisküvi pastam vardı,
herkes dediki sen bugün çalışmadın mı :)) çok şükür Allah bi güç verdi yetiştirdim oturdum bile /zaten bir kısmı dünden olduğu için rahattım)
onlarda sağolsunlar 2 çeşit tatlı almışlar
peşine meyva çıkardım derken atlattık,kalan misafirleride pazar,pazartesi ve salı almayı planlıyorum, bakalım onlarada uyarsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?