♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maşallah sana Allah gücüne guc katsin sağlık sıhhat versin tatlimm

Yaptırdın mı hacamat canım nasıl oldun
Yaptırdım canım ama diz ve sirta. Basima sonra yapilacak. ani Mide bulantısı bas dönmesi oldu normalmis. bastan yapsaydi bayilirmisim. Basa da yaptircam bayramdan sonra filan. Dizlerim hafifledi ama geçmedi . Belki dedim iyi gelir ama suan pek bisey yok sorun ciddi demekki doktor gerekiyor

Allah kuvvet versin tatlım maşallah sana
sizi seviyorum ki :)
bizde seniii

Günaydın kızlar bir süredir burayı takip ediyorum sessiz izleyiciyim yani. benide araniza alırsanız çok mutlu olurum yaşım 35 başlangıç kilom 88 mayısta başladım güncel kilom 79 doğum yapalı 8 ay oldu boyum ise 58 aranızda olmaktan çok mutlu olucam

Günaydın cnm hoş geldin konu sahibi sbeden bugün birz yogn olackms sbeden diye etiketleyip atarsan daha Raht görür

2 ayda cok guzel kilo vermissin devam et tatlim bende dogum sonrasi kilolarimi vermeye calisiyorum 1 sene icinde yavas yavas verilmezse yapisiyorlar malesef .

Yarin gündüz gezide aksamda bogazda davette olcam. Pek yogun olacam liste konusunda sabirsizlanmayin kizlar aklimdasiniz. Yarın Gece girdileri yapmaya baslarim
Iyi gezmeler cnm Istanbulda misin cnm ? Bogaz demissin ,Goruselim oyleyse bana ozelden yaz cnm .

İnanmıyorum Begüş menüne bayıldım ne kadar çok çeşit böyle kaldıysa gönder bize de Bende bu hafta içi inşallah bir aksilik olmazsa kayınvalidemi alacağım Ramazanı kapatacağım artıkHafta sonu çünkü rahat evde 10 kişi ağırladım eşimin doğum gününü kutladık sürpriz bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…