♥haftalık kilo verme yarışması♥

İnşallah hep birlikte ulaşırız diledigimiz kilolara yanlız olunca bazen motivasyonu düşüyor insanın umarım bende senin gibi gaza gelirim

sbeden ben ramazana kadar kilo koruyacagım herhal..61 kılom. bilgisayar bozuldu ya.o kadar yavaşki şu yazıyı yazmam bıle epey süre bekledim.sıcaklarda geldi artık.zor oluyo oruç.hayırlısıyla kolaylıkla halladerız inşallh..net açmaya hiç halım olmuyoı.bende çok uykusuzum.duzenımız degıştı hepten..bayramdan sonra toparlarız artık..bayramdan sonra evi toplayacagım.agustos başı taşınıyoruz ınşallh..hepinizi öpüyorum canım.

Kendimi işe verdim canım birikmişleri hallediyorum en azından hafta başından halledeyim de sonra rahatça otururum dedimSen ne yapıyorsun kuzum
boş boş oturuyorum,alışveriş sitelerini geziyorum,sıkıntıdan sepetler doldu market promosyonlarına bakıyorum
acıktım, uykum var, inşallah eve gidince açılırımda daha yemek yapıcam

boş boş oturuyorum,alışveriş sitelerini geziyorum,sıkıntıdan sepetler doldu market promosyonlarına bakıyorum
acıktım, uykum var, inşallah eve gidince açılırımda daha yemek yapıcam
Bizde hala doğum gününden kalan yemekler var onları bitirmeyi planlıyorum hiç yemek yapasım yok yarın kv gelirse o zaman yapacağım çünkü

Kendimi nazarladım yine kabızlık çekiyorum şişlik mahvetti
İftara doğru tartılacağım ama vaziyet iyi görünmüyor bu hafta

Katildigimda 70 kiloydum
69 kiloyum suan 1 haftada 1 kilo gitti ama nu hafta cok fazla spor ve detoks yaptim ve cok yogun bi haftaydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…