çok uykum var nillEvet biraz rahatlayalım son günlerimiz rahat geçsin
Bugün bana henüz uyku gelmedi ama yine de içimden bir şey yapmak gelmiyor ya bütün Ramazan böyle geçti resmençok uykum var nillnehirnil
esnemekten ağzım kapanmıyogözlerimde mahmurluk, uyudum uyuyorum nokta com
aynen benimde öyle hayırlısıyla bitirelim bugünüde inşallahBugün bana henüz uyku gelmedi ama yine de içimden bir şey yapmak gelmiyor ya bütün Ramazan böyle geçti resmen
İnşallah kuzumaynen benimde öyle hayırlısıyla bitirelim bugünüde inşallah
İnşallah hep birlikte ulaşırız diledigimiz kilolara yanlız olunca bazen motivasyonu düşüyor insanın umarım bende senin gibi gaza gelirimDikkat edersen gorusun cnm buraya yazınca insan motive oluyo bnm geçen hafta biraz yükselme vardı çok morlm bozuldu bu hafta dikkat ettm eve gdnce tartlcm ins guzl sonc alırım haftanın kilo verme birincilerini acikliyo sbeden o zamn bende oraya gittim diye azmediyosn yani bnde öyle oluyo kendimi gaza getrym bu şekilde :)
Kendimi işe verdim canım birikmişleri hallediyorum en azından hafta başından halledeyim de sonra rahatça otururum dedim
boş boş oturuyorum,alışveriş sitelerini geziyorum,sıkıntıdan sepetler dolduKendimi işe verdim canım birikmişleri hallediyorum en azından hafta başından halledeyim de sonra rahatça otururum dedimSen ne yapıyorsun kuzum
Bizde hala doğum gününden kalan yemekler var onları bitirmeyi planlıyorum hiç yemek yapasım yok yarın kv gelirse o zaman yapacağım çünküboş boş oturuyorum,alışveriş sitelerini geziyorum,sıkıntıdan sepetler doldumarket promosyonlarına bakıyorum
acıktım, uykum var, inşallah eve gidince açılırımda daha yemek yapıcam
benimde akşama misafirim var ya o yüzden yapmam lazım yoksa bize yetcek yemek vardıBizde hala doğum gününden kalan yemekler var onları bitirmeyi planlıyorum hiç yemek yapasım yok yarın kv gelirse o zaman yapacağım çünkü
Olsun aradan çıkacak hepsi işte kuzumbenimde akşama misafirim var ya o yüzden yapmam lazım yoksa bize yetcek yemek vardı
İnşallah canımGuzl kilo vermissin cnm :) darisi bize ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?