Ay ben de bu günlerde çok yoruluyrum. Evi tuttuk işiydi temizliğiydi derken vaktim yok yaa kendime zaman ayıramaz oldum :)
begum75 nehirnil111
sbeden @07papatya
Özledim kızlar sizi yaaaa. Az rahatlayınca gelcem okucam mesajları bakamadım pek.
aç kenki halimizi mi veriyoruz tokken mi
Dün neden yazmadınsbeden kilom 78.9 canim
Tamam canım listeye ekliyorum. Hedef kilo kac. Bu arada kurallar ilk sayfa daGünaydın kızlar bir süredir burayı takip ediyorum sessiz izleyiciyim yani. benide araniza alırsanız çok mutlu olurum yaşım 35 başlangıç kilom 88 mayısta başladım güncel kilom 79 doğum yapalı 8 ay oldu boyum ise 58 aranızda olmaktan çok mutlu olucam
Hedef kilom 67 canım kuralları okudum. Ekledigin için teşekkürlerTamam canım listeye ekliyorum. Hedef kilo kac. Bu arada kurallar ilk sayfa da
Sağol canım evet ama iki gune dönüyoruz ve görüşme imkanim yokIyi gezmeler cnm Istanbulda misin cnm ? Bogaz demissin ,Goruselim oyleyse bana ozelden yaz cnm .
Cok tesekkur ederim tatlım. Bir buçuk senedir böyleyim. Gecer umarimGecmis olsun canim sana dua edecegim cnm tez zamanda iyiles ,bu arada bence sen bebek arabasiyla cok yurudun ondan oldu bebek arabasini kaldir indir cok agir oluyor ozellikle bebekler buyudukten sonra , ben simdi bile o arabayi kaldirip indirirken zorlaniyorum daha benimki 2 aylik , kendine bak canim en onemlisi saglik
Aynen canım .istanbul neminden bunaldik. Bu sehirde asla yasamak istemem.
Kızlaaar ben hedefime ulaştımmm. hatta geçtim. 55.5 kgyim hedefim 56 idisbeden ve diğer arkadaşlar darısı başınıza ve herşey için teşekkürler sayenizde oldu.
evet nil kimsecikler yok bugünde
Dün neden yazmadın
ayy o zaman burdada yağacak yarın desene,ama yağsın ya bunaldık iyiceÇok fena yağmur başladı burada inşallah akşama geçer sırılsıklam olacağım yoksa kv de akşama iftara geliyor
Henüz pişirmedim gidince pişireceğimayy o zaman burdada yağacak yarın desene,ama yağsın ya bunaldık iyice
akşama ağır misafirin var demek, ne pişirdin bakalım hamarat gelin,kadına fazla yedirme bünyesi alışık değil sonra dokanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?