♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay ben de bu günlerde çok yoruluyrum. Evi tuttuk işiydi temizliğiydi derken vaktim yok yaa kendime zaman ayıramaz oldum :)

hayırlı olsun, mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvanız olsun canım,
Allah kolaylık versin, temizlik işi zordur ama eşya yerleştirmesi zevklidir sen işlerini hallet düzenini kur gelirsin yine aramızda dert etme,bizi unutmada arada böyle gelip selam ver ama tamam mı

begum75 nehirnil111
sbeden @07papatya
Özledim kızlar sizi yaaaa. Az rahatlayınca gelcem okucam mesajları bakamadım pek.

bizde seni özledik şekerim

Dünkü menum :
Sahurda 1 bardak sut+musli
Iftarda 1 tane sandal sefasi, 1 bardak ayran, yarim dilim yas pasta.

Bugun oruclu değilim reglden dolayi. Ama yeme duzenimi değiştirmeyi pek düşünmüyorum cunku sonradan oruca döndüğümde cok sarsılıyorum. O yuzden oruclu olmasam da sahur ve iftar yapiyorum gun icinde sadece sut su vs iciyorum.

4. Beş günlük çetelem:) (s.s sahurdan sonra i.ö iftardan once

21 Haziran: s.s 64.3 - i.ö 63.8
22 Haziran: s.s 64 - i.ö 63.3
23 Haziran: s.s 64.2 - i.ö 63.3
24 Haziran: s.s 64.1 - i.ö 62.9
25 Haziran: s.s 63.5 - i.ö 62.7

Tamam canım listeye ekliyorum. Hedef kilo kac. Bu arada kurallar ilk sayfa da

Cok tesekkur ederim tatlım. Bir buçuk senedir böyleyim. Gecer umarim

Çok fena yağmur başladı burada inşallah akşama geçer sırılsıklam olacağım yoksa kv de akşama iftara geliyor
ayy o zaman burdada yağacak yarın desene,ama yağsın ya bunaldık iyice
akşama ağır misafirin var demek, ne pişirdin bakalım hamarat gelin,kadına fazla yedirme bünyesi alışık değil sonra dokanmasın

ayy o zaman burdada yağacak yarın desene,ama yağsın ya bunaldık iyice
akşama ağır misafirin var demek, ne pişirdin bakalım hamarat gelin,kadına fazla yedirme bünyesi alışık değil sonra dokanmasın
Henüz pişirmedim gidince pişireceğim Sütlü kaşarlı domates çorbası + Beşamel soslu kaşarlı tavuk + Makarna salatası ve mercimek köftesi çok az doğum gününden kalma + Yeşil salata yaparım bir de kendisi de taze fasulye yapmış dün yiyememiş canı çekmiş onu getirecekmişYemek yapmasın demiş eşime bende olur mu öyle şey iftara çağırıyorum sonuçta taze fasulye mi tek yiyeceğiz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…