♥haftalık kilo verme yarışması♥

düşünceli gelin,doğru demişsin bitek fasulye olur mu hiç
hımm menü güzelde iki ayağın bi pabuca gircek oyalayıcı şeyler tavuğu alırken ufak doğrat istersen sana kolaylık olur

düşünceli gelin,doğru demişsin bitek fasulye olur mu hiç
hımm menü güzelde iki ayağın bi pabuca gircek oyalayıcı şeyler tavuğu alırken ufak doğrat istersen sana kolaylık olur

Eşimde anne sen kendine göre getir o zaman demiş Kemiksiz gögüs eti o yüzden zorlanmıyorum onu doğrarken pek bir de eşime eve gidip yemekleri hazırlayayım anneni öyle almaya gidersin dedim çünkü amerikan mutfak evim rahat edemem bakarken yardım etmeye falan çalışacak mutfağımda hoşlanmıyorum birinin yapmasına annem hariç ona da ben istersem yaptırıyorum

kızlar nasılsınız ?
özledim sizi valla :)
maaşallah nehirnil ve begüm75 hiç bozmadan yola devam ediyosunuz yani ,bizde minnakımla sağlıklı ve doğru beslenmeye devam ediyoruz henüz 3 kilo aldım 4 ayı doldurdum çok şükür bugün ,cinsiyet öğrenmeye gitcez perşembe çok heyecanlıyım sağlıklı olsunda tosun paşam olsun yada kızçem hiç fark etmez:)

değişik hiler uyandırıyor istanbul insan aşık oluyor canım ya :)) seviyorum ben hem de bazen nefret ediyorum
Ben hic bisey hissedemiyorum bu sehre büyük yorucu benimseyebilecek gibi değil bogulur giderim burda dun 4 buçuk saat bogaz turu yaptik hiç bisey hissetmedim hiç bisey ifade etmiyor neden bilmem

Hosgeldin canım bize de bildir kiz mi erkek mi :)

Şekerim iyi olmana çok sevindim minnakınla kendinize çok iyi bakın Maşallah kilo alımında da harika gidiyorsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız arada gel özletme kendini

nil ne yaptın yetiştirdin mi menünü nasıl geçti davetin?

amaniiinnn kimler gelmiş hoşgelmiş elma_sekerim01
gelmene çok sevindim canım arada uğra böyle bizi mutlu ettin
maşallahherşey yolunda görünüyor, iyki zayıflamışsın bak ne güzel şimdi hem doğru beslenip bebişini sağlıklı büyütüyosun hemde çok kilo almıyosunhergün bitter yiyiyomusun yine bebişin cinsiyetini öğrenince bize de söyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…