düşünceli gelin,doğru demişsin bitek fasulye olur mu hiçHenüz pişirmedim gidince pişireceğimSütlü kaşarlı domates çorbası + Beşamel soslu kaşarlı tavuk + Makarna salatası ve mercimek köftesi çok az doğum gününden kalma + Yeşil salata yaparım bir de kendisi de taze fasulye yapmış dün yiyememiş canı çekmiş onu getirecekmiş Yemek yapmasın demiş eşime bende olur mu öyle şey iftara çağırıyorum sonuçta taze fasulye mi tek yiyeceğiz dedim
düşünceli gelin,doğru demişsin bitek fasulye olur mu hiç
hımm menü güzelde iki ayağın bi pabuca gircek oyalayıcı şeyler tavuğu alırken ufak doğrat istersen sana kolaylık olur
değişik hiler uyandırıyor istanbul insan aşık oluyor canım ya :)) seviyorum ben hem de bazen nefret ediyorumAynen canım .istanbul neminden bunaldik. Bu sehirde asla yasamak istemem.
Ben hic bisey hissedemiyorum bu sehre büyük yorucu benimseyebilecek gibi değil bogulur giderim burdadeğişik hiler uyandırıyor istanbul insan aşık oluyor canım ya :)) seviyorum ben hem de bazen nefret ediyorum
Hosgeldin canım bize de bildir kiz mi erkek mi :)kızlar nasılsınız ?
özledim sizi valla :)
maaşallah nehirnil ve begüm75 hiç bozmadan yola devam ediyosunuz yani ,bizde minnakımla sağlıklı ve doğru beslenmeye devam ediyoruz henüz 3 kilo aldım 4 ayı doldurdum çok şükür bugün ,cinsiyet öğrenmeye gitcez perşembe çok heyecanlıyım sağlıklı olsunda tosun paşam olsun yada kızçem hiç fark etmez:)
Nem olarak Antalya nın ustune şehir tanımam arkadaslarAynen canım .istanbul neminden bunaldik. Bu sehirde asla yasamak istemem.
Antalya terminalinde havasini almistim ama bunalmamistim ama ekimdiNem olarak Antalya nın ustune şehir tanımam arkadaslar
Mayıs ve ekim en güzel aylar gezmek için özellikle hava hem güzel olur hem de nem fazla olmazAntalya terminalinde havasini almistim ama bunalmamistim ama ekimdi
Senle benim durumlar farklı canım sosyal hayatımız avm lerden ibaret olunca sadece misafir derdimiz de olmuyorBen simdiden kasmiyorum
Çalışınca selamda vermem kimseye heralde
kızlar nasılsınız ?
maaşallah nehirnil ve begüm75 hiç bozmadan yola devam ediyosunuz yani ,bizde minnakımla sağlıklı ve doğru beslenmeye devam ediyoruz henüz 3 kilo aldım 4 ayı doldurdum çok şükür bugün ,cinsiyet öğrenmeye gitcez perşembe çok heyecanlıyım sağlıklı olsunda tosun paşam olsun yada kızçem hiç fark etmez:)
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimŞekerim iyi olmana çok sevindim minnakınla kendinize çok iyi bakınMaşallah kilo alımında da harika gidiyorsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız arada gel özletme kendini
nil ne yaptın yetiştirdin mi menünü nasıl geçti davetin?Eşimde anne sen kendine göre getir o zaman demişKemiksiz gögüs eti o yüzden zorlanmıyorum onu doğrarken pek bir de eşime eve gidip yemekleri hazırlayayım anneni öyle almaya gidersin dedim çünkü amerikan mutfak evim rahat edemem bakarken yardım etmeye falan çalışacak mutfağımda hoşlanmıyorum birinin yapmasına annem hariç ona da ben istersem yaptırıyorum
Yetiştirdim kuzum ekstradan pilavda yaptım yendi çok şükürnil ne yaptın yetiştirdin mi menünü nasıl geçti davetin?
amaniiinnn kimler gelmiş hoşgelmişkızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?