ruhsuz ruhsarBen hic bisey hissedemiyorum bu sehre büyük yorucu benimseyebilecek gibi değil bogulur giderim burdadun 4 buçuk saat bogaz turu yaptik hiç bisey hissetmedim hiç bisey ifade etmiyor neden bilmem
maşallah sanaYetiştirdim kuzum ekstradan pilavda yaptım yendi çok şükürGüzel geçti ama ilerleyen saatlerde aldığımız çok üzücü haberle moraller yerle bir oldu çok üzgünüm Begüş içimiz yanıyor
Ellerine ayaklarına dolansın da kendilerini patlatsınlar inşallahmaşallah sana
canım benim bizde duyunca şok olduk, bitmedi gitti bu terör, insanların hayatı biranda nasılda değişiyorRabbim yardımcımız olsun, fırsat vermesin bunlara
amin canım,sözde müslüman bunlar bu nasıl müslümanlıktır, yakından uzaktan alakaları yok, akıl yoksunu vicdansızlar,kurdukları tuzaklar kendi içlerinde patlasın kendi kendilerini yok etsinlerEllerine ayaklarına dolansın da kendilerini patlatsınlar inşallahşu mübarek günlerde bile canımızı nasıl yakıyorlar ocaklara ateş düştü
Canım benim yarın öğrenicez kısmetse yazarım sizede,sağlıklı haberlerini alayım da inan hiç önemi yok benim için , bitter miamaniiinnn kimler gelmiş hoşgelmişelma_sekerim01
gelmene çok sevindim canım arada uğra böyle bizi mutlu ettin
maşallahherşey yolunda görünüyor, iyki zayıflamışsın bak ne güzel şimdi hem doğru beslenip bebişini sağlıklı büyütüyosun hemde çok kilo almıyosun hergün bitter yiyiyomusun yine bebişin cinsiyetini öğrenince bize de söyle
amin canım,sözde müslüman bunlar bu nasıl müslümanlıktır, yakından uzaktan alakaları yok, akıl yoksunu vicdansızlar,kurdukları tuzaklar kendi içlerinde patlasın kendi kendilerini yok etsinler
hadi bakalım canım hayırlısıyla olsunda gerisi boş,Canım benim yarın öğrenicez kısmetse yazarım sizede,sağlıklı haberlerini alayım da inan hiç önemi yok benim için , bitter miıyy ağzıma sürmedim en son ki diyet listemde kaldı 4 ay önce kesinlikle tatlı yiyemiyorum hep turşu acılı şalgam ve tuzlu şeyler yiyebiliyorum oğluş gibi belirtiler bakalım:)
sağol canım benim ekşi çevremde hep erkek oldu aklımda öyle kaldı galiba sağlıklısı inşallah..hadi bakalım canım hayırlısıyla olsunda gerisi boş,
ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler şimdi bu durumda ekşiler tuzlular ayşeye işaret ediyor ama hayırlısı tabikideelma_sekerim01
Gecmis olsun tatlım simdi iyi misiniz.sbeden uzun bır sure bıldırım yapamadım cnm kusura bakma bıraz aksılıkler oldu cocugum hastalandı ben hastalandım nete cok gıremedım kabul edersen lazartesı tekrar bıldırım yapacagım
Cok sagol cnm ıyıyız cok sukur tmm pazartesi yollarım bılgılerıGecmis olsun tatlım simdi iyi misiniz.
Tamam pazartesi bilgilerini yaz eklerin
Senle benim durumlar farklı canım sosyal hayatımız avm lerden ibaret olunca sadece misafir derdimiz de olmuyor
Ama yetiyo yaaa kızlarımızla avm keyfi yapmak da güzel
avm gezmekte güzel ama yazın çekilmiyo kışın iyi, yazın bol oksijen deniz kum güneşbizimde sosyal hayatimiz avm vs ibaret
Misafirlikteyim canim yetistiremiyorum onuda yapacam bugün60 grubu yok mu ?
77 canimTamam canım bildiririm:) kaç kilo oldun ?
tebrik ederim canimKızlaaar ben hedefime ulaştımmm. hatta geçtim. 55.5 kgyim hedefim 56 idisbeden ve diğer arkadaşlar darısı başınıza ve herşey için teşekkürler sayenizde oldu.
Tamam o zamanCanim ya kusura bakma yarın memlekete gideceğiz diye temizlik hazırlık ütü ile boğuşmaktan unuttum. Bide dün akşam iftara davetli olunca bayagi geç döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?