♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben hic bisey hissedemiyorum bu sehre büyük yorucu benimseyebilecek gibi değil bogulur giderim burda dun 4 buçuk saat bogaz turu yaptik hiç bisey hissetmedim hiç bisey ifade etmiyor neden bilmem
ruhsuz ruhsar boğazda gezilirde bişey hissedilmez mi kız ben doyamazdım heralde
sbeden

maşallah sana
canım benim bizde duyunca şok olduk, bitmedi gitti bu terör, insanların hayatı biranda nasılda değişiyorRabbim yardımcımız olsun, fırsat vermesin bunlara

maşallah sana
canım benim bizde duyunca şok olduk, bitmedi gitti bu terör, insanların hayatı biranda nasılda değişiyorRabbim yardımcımız olsun, fırsat vermesin bunlara
Ellerine ayaklarına dolansın da kendilerini patlatsınlar inşallah şu mübarek günlerde bile canımızı nasıl yakıyorlar ocaklara ateş düştü

Ellerine ayaklarına dolansın da kendilerini patlatsınlar inşallah şu mübarek günlerde bile canımızı nasıl yakıyorlar ocaklara ateş düştü
amin canım,sözde müslüman bunlar bu nasıl müslümanlıktır, yakından uzaktan alakaları yok, akıl yoksunu vicdansızlar,kurdukları tuzaklar kendi içlerinde patlasın kendi kendilerini yok etsinler

Canım benim yarın öğrenicez kısmetse yazarım sizede,sağlıklı haberlerini alayım da inan hiç önemi yok benim için , bitter mi ıyy ağzıma sürmedim en son ki diyet listemde kaldı 4 ay önce kesinlikle tatlı yiyemiyorum hep turşu acılı şalgam ve tuzlu şeyler yiyebiliyorum oğluş gibi belirtiler bakalım:)

hadi bakalım canım hayırlısıyla olsunda gerisi boş,
ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler şimdi bu durumda ekşiler tuzlular ayşeye işaret ediyor ama hayırlısı tabikide elma_sekerim01

sağol canım benim ekşi çevremde hep erkek oldu aklımda öyle kaldı galiba sağlıklısı inşallah..

sbeden uzun bır sure bıldırım yapamadım cnm kusura bakma bıraz aksılıkler oldu cocugum hastalandı ben hastalandım nete cok gıremedım kabul edersen lazartesı tekrar bıldırım yapacagım

Dunku menum
Sahurda 1 bardak süt , 1 yumurta.
Iftarda davetliydik ve ben pirinc pilavi yedim ama az yarım porsiyon tavuklu pilav, 3 kasik bamya , 8 tane yaprak sarma ama kucuk küçük, yarim kase corba, yarim ıspanaklı börek. Su 3 litre. Spor yok.

sbeden uzun bır sure bıldırım yapamadım cnm kusura bakma bıraz aksılıkler oldu cocugum hastalandı ben hastalandım nete cok gıremedım kabul edersen lazartesı tekrar bıldırım yapacagım
Gecmis olsun tatlım simdi iyi misiniz.
Tamam pazartesi bilgilerini yaz eklerin

çok sevdim ben burayı bana azim sağladı akşamları yarım saat fitness yarım saat ebru sallı egzersizleri yapıyorum şimdiden farketti kilomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…