♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ya kızlar çok özür dilerim 2. unutuşum kilo bildirimi yapmayı..Atıldım sanırım dimi sbeden

sbeden acaba yarışmanızla ilgili biraz bi şeyler anlatabilir misin ? Neler yapıyorsunuz takımınız kaç kişi kurallarınız neler :) Belki bende gelirim :)

sbeden acaba yarışmanızla ilgili biraz bi şeyler anlatabilir misin ? Neler yapıyorsunuz takımınız kaç kişi kurallarınız neler :) Belki bende gelirim :)
Her pazartesi kilo bildirimi yapmak dışında mecburiyet yok. Iki hafta bildirim yapmayan siliniyor özel sartlar dışında. Genelde topigi kasmak yerine sohbet muhabbet eşliğinde kilo vermeye çalışıyoruz. Çocuğumuz birbirimizin kilo verme hizina kadar zamanla bilgi sahibi oluyoruz isteyen menulerini sporlarini yaziyor vs vs vs :)

O zaman takılayım bende size zamanla tanırım zaten :) Şu an 63,7 yim bakalım pazartesi neler olacak :)

Selamun aleykum kızlaarrr
Son 5 gün ramazanın bitmesine ne de çabuk bitti doyamadım ya
Dün geceki saldırıda ölenlerimize Allah tan rahmet ailelerine sabır diliyorum, yaralılarımıza mevlam şafi adıyla şifa nasip etsin inşaallah.
Artık yeter bu son olsun demekten bıktık her gün haberleri korka korka açar olduk, sebep olanların yanına koymasın rahman.
Çok sık giremiyorum ve çok yoğun yorgunum kızlar.
Hergün sabah 9 gibi bi ayağa dikiliyorum akşamüstü 4,5 gibi oturuyorum. Şikayetçi miyim değilim seviyorum çalışmayı yaşadığımı anlıyorum yoğun olunca.
Şimdi çay içiyorum bütün günün yorgunluğunu alıp gidiyor.

İftar baya okkalı olmuş ama ben severim böyle menüleri:))
Bamya biraz daha yeseydin canım seviyoduysan 3 kaşıkcık az geldi de

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Oğlun olacak gibi hissettim ama yarın bi haber et bize de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…