Merak etme tatlım 60 lari değerlendirmeye almadim henüz. Ben eksikleri profillerinize girip gideriyorum. Misafirlikteyim ondan yavas oluyorsbeden
Canım pazartesi kg mu söylemiştim ama tabloya yazmamışsın göremedim
62,2 bu haftaki başlangıç kilom
O da bize zor dogu da olunca :)avm gezmekte güzel ama yazın çekilmiyo kışın iyi, yazın bol oksijen deniz kum güneşolcak bana
o zaman mecbur tabiO da bize zor dogu da olunca :)
Merak etme tatlım 60 lari değerlendirmeye almadim henüz. Ben eksikleri profillerinize girip gideriyorum. Misafirlikteyim ondan yavas oluyor
Her pazartesi kilo bildirimi yapmak dışında mecburiyet yok. Iki hafta bildirim yapmayan siliniyor özel sartlar dışında. Genelde topigi kasmak yerine sohbet muhabbet eşliğinde kilo vermeye çalışıyoruz. Çocuğumuz birbirimizin kilo verme hizina kadar zamanla bilgi sahibi oluyoruz isteyen menulerini sporlarini yaziyor vs vs vs :)sbeden acaba yarışmanızla ilgili biraz bi şeyler anlatabilir misin ? Neler yapıyorsunuz takımınız kaç kişi kurallarınız neler :) Belki bende gelirim :)
O zaman takılayım bende size zamanla tanırım zaten :) Şu an 63,7 yim bakalım pazartesi neler olacak :)Her pazartesi kilo bildirimi yapmak dışında mecburiyet yok. Iki hafta bildirim yapmayan siliniyor özel sartlar dışında. Genelde topigi kasmak yerine sohbet muhabbet eşliğinde kilo vermeye çalışıyoruz. Çocuğumuz birbirimizin kilo verme hizina kadar zamanla bilgi sahibi oluyoruz isteyen menulerini sporlarini yaziyor vs vs vs :)
Silmedim canım. Unutmayalim tamam miYa kızlar çok özür dilerim 2. unutuşum kilo bildirimi yapmayı..Atıldım sanırım dimisbeden
İftar baya okkalı olmuş ama ben severim böyle menüleri:))Dunku menum
Sahurda 1 bardak süt , 1 yumurta.
Iftarda davetliydik ve ben pirinc pilavi yedim ama az yarım porsiyon tavuklu pilav, 3 kasik bamya , 8 tane yaprak sarma ama kucuk küçük, yarim kase corba, yarim ıspanaklı börek. Su 3 litre. Spor yok.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.kızlar nasılsınız ?
özledim sizi valla :)
maaşallah nehirnil ve begüm75 hiç bozmadan yola devam ediyosunuz yani ,bizde minnakımla sağlıklı ve doğru beslenmeye devam ediyoruz henüz 3 kilo aldım 4 ayı doldurdum çok şükür bugün ,cinsiyet öğrenmeye gitcez perşembe çok heyecanlıyım sağlıklı olsunda tosun paşam olsun yada kızçem hiç fark etmez:)
Ahh Antalya nın nemi ah gerçi ben de İzmir liyim ama Antalya da yapamadım ben çok çok sıcak nemli geldi tabi bide ağustosta gidince gece bile uyuyamadımNem olarak Antalya nın ustune şehir tanımam arkadaslar
Ayy nasıl sinir oluyo insan öyle olunca ya ama dert etme verirsin bir haftaya inşaallah canımsbeden Kilom 65
2 haftadır halamın tartısında 63 lü çıkıyordum ama kendi tartımda 65 i gördüm ne yazık ki
AffettikkkGeçen hafta 68.2
Bu hafta 68.5
+300
Lavaboya çıkamıyorum bu hafta beni affedin
67.5 tim oysa üç gün önce
Hoş geldin canımO zaman takılayım bende size zamanla tanırım zaten :) Şu an 63,7 yim bakalım pazartesi neler olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?