♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızllaaaaarrrr
Napıyonuz nasılsınız
Ben bugün de kilo vermiş olarak uyandım ama bu kadar çabuk ve çok vermem normal mi ya
Yani pazartesi 57.9 dum bu sabah 56.6 geldim.
Acaba diyorum maydanoz suyu ve adaçayı kekik falan içtim 3,4 gündür onlar da etki etmiş olabilir mi

Dünkü menüme geleyim
Sabah 1 yumurta yarım dilim peynir
Akşam 1 kase tavuklu çorba ve karpuz ( karpuz koca bi tabaktı)
Sonra da 1 minik çikolata ve baharatlı çubuk kraker yedim
Spor hiç yapamadım akşama yattım

Bnde bu durumdan cok korkuyorm ya sisman olsan bi dert zayiflasn ayri bi dert sen aynaya baktiginda mutlu oluyorsan eger onlarin dedigini onemseme canim
Kizlar bisey sorcam goguslernzde sarkma oldu zayiflayinca sarkiyo diyorlar nasil onlem aldiniz
Gögüs sarkmaması için egzersizler var onlardan yap istersen canım hem sen daha yolun başındasın şimdiden yapman daha iyi
Yukarı elma toplar gibi hareket var
elleri önünde kenetleyip sıkıyorsun
Daha da vardı da bunlar aklıma geldi şimdi

Canım pilates olarak neler yapıyorsun ? Bir de sen kilo verme sürecinde de pilates ve yürüyüş mü yapmıştın ? Before-after fotoğrafını görmüştüm muhteşemsin
Bak epeydir foto atmıyorum aklıma düştü şimdi:))
İlk sadece yürüyüş yaptım sonra kış gelince leslie yaptım evde sonra da pilatesi ekledim tatlım
Ben genelde üst bacak ve kol egzersizleri ağırlıklı yapıyorum çok da faydasını gördüm
Hele topum lastiğim olsa daha da iyi olacak ama aletsiz idare ediyorum

Evde duramadım ki canım dün arkadaşın doğum günüydü oraya gittik akşam ütülerim var evi toparlayacağım falan inşallah yarına düşünüyorum
Ben de bugün yapayım diyorum
Ya 20 yada 30 dakika yapsam yetecek aslında ama başlayınca şu hareketi de yapayım bunu da yapayım derken 1 saat oluyo

Ben paylaşıyorum her gün menümü ve sporlarımı canım.
Hiiçççç hevesin kırılmasın, ben seninle aynı şeyleri yaşadım aynı tepkileri aldım ama kulağımı tıkadım hepsine
Zamanında yüzün çok güzel sen böyle güzelsin diyenler arkamdan kilomla ilgili laf ediyordu
Ben kilo vermeye başlayınca da aç geziyo yazık, öleceksin açlıktan, ye biraz ye, ayy yüzün çökmüş diyorlar
Yani bi zahmet 100 kilo halimle 56 kilo halim arasında yüzümde de kolumda da popomda da bi fark olsun
Onlara kalsa ben 75 te iyiydim ama dinlemedim son gaz diyete de spora da devam ettim.
Velhasılı artık sağlıklıyım kimse umrunda olmasın, eğer sağlığın yerindeyse istediğin kiloya kadar ver.
Amma yazdım haaa

Hep bunlar kıskançlıktan işte
5 kilo ya altı üstü ne kadar değiştirebilir
Bana da diye diye bazen aynaya bakarken anjelina julie nin o aşırı zayıf hali var ya onu görüyorum kendimde ki alakam yok:))

İyi ki o kötü insanlar var yoksa kim gaza getirecek bizi

Hep bunlar kıskançlıktan işte
5 kilo ya altı üstü ne kadar değiştirebilir
Bana da diye diye bazen aynaya bakarken anjelina julie nin o aşırı zayıf hali var ya onu görüyorum kendimde ki alakam yok:))

Ütü de spordan sayılır:))

Evet acaba yüzüm mü çökmüş artık o suratım yok mu diye depresyona gireceğim neredeyse yani şişko surat daha mı güzeldi diye kendimi teselli ediyorum

Rahat 1 saat yapacağım yıkanacak çamaşırları da yıkayacağım falan iş çok yapan yok

benimde yıkanacak çamaşırlarım,süpürülüp silinecek bir evim,birde cumartesiye gelmesini beklediğim misafirlerim var hee bide misafirler yatılı o yüzden alışverişe çıkılması lazım

benimde yıkanacak çamaşırlarım,süpürülüp silinecek bir evim,birde cumartesiye gelmesini beklediğim misafirlerim var hee bide misafirler yatılı o yüzden alışverişe çıkılması lazım
Allah kolaylık versin canım bu işler hiç bitmiyor sıcakta yapasım da yok

Çok sıcak yaa bide ben ruh gibi dolaşıyorum çoğu zaman ortalıkta
Ben de birazdan yürüyüşe bari çıkayım 1 saat yürüyüş hiç yoktan iyidir

bikaç gündür burada havalar serin ama yinede yapasım yok dün akşam bomboştum mesela yapabilirdim sırf yapmamak için erkenden uyudum
iş yapmayı hiç sev-mi-yo-rum
Ben severim de sıcak havalarda üşengeçlik geliyor boş anlarımda film izlemeliyim diye kendimi geri çekiyorum
Çok sıcak yaa bide ben ruh gibi dolaşıyorum çoğu zaman ortalıkta
Ben de birazdan yürüyüşe bari çıkayım 1 saat yürüyüş hiç yoktan iyidir

Çık tabi canım bende günlük işe gelip giderken falan yarım saat her gün yürüyorum ama yetmiyor tabi sıcakta bir şey yapasım yok

kızlar birşey danışmak istiyorum,
1-)baza+başlık+yatak
2-)birde büyüklerinden köşe takımı alıcam (mümkünse 2 side yüksek ayaklı olsun istiyorum)
kullanıdığınız,önerdiğiniz yada önermediğiniz ürünler/markalar varmı?

Canım yatak odasını takımını Doğtaştan aldım yatağı Yataştan ikisinden de memnunum özellikle yatağıma bayılıyoruz

Köşe takımımı gördün o da Doğtaş altı yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…