- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Ne zaman 92.4 tün canim. Hedef kilona kac yazayim. Bana sorarsan 55 iyidir. Yada 53
Ben 52 rakamını görmüştüm hemen frenledim 50,3 rakamını gördüm şimdi azıcık azıttım 51.1 rakamını görüyorum yani verdiysen daha önceden inmek senin elindegider demi yaa
durum ciddi mesajları heryerden yağıyor anlaşılan sende de ciddiSelam Kızlar;
"sbeden cim bugün ki kilom 57.00
ramazan boyunca maalesef kilo veremedim"
Bu mesajı 20 Temmuz 2015 te yazmışım bugün ki kilom 57.50 durum ciddi yani yarın kesinlikle lahana çorbasına başlıyorum
Başladın mi pilatese:)Evet yarından itibaren küçülmeye başlama zamanı pilatese başlıyorum bu akşam arkadaşın doğum günü var orada yiyeyim de
Evet canım hafta sonunu falan güzel değerlendirelim
Pes etmek yok benimde sıkı değil pilatese başlıyorum yarından itibaren
Allah yardimcin olsun canim.Saol canm alanm kimya
Bazi gunler kurs veriyorum bebis bide haftaici hergün kurana gidiyorumaleykum selam tatlim. Ne yapiyorsun ya niye cikiyorsun
Evde duramadım ki canım dün arkadaşın doğum günüydü oraya gittik akşam ütülerim var evi toparlayacağım falan inşallah yarına düşünüyorumBaşladın mi pilatese:)
Amin ablacım çok sağoloh ohhh
tamam canim
başın sağolsun canim Allah rahmet eylesinAllah sana ve ailesine sabir versin. Cennette sizleri beraber etsin
Canım pilates olarak neler yapıyorsun ? Bir de sen kilo verme sürecinde de pilates ve yürüyüş mü yapmıştın ? Before-after fotoğrafını görmüştüm muhteşemsinBirde menü paypasmaya karar verdim
Dünkü menumu veriyorum
Sabah 1 zeytin iki çatal peynir bi kac dilim domates
Akşam bir porsiyon borulce salatasi ve karpuz
Akşam da patlamış misir yedim
Sporum
50 dakika pilates
30 dakika yürüyüş
Canim bn boyle bir msj yazmadim bu mesaj kacinci sayfadaoh ohhh
tamam canim
başın sağolsun canim Allah rahmet eylesinAllah sana ve ailesine sabir versin. Cennette sizleri beraber etsin
Allah yardimcin olsun canim.
Ben de ogretmenim ayni yollardan gectim zordur bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?