♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam Kızlar;

" sbeden cim bugün ki kilom 57.00
ramazan boyunca maalesef kilo veremedim"

Bu mesajı 20 Temmuz 2015 te yazmışım bugün ki kilom 57.50 durum ciddi yani yarın kesinlikle lahana çorbasına başlıyorum

durum ciddi mesajları heryerden yağıyor anlaşılan sende de ciddi
sen dün lahana çorbası yapıcam deyince bu zamanda lahana çıktımı ki diye düşünmüştüm akşam pazara çıktım direk lahanaları görünce sen aklıma geldin

sbeden kuzum pzt aklıma hiç gelmedi şimdi aydı kilo olayı . kusura bakma ya. guncel kilo 52.3

Selamun aleykum kizlar
Nerdesiniz pek bi sessiz ya bugün
Haftasonu yada resmi bi tatil de degil ama
Ben bugün sabaha 500 gr eksi ile uyandim cok sevindim yaa iş karbonhidratta bitiyo benim icin demek ki
Hemde öğleye dogru regl olmama ragmen cok iyi bence.
Bugün hic hareket etmedim biraz agrim vardi akşama yattim uzandim

Birde menü paypasmaya karar verdim
Dünkü menumu veriyorum
Sabah 1 zeytin iki çatal peynir bi kac dilim domates
Akşam bir porsiyon borulce salatasi ve karpuz
Akşam da patlamış misir yedim
Sporum
50 dakika pilates
30 dakika yürüyüş

Başladın mi pilatese:)

Canım pilates olarak neler yapıyorsun ? Bir de sen kilo verme sürecinde de pilates ve yürüyüş mü yapmıştın ? Before-after fotoğrafını görmüştüm muhteşemsin

Arkadaşlar burda menülerinizi paylaşıyor musunuz ya da yaptığınız sporları ?

Size bir şey anlatmak istiyorum belki bana yardımcı olursunuz. Ben 30 kilo verdikten sonra beni gören bazı arkadaşlarım/ tanıdıklarım artık kilo verme yoksa çok çirkin olursun zayıflık sana yakışmıyor zayıfladıktan spnra çok değişmişsin bilmem neler diyorlar benimde hevesim kırıldı bayramdan sonra bir türlü toparlanamıyorum yemek istemediğim şeyleri bile yiyorum ve tartıya çıkmaya bile korkar oldum. Aslında hala ideal kiloma ulaşamadım ve basen ve baldırlarımdan şikayetçiyim.

İnsanların şu herşeyle alay etmelerini anlamıyorum. Kiloluyken hep kötü kötü şakalar yaparlardı hep dalga geçerlerdi şimdi zayıflayınca da aaaa sen aç kalıyorsun kendini öldüreceksin herhalde diyorlar halbuki ben hayatımdan Abur cuburları kola çikolata cips ekmek şeker bilmem ne tür sağlıksız gıdalar varsa onları çıkarttım ama yok insanlar yine alay edecek şeyler buluyorlar

Aklımı başıma alıp tekrar eski fit sağlıklı kız olmam lazım ama yapamıyorum . Bana yardım edin lütfen nasıl başaracağım

sbeden balım bu haftanın birincileri kimleeeer

Bir de benim hedef kilomu 52'den 50'ye çekebilir misin? 52 olduk ama halen fazlalıklarım var göbekte baldırda 2-3 kilo daha vereceğim biz ona düz 50 diyelim iyi olur.

Çok teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…