♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kız tam da benim anlatmak istediğimi anlatmışsın aynen öyle yapıyorlar bana da insanın hevesini kırıyorlar işte. Sen kaç kilo verdin canım ve şuan kaç kilosun? Ben hedefime ulaşana kadar canım çıkar yaa

Bizim halimizden anca biz anlarız canım ya nefse hakim olmak çok çok zor
Ben de 2014 ekim ayında başladım diyete tatlım ve 2015 haziran gibide şu anki kiloma indim yani 8 ayda
boyum 172 kilom da 99du 56 ya indim hala da öyleyim. Hatta 56,57,58 üçü arasında gidip geliyorum

En kısa sürede bekliyoruz o zaman senden foto canım Maşallah çok güzel bir idolsun Anladım canım ben de pilatese başlamayı düşünüyorum. Hem büyük hem küçük topum,lastiğim ve çemberim var Pilates muhakkak çok fayda sağlamıştır

Merhaba arkadaslar bende araniza katılabilir miyim acaba

Canım yatak odasını takımını Doğtaştan aldım yatağı Yataştan ikisinden de memnunum özellikle yatağıma bayılıyoruz

Köşe takımımı gördün o da Doğtaş altı yüksek
evet canım şimdi tekrar baktım çok beğendim köşe takımını,berjeriyle onu alabilirim yanlız ölçülerini bi hesaplamam lazım
sen memnunsun değil mi?bide tek renk miydi accıcık bir tık daha koyusu olsa bana daha uyar ama olmasada sorun değil örtüyle kullanırım artık

Canım istediğin bir çok renk mevcut karteladan seçebiliyorsun biz o renk tonlarında istedik berjeri de aynı şekilde pufunu da aldık 2 kişilik yatak yapmamıza sebep oluyor ve köşemizi kim görse bayılıyor o kadar rahat ve kaliteli ki

tamam canım çok sağol,bende çok beğendim fiyatıda diğer markalarla hemen hemen aynı çok pahalı değil, akşam eşimle konuşayım bakalım ne diyecek

Nasılsınız kızlar
sağol canım, ben iyiyim,yarın akşam misafirim geliyo hemde çookk uzaktan 2005 den beri dostum,arkadaşım tayini zonguldağa çıktı(gerçi zonguldaklıydıda eşinin görevi dolayısıyla doğu görevindelerdi),şimdi izinde bizi görmek istemişler,eşiyle oğluyla gelcekler,çok çok mutluyum,yarın çalışıyorum ama akşam iş çıkışından sonra pazar akşamına kadar birlikteyiz Allah nasip ederse

tamam canım çok sağol,bende çok beğendim fiyatıda diğer markalarla hemen hemen aynı çok pahalı değil, akşam eşimle konuşayım bakalım ne diyecek

Rica ederim canım ne demek biz festival indiriminden 500 civarı indirimlealmıştık ama inan çok memnunuz acayip konforlu bir model

Çok sevindim kuzum arkadaşını göreceksin beraber zaman geçireceksinizBende yarın şehir dışından gelen kuzenimi görmek için halama gideceğim görmeyeli bayağı oldu gündüz annemlerle ev oturması yapacağız bir tek dinlenmek ve temizlik için pazar günü kalıyor bana aslında bir çok toplu ulaşım ücretsiz gezelim diyorduk ama hiç halim yok dinleneceğim sanırım

senin içinde güzel bi hafta sonu olcak,aslında bu akşamdan başlasan biraz işe, kalanıda c.sabah erken yap,pazarda piknik olabilir en azından biz eşimle şöyle yapıyoruz,kahvaltılıkları alıyoruz,poğaça,simit meyva suyu,domates salata,yayıyoruz örtümüzü çimenlere hem kahvaltı hem piknik sonra biyerlerde çay içip eve dönüyoruz

Bu akşam belki evde olamayabilirim canım ama olursum evimi süpürüp sileceğim dediğin gibi hafta sonuna kalmasın dün akşam ütülerimi hallettim çok şükür Cumartesi 1e kadar çalışıyorum öğleden sonrada halamlara gideceğiz annemlerle akşama anca dönerim akşam belki bir şeyler yaparsam pazar rahat olabilirimBütün toplu taşımalar ücretsiz pazar gece 12 ye kadar ama çok yorgunum ve yoğun geçecek bu 2 gün o yüzden gezesim yok benim gibi biri bunu kaçırıyor meselaPazar evde olursak balkonda kahvaltı planladım niyeyse ama akşama şirketin aracı bizde olursa belki sahile doğru inebiliriz

hadi inşallah,pazar günü evde durmak çok can sıkıcı, denize gidebiliyomusunuz?yakın mı?
toplu taşıma ücretsizken denize gidin bari

Kizlar mesaj atmistim ama artik katilim kabul edilmiyor mu acaba.bi cevap yazsaniz❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…