♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bana şuanda tam olarak bu yapılıyor ve isteksizlik hat safada sadece frenliyorum o kadar ben memnunum yüzüm biraz ufaldı ama çok şükür daha sağlıklıyım ama insanların bu tavırları öldürüyor beni Allahtan hedefime ulaşmıştım

aynı sorun bendede var canım, bende hedefime ulaşamadım ama etrafımdakiler yeter diyo ama yetmediği apaçık ortada, bayramdan sonra aynı şekilde toparlayamadım bende, salıdan itibaren kalori hesabı yapmaya başladım belki yediklerimi yazıp gördükçe frene basabilirim diye

ben de kilo verince kilolu insanlar olumszu konuşup durmuştu. ve çoğu hemen geri alacağımı iddia ediyordu sinir oluyordum. duşunsene nehir yeni ciciler almışım kucuk beden ala kiloyu geri alırsın diyorlardı . şükür ki 3 yıldır sabitim :)

Moral bozukluğu ya açık açık suratıma sana kilo yakışıyordu yüzün daha iyiydi dediler şaka gibi şuanda yüzümün çirkin olduğunu düşünüyorum zayıflıktan oysa çok aman aman devleşmedi fark yani 5 kilo sadece standart hayatımda normalde 10 versem de her zaman şuan ki halimden en fazla 5 kiloydum yani

bende tepkilere sinir oluyorum yav sizene ben zayıflığı seviyorum belki
ama belkide haklılar,geçen bir arkadaşımı gördüm kilo vermiş zayıflamış,yüzü kanserli gibi olmuş yaşlı gibi çirkin bişey olmuş önceden güzel bir kızdı,bazısına da yakışmıyor gerçekten ya da o çok zayıflamış bilemiyorum

tövbe tövbe o nasıl benzetme kız
bazılarına yakışmıyor gerçekten, ama şuda var hep yüzden bitik duruyoruz ama basenler gitmiyo bi türlü

tövbe tövbe o nasıl benzetme kız
bazılarına yakışmıyor gerçekten, ama şuda var hep yüzden bitik duruyoruz ama basenler gitmiyo bi türlü
ya gerçekten benzetme değil,kanser sandım sormaya çekindim korktum üzüldüm,içimden yazık kız genç yaşta kansermi olmuş dedim,sonra zayıflığını sorunca diyet yaptığını söyledi öyle değince içimdenALLAH şükür iyi hasta değilmiş dedim kendi kendime

:))
aman öylede görünmek istemem o kişi baya bi zayıflamış demek ki

aynen ben normalde 58-59tim ama o denem 62yi görümüştüm. normal klomdan 4-5 lilo azken insanlar çok tuhaf davranmıştı. ya bide benim yuzum hala tombul biz ailecek yanağızdır :))

Bnde bu durumdan cok korkuyorm ya sisman olsan bi dert zayiflasn ayri bi dert sen aynaya baktiginda mutlu oluyorsan eger onlarin dedigini onemseme canim
Kizlar bisey sorcam goguslernzde sarkma oldu zayiflayinca sarkiyo diyorlar nasil onlem aldiniz

Bnde bu durumdan cok korkuyorm ya sisman olsan bi dert zayiflasn ayri bi dert sen aynaya baktiginda mutlu oluyorsan eger onlarin dedigini onemseme canim
Kizlar bisey sorcam goguslernzde sarkma oldu zayiflayinca sarkiyo diyorlar nasil onlem aldiniz

biraz daha sarksın estetik olcam galiba
çünkü oraya yapacak bişey yok, kas olmadığından sarkıyomuş

biraz daha sarksın estetik olcam galiba
çünkü oraya yapacak bişey yok, kas olmadığından sarkıyomuş
Bnmkilerde sarkmaya meyilli Kac kilo verdin ibrahim saracoglunun gogus sıkılastirici kuru var ona basladm insallah ise yarar sarkmasnlar ya 30 kiloda az degilki

Bnmkilerde sarkmaya meyilli Kac kilo verdin ibrahim saracoglunun gogus sıkılastirici kuru var ona basladm insallah ise yarar sarkmasnlar ya 30 kiloda az degilki
bu sefer 8-9 kilo kadar verdim ama toplamda 19 kilo verdim canım
sen uygula bakalım işe yararsa bizde yaparız ama nedense pek inanmıyorum o kürlere falan

bu sefer 8-9 kilo kadar verdim ama toplamda 19 kilo verdim canım
sen uygula bakalım işe yararsa bizde yaparız ama nedense pek inanmıyorum o kürlere falan
3 ay boyunca yapmak gerekiyor. Baslayali 1 hafta oldu birinci ayin sonunda yazarm. Saracoglundan baska biri soyleseydi yapmazdim ugrasmazdm. Bakalim insallah fayadasini gorurum

3 ay boyunca yapmak gerekiyor. Baslayali 1 hafta oldu birinci ayin sonunda yazarm. Saracoglundan baska biri soyleseydi yapmazdim ugrasmazdm. Bakalim insallah fayadasini gorurum
3 ay mı bayada uzun muş
hadi bakalım bi dene inşallah faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…