Verdim bebiş hepsini 5 gündür dikkat etme ve pilates sayesinde 2 kg gitti çok mutluyumsenide hareketsizlik vuruyor hemen demek ki
bilemedim ki simdi unuttum :)
Özelden resim atarsan yorum yapabilirim.Arkadaşlar burda menülerinizi paylaşıyor musunuz ya da yaptığınız sporları ?
Size bir şey anlatmak istiyorum belki bana yardımcı olursunuz. Ben 30 kilo verdikten sonra beni gören bazı arkadaşlarım/ tanıdıklarım artık kilo verme yoksa çok çirkin olursun zayıflık sana yakışmıyor zayıfladıktan spnra çok değişmişsin bilmem neler diyorlar benimde hevesim kırıldı bayramdan sonra bir türlü toparlanamıyorum yemek istemediğim şeyleri bile yiyorum ve tartıya çıkmaya bile korkar oldum. Aslında hala ideal kiloma ulaşamadım ve basen ve baldırlarımdan şikayetçiyim.
İnsanların şu herşeyle alay etmelerini anlamıyorum. Kiloluyken hep kötü kötü şakalar yaparlardı hep dalga geçerlerdi şimdi zayıflayınca da aaaa sen aç kalıyorsun kendini öldüreceksin herhalde diyorlar halbuki ben hayatımdan Abur cuburları kola çikolata cips ekmek şeker bilmem ne tür sağlıksız gıdalar varsa onları çıkarttım ama yok insanlar yine alay edecek şeyler buluyorlar
Aklımı başıma alıp tekrar eski fit sağlıklı kız olmam lazım ama yapamıyorum . Bana yardım edin lütfen nasıl başaracağım
Ah canım yogunluktan el atamadim. Halledicem bugün Allahin izniyle insallah. .50 yapiyorum tamamdirsbeden balım bu haftanın birincileri kimleeeer
Bir de benim hedef kilomu 52'den 50'ye çekebilir misin? 52 olduk ama halen fazlalıklarım var göbekte baldırda 2-3 kilo daha vereceğim biz ona düz 50 diyelim iyi olur.
Çok teşekkür ederim. :)
Bende ikinci cocuktan sonra karnima estetik istiyorum hatta goguslerime de isterim ama Eşim daha cok istiyor
Canim kilon cok cocuk emzirdin mi bilmiyorum. Ama eger emzirdiysen sasirdim. Ben 90 kilo iken baya sarkiklardi.sutten ve kilodan. Simdi biraz toplandi ama sarkik yani. Ikinci cocuk olursa estetik şart banaBnmkilerde sarkmaya meyilliKac kilo verdin ibrahim saracoglunun gogus sıkılastirici kuru var ona basladm insallah ise yarar sarkmasnlar ya 30 kiloda az degilki
Sonuclari merak ediyorum. Duzelse bile kür sonrasi belirli zaman gecince eski haline dönmeye baslarsa kötü olur3 ay boyunca yapmak gerekiyor. Baslayali 1 hafta oldu birinci ayin sonunda yazarm. Saracoglundan baska biri soyleseydi yapmazdim ugrasmazdm. Bakalim insallah fayadasini gorurum
ben de böyle yapabilsem keşke.Bugünkü menümü yazıyorum kızçeler
Sabah : maydonoz suyu, 500 ml su
Ara: sade türk kahvesi ve süt , 500 ml su
Öğle yemeği:bir kase çorba , 1 kase dolusu yoğurt
Ara: 500 ml su , sodalı form çayı
Akşam : 1 kase çorba , 1 kase yoğurt
Ara : 500 ml su, şekersiz türk kahvesi
Yatmadan : pul biberli yoğurt
Yaparsın canım ne olcak zorla kendiniben de böyle yapabilsem keşke.
midem büyümüş resmenYaparsın canım ne olcak zorla kendini
Bebek için değer bebişin olsun doğumdan sonra fıstık gibi olursunmidem büyümüş resmençok can sıkıcı. birde tüp bebek tedavisindeyim ilaçlar iştah mı açıyor ne.
Canım hep mi bu şekilde besleniyorsun yoksa o güne özgü mü bu şekildeydiBugünkü menümü yazıyorum kızçeler
Sabah : maydonoz suyu, 500 ml su
Ara: sade türk kahvesi ve süt , 500 ml su
Öğle yemeği:bir kase çorba , 1 kase dolusu yoğurt
Ara: 500 ml su , sodalı form çayı
Akşam : 1 kase çorba , 1 kase yoğurt
Ara : 500 ml su, şekersiz türk kahvesi
Yatmadan : pul biberli yoğurt
Canım sen az mı kilolar verdin azmettin şimdi hiç umutsuzluğa düşme yeterki iste karar vermidem büyümüş resmençok can sıkıcı. birde tüp bebek tedavisindeyim ilaçlar iştah mı açıyor ne.
Yaaa öyle miii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?