♥haftalık kilo verme yarışması♥

Özelden resim atarsan yorum yapabilirim.

Ah canım yogunluktan el atamadim. Halledicem bugün Allahin izniyle insallah. .50 yapiyorum tamamdir

biraz daha sarksın estetik olcam galiba
çünkü oraya yapacak bişey yok, kas olmadığından sarkıyomuş
Bende ikinci cocuktan sonra karnima estetik istiyorum hatta goguslerime de isterim ama Eşim daha cok istiyor
3. Cocuk düşünmüyorum çünkü çocukla ilgilenmek zor . Kazayla olmaz umarim. Karin estetiginden sonra olmasi sıkıntı bide bu korku var

Bnmkilerde sarkmaya meyilli Kac kilo verdin ibrahim saracoglunun gogus sıkılastirici kuru var ona basladm insallah ise yarar sarkmasnlar ya 30 kiloda az degilki
Canim kilon cok cocuk emzirdin mi bilmiyorum. Ama eger emzirdiysen sasirdim. Ben 90 kilo iken baya sarkiklardi.sutten ve kilodan. Simdi biraz toplandi ama sarkik yani. Ikinci cocuk olursa estetik şart bana

3 ay boyunca yapmak gerekiyor. Baslayali 1 hafta oldu birinci ayin sonunda yazarm. Saracoglundan baska biri soyleseydi yapmazdim ugrasmazdm. Bakalim insallah fayadasini gorurum
Sonuclari merak ediyorum. Duzelse bile kür sonrasi belirli zaman gecince eski haline dönmeye baslarsa kötü olur

Bugünkü menümü yazıyorum kızçeler
Sabah : maydonoz suyu, 500 ml su
Ara: sade türk kahvesi ve süt , 500 ml su
Öğle yemeği:bir kase çorba , 1 kase dolusu yoğurt
Ara: 500 ml su , sodalı form çayı
Akşam : 1 kase çorba , 1 kase yoğurt
Ara : 500 ml su, şekersiz türk kahvesi
Yatmadan : pul biberli yoğurt

ben de böyle yapabilsem keşke.

Selam bende katılabilirmiyim , diyete baslamak isteyip bir türlü başlayamayanlardanım, bundan bir ay kadar önce abur cuburu keserek kilo verdim. Sonra bir rahatlik geldi yine yemeye başladım abur cubur.

İki çocuğum var küçüğü emziriyorum hala.

Abur cuburu kessem bile bana yetiyor çok ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor.

Spora fırsatım hiç olmuyor eliptik bisikletim var ama çocuklar dibimden ayrılmıyor.

10 kilo fazlam var, lütfen beni de motive edin, strese girdikçe yiyenlerdenim stresiz günümde yok :))

sbeden

Boy: 1.60

Kilo : 67-68 arası gidip geliyordum yarın sabah tartılayım kilo almasıyla tabi

Hedef: 57

Canım hep mi bu şekilde besleniyorsun yoksa o güne özgü mü bu şekildeydi
Eğer detoks gibi bi şey yapıyorsan güzel menü hızlı kilo verimi sağlar ama devamlı bu şekilde besleniyorsan biraz sağlıksız buldum ben açıkçası tabiki karar senin en iyisini sen bilirsin

Dünkü menüm kızlar
Sabah 1 yumurta 2 kayısı
Arada 1 bardak oralet
Akşam 1 porsiyon kabak yemeği ve 2 şekerpare
Sporum
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates

Kızlar ben bi şey paylaşmak istiyorum.
Tamam kışınki kadar topiğimiz hareketli değil ama yine de sürekli yazan arkadaşlarımız var.
Ve malesef ki ne selam alınıyor çoğu zaman ne de menülere yorum yapılıyor.
Ben resmen haftalardır girip günlük ne yaptığımı yazıyorum ve menü yazan arkadaşlara yorum yapıyorum derdi olanlara cevap vermeye çalışıyorum ama aynı hassasiyetin gösterildiğini düşünmüyorum.
Bu durum da gerçekten üzüyor beni ve hevesimi yazma isteğimi köreltiyor.
Velhasılı menü yazıp yorum yaparsak çok daha dinamik ve faydalı bir topik olacağını düşünüyorum.
Hepinizi seviyoruummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…