Peki takip ettiğin biri var mıydı canım pilatesteAtarim inşallah canim seviyorum topigimizde foto paylasilmasini
Mükemmel bi şey pilates ya benim vucudumda ozellikle üst bacak aramda sarkma olmadiysa onun sayesinde
Gü nay dııınnnn:))Günaydın kızlar :))
Üni zamanında yani bundan 6 yıl önce falan( çok yaşlı hissettim kendimi) ebru şallı ile yapardımhep bakarak ama artık kimseyi izlemiyorum bütün hareketleri ve duruş nefes tekniklerini biliyorumPeki takip ettiğin biri var mıydı canım pilatesteEbru Şallı, blogilates vb.
Ya canım doğru diyosun pek sağlıklı değil ama daha önce de böyle verdim hızlı oluyor sonra 6 ay içinde 3 kg geri aldımCanım hep mi bu şekilde besleniyorsun yoksa o güne özgü mü bu şekildeydi
Eğer detoks gibi bi şey yapıyorsan güzel menü hızlı kilo verimi sağlar ama devamlı bu şekilde besleniyorsan biraz sağlıksız buldum ben açıkçası tabiki karar senin en iyisini sen bilirsin
Sanki ben çok sağlıklı besleniyorum da:)Ya canım doğru diyosun pek sağlıklı değil ama daha önce de böyle verdim hızlı oluyor sonra 6 ay içinde 3 kg geri aldım
Aynn bak o olur :))Sanki ben çok sağlıklı besleniyorum da:)
Sen böyle devam et o zaman hedefine az kalınca yavaş yavaş diğer besinleri de eklersin
ekliyorumMerhaba arkadaslar bende araniza katılabilir miyim acaba
Ekliyorum
Çok teşekür ederimmm kıZlar taş gibi olmam lazımmmm
ayy canim benimsbeden cim önemli değil canım, senin canın sağolsun bizlerde yaz rehavetindeyiz zaten dimi @nehirnil111
Maşallah sana canım hemen dur dedin . yoksa hizla yukarı tirmaniyor kilo almak icin iki uc gun dalginlik yetiyor.Verdim bebiş hepsini 5 gündür dikkat etme ve pilates sayesinde 2 kg gitti çok mutluyum
ekliyorumsbeden
Boy: 1.60
Kilo : 67-68 arası gidip geliyordum yarın sabah tartılayım kilo almasıyla tabi
Hedef: 57
canım haklısın sanırım bu bebek olayı canımı sıkıyor kasıldıkça yiyorum aylardır değişen birşey yokCanım sen az mı kilolar verdin azmettin şimdi hiç umutsuzluğa düşme yeterki iste karar ver
burda kimse menü paylaşıpta yorumlamıyoki zaten, bitek kilo bildirip sohbet ediyoruz yani sana özel bi durum yok alınma sakınKızlar ben bi şey paylaşmak istiyorum.
Tamam kışınki kadar topiğimiz hareketli değil ama yine de sürekli yazan arkadaşlarımız var.
Ve malesef ki ne selam alınıyor çoğu zaman ne de menülere yorum yapılıyor.
Ben resmen haftalardır girip günlük ne yaptığımı yazıyorum ve menü yazan arkadaşlara yorum yapıyorum derdi olanlara cevap vermeye çalışıyorum ama aynı hassasiyetin gösterildiğini düşünmüyorum.
Bu durum da gerçekten üzüyor beni ve hevesimi yazma isteğimi köreltiyor.
Velhasılı menü yazıp yorum yaparsak çok daha dinamik ve faydalı bir topik olacağını düşünüyorum.
Hepinizi seviyoruummmm
Öyle malesef napalım sağlık olsun canımburda kimse menü paylaşıpta yorumlamıyoki zaten, bitek kilo bildirip sohbet ediyoruz yani sana özel bi durum yok alınma sakınama tabıki paylaşıp yorumlasak daha iyi olur ama herkes yaz rehavetinde kimsecikler yok ki
Evet bebiş ya her zaman aklımda dememiz lazım yemeği seven insanlarız çünküekliyorum
Ekliyorum
ayy canim benim
Maşallah sana canım hemen dur dedin . yoksa hizla yukarı tirmaniyor kilo almak icin iki uc gun dalginlik yetiyor.
ekliyorum67.5 yazacam ilk olarak. Pazartesi tartilirsin
Kız geçen haftaya kadar ben de öyleydim inan insan 25,30 mercimek köftesi yiyebilir mi üstüne kekler poğaçalar sonra dur dedim ama mide genişlemişti çünkü
Bu işin piri olmuşsun o zaman canıımÜni zamanında yani bundan 6 yıl önce falan( çok yaşlı hissettim kendimi) ebru şallı ile yapardımhep bakarak ama artık kimseyi izlemiyorum bütün hareketleri ve duruş nefes tekniklerini biliyorum
Bide bıd bıd bıd konuşup duruyo sinir oluyorum
canim seni anliyorum. Yaz zamani bide hafta sonlari derken baya issizlasiyor bura. Aslinda yine de iyi ama menu yazip yorumlamaya meraklı pek kimse kalmadi. Nehirnil cok güzel yazip yorumluyordu Sahsen bende hic diyet yapmamis biri olarak ne yazmaktan ne de yorumlamaktan bisey anlıyorum. Sen bana soylemiyorsun ama bende firsattan istifade yazayim dedimKızlar ben bi şey paylaşmak istiyorum.
Tamam kışınki kadar topiğimiz hareketli değil ama yine de sürekli yazan arkadaşlarımız var.
Ve malesef ki ne selam alınıyor çoğu zaman ne de menülere yorum yapılıyor.
Ben resmen haftalardır girip günlük ne yaptığımı yazıyorum ve menü yazan arkadaşlara yorum yapıyorum derdi olanlara cevap vermeye çalışıyorum ama aynı hassasiyetin gösterildiğini düşünmüyorum.
Bu durum da gerçekten üzüyor beni ve hevesimi yazma isteğimi köreltiyor.
Velhasılı menü yazıp yorum yaparsak çok daha dinamik ve faydalı bir topik olacağını düşünüyorum.
Hepinizi seviyoruummmm
Üni mi okuyosun canımBu işin piri olmuşsun o zaman canıımBen de Ebru Şallı'yla başlamak istiyorum Aslında zamanım olsa reformer pilates yapmak istiyorum ama okul açılıcak az kaldı
Yaa sen var ya bitanesin.canim seni anliyorum. Yaz zamani bide hafta sonlari derken baya issizlasiyor bura. Aslinda yine de iyi ama menu yazip yorumlamaya meraklı pek kimse kalmadi. Nehirnil cok güzel yazip yorumluyordu Sahsen bende hic diyet yapmamis biri olarak ne yazmaktan ne de yorumlamaktan bisey anlıyorum. Sen bana soylemiyorsun ama bende firsattan istifade yazayim dedimZaten mobilden listeyi anca yetistiriyorum . Su da bi gercek ki bencil davranislarda bulunanlar var. Ben hem grup kurup kişilerin listesini tutuyorum hem de ilgilenmeye çalışıyorum ama bazi hanimlar kendileriyle ilgilendirip kayboluyorlar bana yazmasalarda sizlere yazsalar ama yok
Ayy keşke ben orada olsaydım. Sen Hakkari de olma tabisu321 keske seninle ayni sehirde olsaydık pozitiflik ve enerji katardin bana. Nisanlinla sıkıntı yaşar seni paylasamazdik
Pek arkadasim yok. Olanlarda ya kafadan arizali ya da benim gibi tuhaflar . Şöyle enerjili akıllı kendini bilen mutevazi buldukta biz mi arkadas olmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?