♥haftalık kilo verme yarışması♥

Atarim inşallah canim seviyorum topigimizde foto paylasilmasini
Mükemmel bi şey pilates ya benim vucudumda ozellikle üst bacak aramda sarkma olmadiysa onun sayesinde
Peki takip ettiğin biri var mıydı canım pilateste Ebru Şallı, blogilates vb.

Peki takip ettiğin biri var mıydı canım pilateste Ebru Şallı, blogilates vb.
Üni zamanında yani bundan 6 yıl önce falan( çok yaşlı hissettim kendimi) ebru şallı ile yapardımhep bakarak ama artık kimseyi izlemiyorum bütün hareketleri ve duruş nefes tekniklerini biliyorum
Bide bıd bıd bıd konuşup duruyo sinir oluyorum

Ya canım doğru diyosun pek sağlıklı değil ama daha önce de böyle verdim hızlı oluyor sonra 6 ay içinde 3 kg geri aldım

Merhaba arkadaslar bende araniza katılabilir miyim acaba
ekliyorum

sbeden
Boy 1.62
Kilo 69
Hedefim 60

sbeden
boy: 1.65
kilo:65
hedef:55
tesekkurler su321
Ekliyorum
Çok teşekür ederimmm kıZlar taş gibi olmam lazımmmm

sbeden cim önemli değil canım, senin canın sağolsun bizlerde yaz rehavetindeyiz zaten dimi @nehirnil111
ayy canim benim

Verdim bebiş hepsini 5 gündür dikkat etme ve pilates sayesinde 2 kg gitti çok mutluyum
Maşallah sana canım hemen dur dedin . yoksa hizla yukarı tirmaniyor kilo almak icin iki uc gun dalginlik yetiyor.
sbeden

Boy: 1.60

Kilo : 67-68 arası gidip geliyordum yarın sabah tartılayım kilo almasıyla tabi

Hedef: 57
ekliyorum 67.5 yazacam ilk olarak. Pazartesi tartilirsin

burda kimse menü paylaşıpta yorumlamıyoki zaten, bitek kilo bildirip sohbet ediyoruz yani sana özel bi durum yok alınma sakın ama tabıki paylaşıp yorumlasak daha iyi olur ama herkes yaz rehavetinde kimsecikler yok ki

burda kimse menü paylaşıpta yorumlamıyoki zaten, bitek kilo bildirip sohbet ediyoruz yani sana özel bi durum yok alınma sakın ama tabıki paylaşıp yorumlasak daha iyi olur ama herkes yaz rehavetinde kimsecikler yok ki
Öyle malesef napalım sağlık olsun canım

ekliyorum

Ekliyorum

ayy canim benim

Maşallah sana canım hemen dur dedin . yoksa hizla yukarı tirmaniyor kilo almak icin iki uc gun dalginlik yetiyor.
ekliyorum 67.5 yazacam ilk olarak. Pazartesi tartilirsin
Evet bebiş ya her zaman aklımda dememiz lazım yemeği seven insanlarız çünkü

su321 canım ben menümü paylaşırsam ayıp olur ne biçim rejim bu dersiniz
Kız geçen haftaya kadar ben de öyleydim inan insan 25,30 mercimek köftesi yiyebilir mi üstüne kekler poğaçalar sonra dur dedim ama mide genişlemişti çünkü
Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman paylaş bebiş

Bu işin piri olmuşsun o zaman canıım Ben de Ebru Şallı'yla başlamak istiyorum Aslında zamanım olsa reformer pilates yapmak istiyorum ama okul açılıcak az kaldı

canim seni anliyorum. Yaz zamani bide hafta sonlari derken baya issizlasiyor bura. Aslinda yine de iyi ama menu yazip yorumlamaya meraklı pek kimse kalmadi. Nehirnil cok güzel yazip yorumluyordu Sahsen bende hic diyet yapmamis biri olarak ne yazmaktan ne de yorumlamaktan bisey anlıyorum. Sen bana soylemiyorsun ama bende firsattan istifade yazayim dedim Zaten mobilden listeyi anca yetistiriyorum . Su da bi gercek ki bencil davranislarda bulunanlar var. Ben hem grup kurup kişilerin listesini tutuyorum hem de ilgilenmeye çalışıyorum ama bazi hanimlar kendileriyle ilgilendirip kayboluyorlar bana yazmasalarda sizlere yazsalar ama yok

su321 keske seninle ayni sehirde olsaydık pozitiflik ve enerji katardin bana. Nisanlinla sıkıntı yaşar seni paylasamazdik
Pek arkadasim yok. Olanlarda ya kafadan arizali ya da benim gibi tuhaflar . Şöyle enerjili akıllı kendini bilen mutevazi buldukta biz mi arkadas olmadik

Yaa sen var ya bitanesin.
Demek istediklerimi hatta kırılan olur diye diyemeyip içimden geçirdiklerimi o kadar güzel anlatmışsın ki sağol bitanem Allah senden razı olsun

Ayy keşke ben orada olsaydım. Sen Hakkari de olma tabi
Belli mi olur belki yolumuz kesişir bir yerde hayat bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…