olur canım haftaya belkiKız geçen haftaya kadar ben de öyleydim inan insan 25,30 mercimek köftesi yiyebilir mi üstüne kekler poğaçalar sonra dur dedim ama mide genişlemişti çünkü
Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman paylaş bebiş
Yok canım üni de olsam kısmetse direk başlamayı düşünüyorumÜni mi okuyosun canım
Erteleme kesinlikle fırsatın varken yapmaya çalış
Gönlünce olsun o zaman tatlım her şey.Yok canım üni de olsam kısmetse direk başlamayı düşünüyorumAma henüz 11.sınıfa geçtim Önümde ygs-lys var
Afiyet olsun canımBugünki menüm :)
Sabah: maydonoz suyu, 500 ml su
Ara: türk kahvesi (şekersiz ) , süt, 500 ml su
Öğlen: 2 tabak yuvalama çorbası
Ara: sodalı bitki çayı, 500 ml su
Akşam: 2 tabak çorba
Ara : türk kahvesi ( şekersiz) , süt , 500 ml su
Yatmadan : pul biberli yoğurt
Teşekkür ederim:) ama içmesi zor valla :)Afiyet olsun canım
Maydanoz suyu mükemmel bi şey ya ödem falan kalmıyo hafiflemiş hissediyo insan kendini
Günaydın canimgünaydın kızlar . ben istanbula döner . lise terciheri için ordan oraya sürüklenme mood
Yaa sizde o var demi kuzumgünaydın kızlar . ben istanbula döner . lise terciheri için ordan oraya sürüklenme mood
Ben zaten maydanozu hiç sevmeyen biriyim tahammül edemiyorum o kokusuna, içmek zorunda kalırsam burnumu tıkayıp bi solukta içiveriyorumTeşekkür ederim:) ama içmesi zor valla :)
Aleykümselam canım. Çok sevindim senin adına bu sabah bende biraz eksilmiş uyandım...nasıl mutluyum anlatamamSelamün aleykum kızlaarrr
Her güne eksi ile uyanmak öyle güzel ki özlemişim ya bu heyecanı
Menüm şöyle
Sabah 1 yumurta 1 tatlı kaşığı çikolata
Akşamı 5 te yedim 1 baget, 3 dilim patates, 1 mercimek köftesi ve salata
Akşam da kavun yedim
Sporum
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Yaa çok güzel bi duygu dimi emeğinin karşılığını görmek:)Aleykümselam canım. Çok sevindim senin adına bu sabah bende biraz eksilmiş uyandım...nasıl mutluyum anlatamam
Ben aslında rapor almıştım:) 15 inde başlamıştı. 1 günlükte bugün alacaktım ama durumlardan dolayı raporlar iptal birde süre uzatıldı cumaya kadar o nedenle gidiyorum bakalım. Aynen bunaktacak ama yapacak bisi yokYaa sizde o var demi kuzum
Sıcakta İstanbul da bunalırsın ama haftaya salıya kadardır herhalde dimi
Yok canım öğrencilerin tercih zamanı bizde görevliyiz o nedenle dönüyorumGünaydın canim
Nasil yani tayin mi olcak
iyiyim çok sükür,bayagi kilo aldim onu vermeye çalisiyorum günde en az 2 saat yürüyüse çikiyorum,sen nasilsin canim dügün ne zamanzambak86 canım nasılsın neler yapıyorsun görüşüp konuşmayalı
Pazartesi görüsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?