♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam nasılsın? bende bugün 60,1 geldim ve reglim ama regl şişliğim falan yok tamamen kendi kilom bide sabah wc ye falan çıkmıştım yani tamamen hafiflemiş şekildeydim ama yinede 600 gram almışım

yaz ayında sporda yapamıyorum gece yarısı giriyoruz eve, havalar soğuyana kadar dahada almasam bu bile yetecek

sbeden cim bugünkü kilom:60,1 (aldım veremedim üzgünüm ) ama haftaya regl im de biter belki ucundan da olsa 59,9 u görerim yine,inşallah amin

Günaydın hanımlar bende bugün başlıyorum umarım stresten yemeye kalkışmam yine.

sbeden

Bu sabah tartıldım maalesef 69 olmuşum, iki aydır diyeti bıraktığımı düşünürsek 1 kilo almışım o kadar yemeye :)
Gazam mübarek olsun inşallah veririm sizinle.

2 ayda 1 kilo yine çok iyi, ama yinede artık burada olduğuna göre birbirimize destek olup kiloları hepbirlikte vericez inşallah

2 ayda 1 kilo yine çok iyi, ama yinede artık burada olduğuna göre birbirimize destek olup kiloları hepbirlikte vericez inşallah
İnşallah bende istiyorum vermek, 8 kilo verince iki beden küçüldüm, 46 giyiyordum şimdi 42 beden oluyor darısı 40 ve 38 e :)
Ben çabuk kilo almam çok şükür, çok hareketliyim belki ondandır.

İnşallah bende istiyorum vermek, 8 kilo verince iki beden küçüldüm, 46 giyiyordum şimdi 42 beden oluyor darısı 40 ve 38 e :)
Ben çabuk kilo almam çok şükür, çok hareketliyim belki ondandır.
evet bu senin için bi şans,bense tam tersi hemen kilo alırım çok hareketli değilim sanırım
ben de 8 kilo verdim ama 1 beden ufaldım şuan 40 bedenim hedefim 56 kiloda 38 beden olmak

Ben de baktım da tazesini bulamadım eskiden de yapmak istemedim bugün tekrar bakıcam

evet bu senin için bi şans,bense tam tersi hemen kilo alırım çok hareketli değilim sanırım
ben de 8 kilo verdim ama 1 beden ufaldım şuan 40 bedenim hedefim 56 kiloda 38 beden olmak
40 beden mi supersin bence :)) senin bedenin sıkı demek ki o yüzden fazla farketmemiştir, normalde bende sıkıyım ama iki doğum birde sezeryan olunca bıngıl bıngıl göbek ve göğüsler oldu sabah 5-6 da ayaktayım gece de 4-5 saat uyku anca, çocukların isteği yemeği temizliği derken hep hareket halindeyim, spora gerek kalmıyor ama özelikle göğüs ve göbek için sıkılaşmam lazım pilates yapabilsem iyi sıkılaştırıyor.

ohooo sen baya hareketliymişsin gerçekten,Allah kolaylık versin
bedenim keşkem sıkı olsaydı aksine pamuk gibi yumuş yumuşum 2 -2,5 kilo daha vereyim platese başlamayı düşünüyorum,göbek için bişey diyememde göğüsler sıkılaşmıyo, hepbirlik zayıflayalım hep birlik bi estetik oluruz

Maalesef evdeki hiçbir hareket düzenli sporun yerine geçmiyor 7 ayda 7 kilo aldım nerdeyse yürüyüşü ip atlamayı bırakınca

Dünkü menüm kızlar
Sabah 1 yumurta 2 kayısı
Arada 1 bardak oralet
Akşam 1 porsiyon kabak yemeği ve 2 şekerpare
Sporum
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Spor şahane
Menü az göründü bana, az olunca şekerpare yemek kaçınılmaz olmuş :)
menü çok iyi ,maydanoz suyunu ne zamandır yapıyorsun faydasını gördün mü?

Bu menün daha iyi :) spor için maşallah

kızlar sizce hangisi daha güzel, yanlız 2.yi alırsam mor renk olmıycak tabi yine yukarıdakinin rengi gibi bi renk seçicem

bide berjerlerinide almıycam sadece köşe olarak düşünün ama 3.olursa pufunu alıcam

başka birsürü model beğendim vakit bulursam onlarıda paylaşıcam sizlerle, ama ilk etapta bunları almam daha olası
fiyat olarkta hemen hemen aynılar.

başka öneriniz varsa onada açığım

Son düzenleme:
Maalesef evdeki hiçbir hareket düzenli sporun yerine geçmiyor 7 ayda 7 kilo aldım nerdeyse yürüyüşü ip atlamayı bırakınca
Doğru tabi spor gibi asla olmaz, benim fırsatım olmuyor birde halim kalmıyor :) bünyem çabuk almıyor kilo o yüzden avantajliyım sanırım. Hamilelikten kalan kilolar

İlk hoşuma gitti

sbeden
Günaydııın bugünkü kilom 56.30

Bu 27 Temmuz 2015 te yazdığım mesaj
Bu gün ki kilom 58.60 ne yapacağımı bilemiyoruuum biliyorum da ama neyse canım sıkkın
canım benim acaba hamilemisin neden sürekli yukarı çıkıyosun acaba
akşamları erken ve hafif yemeye çalış,bir süre böyle devam et bakalım fayda edecek mi (gerçi söyleyene bak benimde senden farkım yok ki )

Bence de mor takım güzel açık yeşil seçebilirsin halı perdeleri de uydurursun ben onun tekli koltuğunu beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…