- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
sbeden 62 reglim
2 ayda 1 kilo yine çok iyi, ama yinede artık burada olduğuna göre birbirimize destek olup kiloları hepbirlikte vericez inşallahGünaydın hanımlar bende bugün başlıyorum umarım stresten yemeye kalkışmam yine.
sbeden
Bu sabah tartıldım maalesef 69 olmuşum, iki aydır diyeti bıraktığımı düşünürsek 1 kilo almışım o kadar yemeye :)
Gazam mübarek olsun inşallah veririm sizinle.
İnşallah bende istiyorum vermek, 8 kilo verince iki beden küçüldüm, 46 giyiyordum şimdi 42 beden oluyor darısı 40 ve 38 e :)2 ayda 1 kilo yine çok iyi, ama yinede artık burada olduğuna göre birbirimize destek olup kiloları hepbirlikte vericez inşallah
evet bu senin için bi şans,bense tam tersi hemen kilo alırım çok hareketli değilim sanırımİnşallah bende istiyorum vermek, 8 kilo verince iki beden küçüldüm, 46 giyiyordum şimdi 42 beden oluyor darısı 40 ve 38 e :)
Ben çabuk kilo almam çok şükür, çok hareketliyim belki ondandır.
Ben de baktım da tazesini bulamadım eskiden de yapmak istemedim bugün tekrar bakıcamdurum ciddi mesajları heryerden yağıyor anlaşılan sende de ciddi
sen dün lahana çorbası yapıcam deyince bu zamanda lahana çıktımı ki diye düşünmüştüm akşam pazara çıktım direk lahanaları görünce sen aklıma geldin
40 beden mi supersin bence :)) senin bedenin sıkı demek ki o yüzden fazla farketmemiştir, normalde bende sıkıyım ama iki doğum birde sezeryan olunca bıngıl bıngıl göbek ve göğüsler olduevet bu senin için bi şans,bense tam tersi hemen kilo alırım çok hareketli değilim sanırım
ben de 8 kilo verdim ama 1 beden ufaldım şuan 40 bedenimhedefim 56 kiloda 38 beden olmak
40 beden mi supersin bence :)) senin bedenin sıkı demek ki o yüzden fazla farketmemiştir, normalde bende sıkıyım ama iki doğum birde sezeryan olunca bıngıl bıngıl göbek ve göğüsler oldusabah 5-6 da ayaktayım gece de 4-5 saat uyku anca, çocukların isteği yemeği temizliği derken hep hareket halindeyim, spora gerek kalmıyor ama özelikle göğüs ve göbek için sıkılaşmam lazım pilates yapabilsem iyi sıkılaştırıyor.
Maalesef evdeki hiçbir hareket düzenli sporun yerine geçmiyor 7 ayda 7 kilo aldım nerdeyse yürüyüşü ip atlamayı bırakınca40 beden mi supersin bence :)) senin bedenin sıkı demek ki o yüzden fazla farketmemiştir, normalde bende sıkıyım ama iki doğum birde sezeryan olunca bıngıl bıngıl göbek ve göğüsler oldusabah 5-6 da ayaktayım gece de 4-5 saat uyku anca, çocukların isteği yemeği temizliği derken hep hareket halindeyim, spora gerek kalmıyor ama özelikle göğüs ve göbek için sıkılaşmam lazım pilates yapabilsem iyi sıkılaştırıyor.
Spor şahaneDünkü menüm kızlar
Sabah 1 yumurta 2 kayısı
Arada 1 bardak oralet
Akşam 1 porsiyon kabak yemeği ve 2 şekerpare
Sporum
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
menü çok iyi ,maydanoz suyunu ne zamandır yapıyorsun faydasını gördün mü?Bugünki menüm :)
Sabah: maydonoz suyu, 500 ml su
Ara: türk kahvesi (şekersiz ) , süt, 500 ml su
Öğlen: 2 tabak yuvalama çorbası
Ara: sodalı bitki çayı, 500 ml su
Akşam: 2 tabak çorba
Ara : türk kahvesi ( şekersiz) , süt , 500 ml su
Yatmadan : pul biberli yoğurt
Bu menün daha iyi :) spor için maşallahSelamün aleykum kızlaarrr
Her güne eksi ile uyanmak öyle güzel ki özlemişim ya bu heyecanı
Menüm şöyle
Sabah 1 yumurta 1 tatlı kaşığı çikolata
Akşamı 5 te yedim 1 baget, 3 dilim patates, 1 mercimek köftesi ve salata
Akşam da kavun yedim
Sporum
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Doğru tabi spor gibi asla olmaz, benim fırsatım olmuyor birde halim kalmıyor :) bünyem çabuk almıyor kilo o yüzden avantajliyım sanırım. Hamilelikten kalan kilolarMaalesef evdeki hiçbir hareket düzenli sporun yerine geçmiyor 7 ayda 7 kilo aldım nerdeyse yürüyüşü ip atlamayı bırakınca
İlk hoşuma gitti
kızlar sizce hangisi daha güzel, yanlız 2.yi alırsam mor renk olmıycak tabi yine yukarıdakinin rengi gibi bi renk seçicem
bide berjerlerinide almıycam sadece köşe olarak düşünün
başka birsürü model beğendim vakit bulursam onlarıda paylaşıcam sizlerle, ama ilk etapta bunları almam daha olası
fiyat olarkta hemen hemen aynılar.
canım benim acaba hamilemisin neden sürekli yukarı çıkıyosun acabasbeden
Günaydııın bugünkü kilom 56.30
Bu 27 Temmuz 2015 te yazdığım mesaj
Bu gün ki kilom 58.60 ne yapacağımı bilemiyoruuum biliyorum da ama neyse canım sıkkın
Bence de mor takım güzel açık yeşil seçebilirsin halı perdeleri de uydurursun ben onun tekli koltuğunu beğendim
kızlar sizce hangisi daha güzel, yanlız 2.yi alırsam mor renk olmıycak tabi yine yukarıdakinin rengi gibi bi renk seçicem
bide berjerlerinide almıycam sadece köşe olarak düşünün ama 3.olursa pufunu alıcam
başka birsürü model beğendim vakit bulursam onlarıda paylaşıcam sizlerle, ama ilk etapta bunları almam daha olası
fiyat olarkta hemen hemen aynılar.
başka öneriniz varsa onada açığım
Yok canım yaaa ctsi regl oldum ama yiyorum yiyorum yiyorumcanım benim acaba hamilemisin neden sürekli yukarı çıkıyosun acaba
akşamları erken ve hafif yemeye çalış,bir süre böyle devam et bakalım fayda edecek mi (gerçi söyleyene bak benimde senden farkım yok ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?