- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Evet evet evet yuppiooo
5 gündür düşüştesin canim iyi gidiyorsun
Bence de düşük çıkarsın menün hafif çünkü. Vücut almaya geçince engel olamıyosun döndürmek biraz yğraştırıyo. İnşallah artık düşüşte olacağız Bayramı düşünmeliyizevet canim hem ödemdi hemde sahurnve iftarda az yiyorum. cok meyilliyim kilo almaya emzirsemde gitmiyor.
bu sahurda 3 yumurta az kiraz yarim seftali yemistim ekmekte tuketmiyorum. umarim yarin daha düşük olur
3 gündür belim ve dizim arka tarafi boydan boya agriyor. bugun resmen agridan sabit duramıyorum..benim eskiden titresimli bel kemerim vardi o aklima geldi 2007 de almistim. çıkardım. iyi geldi.
zayiflatiyor vs pek inandirici gelmiyor ama kizlar acaba sıkılastirma özelliği var midir sizce. kan dolaşımını o bölge de cok arttiyor bu sebeple kasindiriyor
kıs bu sahurla bugünü nasıl geçirdinacıkmış olmalısın az olmuş sahur. iftar da heybetli olmuş tam tersini yapaydın iyiymiş bu akşamki iftarı abartma kıs yarın kilonu merak ediyorum
bendensin canim bende 1 avuc balık kraker yedim:)
Sahurda iyi dengelemissinde canım ekmek kepek ekmegi mi pide mi?
aa bak bilmiyordum selülit sebebini simdi fazla kilom cokya selulitler gözüme batmiyor ama sonradan isime yarar bu bilgi Sağol balım
ramazan sana yaradı maşallah böyle devam eder inşallah.
ekliyorum birazdn canim hosgeldin aramıza.
1 haziran basligini silmeyi unutmusum canim düzeldi Sağol benim gözümden kaciyor bazen tesekkr ederim.
canim arka belim popolarmdizlere kadar bacak arakalarim kramp degilde şiddetli ağrıyor. sinirlerim alt üst oldu 2 bucuk gündür. egilince siddet katlaniyr. sanirim kaslar su kaybettiya bisey tetiklemis olablr. oncedende olmustu. esim iftardan sonra yakan krem sürdü cayir cayir yaniyor oralar ter atiyrm acisindan agri kesicide.ictim
Ay kızlaar iftar da pidesiz yapamıyorum yine şişeceğim sanırım
Değil mi değil miYa ben kendimi bildim bileli acaip üşengeç biriydim.
Her yere araçla giden diğer odaya sofra kurulacak diyelim ki hepsini siniye koyup giden fazla gelip gitme olmasın diye.Koltuğa yapışık yaşardım kısacası.
Şimdi hareketsiz günüm geçse vicdan azabı çekiyorum.
Sofrayı kurarken tek tek götürüyorum yemek ve kap kacağı ki hareket olsun.
acaba ağır bır seymı taşıdın sbedencım ?3 gündür belim ve dizim arka tarafi boydan boya agriyor. bugun resmen agridan sabit duramıyorum..benim eskiden titresimli bel kemerim vardi o aklima geldi 2007 de almistim. çıkardım. iyi geldi.
zayiflatiyor vs pek inandirici gelmiyor ama kizlar acaba sıkılastirma özelliği var midir sizce. kan dolaşımını o bölge de cok arttiyor bu sebeple kasindiriyor
İftarda sadece çorba yersen verirsin tabiiii arkadaşlara örnek olsunnn demek ki oruç tutarken de kilo verilebilirmişşş.15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
18.06 ----> 54,1
19.06 ----> 53,9
20.06 ----> 53,8
Son birkaç saatte yapmak bence de doğru akşam yemeğini erken hazırlayıp evde aç susuz oturmaktansa dışarda vakit geçirmek daha doğru hatta tempolu yapmaya bile gerek yok.Ben 5 te yürüyüşten geldim canım. İftardan sonra ağırlık çöküyor ve öylesine gezinti gibi olanı spordan saymıyorum ben tempolu ve terleyerek olmalı.
Ya sorma biz de 3 gündür nişanlımla tartışıyoruz niye oruçluyken spor yapıyormuşum bi köşede bayılıp kalacakmışım falan filan
Senin bünyen açlığa zaten alışıkkkkÖyle de psikolojik mi neden bilmem ne açlık ne susuzluk hissetmiyorum ya. Maaşallah diyeyim kendi kendime
Onlarla biz aynı değiliz tabiiii o kadarı bile bize fazla geliyo hareketsizsekkkSağolsun düşünüyorda bazen bunaltıyor.
Mesela ben buraya menü sporumu yazdığım gibi ona da söylüyorum tabiki dediği şey ben bunları doyduktan sonra yerim ne bu böyle diyor
Kilo verdiren yiyecekler de var çekirdek zatennn.Çekirdek candır zati de evde kalmamış yarın hemen almalıyım.
Benim şimdi öyle bacak basen 2 gündür ip de atlayamadımBenim üst bacağın iç kısmı baya baya etli yağlıydı
Dost acı söyler demiş atalarımızburclarin bazi belirgin ozelliklerini biliyrm. aslinda seni düşündüğü kaygilandigi icin söyler. ama bunu söylerken sevgisini hissettirerek söylemez sahsen esim. bunaltir susmasini istersin degisik bi tarzda söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?