- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bence öyle değill alınınca yeniyo ki eminim o az yiyodur sen de çöpe gitmesin diye yiyosun dur ben öyleyim deben de eşimin akşam çayla yemek için getirdiği şerbetli tatlılar yüzünden aldım çok kilo. tabi herşeyi ona bağlamak haksızlık olur ben de gırtlağımı tutmayı bilseydim di mi
Onlar için problem değil ki yatarken bile yakıyolarrrah bu esler ah onlari alistirani bulmak lazimaynen girtlagimizi tutmamaktan ama kolay değil ki girtlak tutmak
bu tramisu da bitmedi gittiiiKizlar okuyorum ama yorum yapamiyorum, malum haftasonu. menumu yazip kaciyorum
dun iftar
5 kanat
1 but
salata
3 dilim ekmek
1 bardak zero
ara
1 buyuk dilim tiramisu
cay
sahur
1 kupa sut
1 dilim ekmek
yarim kk beyaz peynir
bu tramisu da bitmedi gittiiibiraz da meyve ye
Sahurda az yiyosun sen iftarda da saldırıyosunbitti bittibugün eşimde yok, düzgün bir iftar menüsü ile karşınıza çıkacağım
Ben de tutsam öyle olurum arkadaşlar uyumadıkları için gece boyu hem sularını içiyolar hem de az az yiyolar .sahurda canım istemiyor uykudan gözümü zor açıyorum. 15 dk içinde ne yersem o@deniz3344
Ben de tutsam öyle olurum arkadaşlar uyumadıkları için gece boyu hem sularını içiyolar hem de az az yiyolar .
selam kızlar. sabaha karşı memlkeetime yuvama kavuştum. oruç diilim ama kilo aldım :)
kilo bildirimi 52.8
ben ramazanın ilk günü denedim onu. açık havada yürüme imkanı olanlar için iyi fırsat. hava da serinlemiş oluyo. iftardan sonra benim de halim kalmıyobende iftardan sonra yapamıyorum, eve gidip işleri halledip çıkmaya çalışıcam bende
su bence de ilham kaynağısın. amann bi yerlere kaybolma. squat günde kaç defa yapıyosun. bi defa 100 tane mi . yoksa gün içinde bi kaç defa 100 mü yapıyorsun. yürüyüşün tempolu yürüyüş mü hafif koşu mu. ne çok sordum di mi?Yok yapmadım daha. Sguat ı yaptım gerçi yürüyüş için ikindi ezanını bekliyorum 1 saat var
insallah canim . bu arada bence şimdiden baslamalisin fazla kilon yok Çünkü:)Evet evet evet yuppi
Bence de düşük çıkarsın menün hafif çünkü. Vücut almaya geçince engel olamıyosun döndürmek biraz yğraştırıyo. İnşallah artık düşüşte olacağız Bayramı düşünmeliyiz
Benim motivemi bu kalori hesabı arttırdı bu ara. İnşallah bozmam :)
Bu ara selülit bilgisi için rica ederim canikomhem beslenme bozukluğu hem de hareketsizlik kan dolaşımı yoksa oluşurmuş. Şuan ben de takmıyorum selüliti istediğim kiloya ulaşınca başlıcam onlarla yğraşmaya
bunu öğrendiğim iyi olduKilo verdiren yiyecekler de var çekirdek zatennn.
Tebrik ederim güzel telaşlar bunlar kilo vermek için de bir fırsat yoğunlukta hem yenmiyo hem de daha çok hareket ediyosun iyi oluyoooo....Ben malesef gecmisi falan okuyamadim
Coook yogunum.
Bayramin ikinci gunu soz ve nisanim olacak insallah alisveristi oydu buydu onlarla ugrasip duruyorum. Eve gelince de uyuyup kaliyorum. Gecmisi okuyamadan devam edecegim artik.
Bugun 64.0 ciktim yine.
ya aslında masaya konunca dayanamıyorum arta kalan bişi olmuyor zatenBence öyle değill alınınca yeniyo ki eminim o az yiyodur sen de çöpe gitmesin diye yiyosun dur ben öyleyim de
tamam canim olsun ramazan yogun oluyor musait oldukca yazarsinHayirli geceler kizlar
yine tatli tatli sohbet etmissiniz bi kismini okuyabildim vaktim yok bu ara misafirlerden neyse buna da şükür
@sbedencim bu haftaki kilom 74.8 hala ayni yarin gec girebilirim simdi bildireyim dedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?