♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de eşimin akşam çayla yemek için getirdiği şerbetli tatlılar yüzünden aldım çok kilo. tabi herşeyi ona bağlamak haksızlık olur ben de gırtlağımı tutmayı bilseydim di mi
Bence öyle değill alınınca yeniyo ki eminim o az yiyodur sen de çöpe gitmesin diye yiyosun dur ben öyleyim de

Hafta sonu babaannemize gittik biz hem ipimi atlayamadım hem yemeği de biraz abarttım sırf bu yüzden gitmek istemiyorum ama kızım da sıkılıyo hafta boyu bahçeli ev koşuyo oynuyo eve girmek istemiyo onun için gidiyorum
Yine de cuma gününe göre eksideyim bu sabah ki kilom 57.80

selam kızlar. sabaha karşı memlkeetime yuvama kavuştum. oruç diilim ama kilo aldım :)

kilo bildirimi 52.8

sayın rakibem buralara uğramazsan sonuç bu
memlekete gitmişsin tadını çıkar ama az çıkar daha fazla kilo almadan geri dön aramıza

Yok yapmadım daha. Sguat ı yaptım gerçi yürüyüş için ikindi ezanını bekliyorum 1 saat var
su bence de ilham kaynağısın. amann bi yerlere kaybolma. squat günde kaç defa yapıyosun. bi defa 100 tane mi . yoksa gün içinde bi kaç defa 100 mü yapıyorsun. yürüyüşün tempolu yürüyüş mü hafif koşu mu. ne çok sordum di mi?

insallah canim . bu arada bence şimdiden baslamalisin fazla kilon yok Çünkü:)

Tebrik ederim güzel telaşlar bunlar kilo vermek için de bir fırsat yoğunlukta hem yenmiyo hem de daha çok hareket ediyosun iyi oluyoooo....

Hayirli geceler kizlar
yine tatli tatli sohbet etmissiniz bi kismini okuyabildim vaktim yok bu ara misafirlerden neyse buna da şükür
@sbedencim bu haftaki kilom 74.8 hala ayni yarin gec girebilirim simdi bildireyim dedim canim
tamam canim olsun ramazan yogun oluyor musait oldukca yazarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…