♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selaaammm kızlar
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir
Yine çok sıcak bir hava dışarı çıkmam lazım ve yine duş alcam aff afff
As canım. Bende 1 de çıkıp hacamata gidecem iki tane daha başımdan yaptircam. Hava sıcak ordan cikinca da bi tekkeye gidecez. Orda dua ediliyo gözünü kapatıp duruyorsun. Ayaklar sabit vucudu dönüyor insanin gözünü açınca 45 derece kadar dönülmus olunuyor. Ilk defa gidecem :)
Sen nereye gidecen

o ne kız,kandırmaca olmasın, gözünü kapayınca dikkat et,çarpmasınlar seni temkinli ol
ağrılarında azalma oldumu nasılsın?

Aaa ilk defa duydum böyle bi şey
Ben de kurana gitcem kuzum

Çok güzel olmuştur eminim bide kalabalık olunca güzel yeniyor afiyet olsun fıstık

evet ya kalabalıktık bide, 1 kalıp kek bitti, yiyen bikaç dilim yedi,gerçekten güzel olmuştu elime sağlık
bu akşamda patatesli börek yapıcam, fırını kızdırmışken peşine 1 kek daha dökerim

Cevizli tarşınlı sever misin çok seviyorum ben ya
Oy oy oyy ziyafet var sende bugün
Bizde soğanlı yumurta yada menemen düşündük:)

balayı neden sakata girdi kız GonulSenligim yurtdışına mı gitceniz?
balayısız olmaz
olağanüstü hal ilan edildi yıllık izinler durduruldu ya. yok kız antalyaya gidecektik. bakalım yıllık izin alamıyo nişanlım ama belki evlilik mecburi izini var ya ondan yırtarız. emin değiliz işte.
olmaz tabi balayı olmadan ya.

gel ne alırsan gene gel hatta alırsan direk atla gel
mecburen hehehe . inşallah almam yaaaa yazık bize hayatımız aldıklarımızı vermekle geçiyor.

1 yıl oldu haziranda evleneli ama biz 3 aydır istyrz etrafa kalsa 2. 3. Aymzda başladılar bebek yok mu demeye bde isteyince hemen olck saniydm öyle değilmiş 3 aydr olmadı bu ay 4. Ayıdeniycezz 3 ay kısa bi süre ama ne bileyim olmycak diye çok korkuyorum ilk iki ay zatn olack sandm çok üzüldüm bu ay pek takmamaya çalışıyorum yinede olmiyck korkusu var bnm 2 teyzemn bebeği olmadı bnde öyle olck diye korkular var kmseyede anlaatlmiyo byle şeyler böyle işte bide snava grcm ona stres yapym braz ne biliyim bi bunaldim işte o yuzdn zayflayamaiyorum anca yiyorum tedavi sormuyorum bu ayda olmazsa öyle doktora gdcem

Tebrikler

3 ay erken canım daha, kimseye anlatma zaten asla akraba vs hiç bu konuyu açma sonra başını şişirirler. Bir seneye kadar olmaması normal.
hımm anladım canım, psikolojini bozma bebiş olayını etkilemesin, tedavi falan görüyomusun canım?
inşallah en kısa zamanda bebişin olur

evet balayından sonra gel artık GonulSenligim cım bizde seni çok özledik

hadi yaa,çok ilginç gerçekten
benimde spor yaparken sırtım falan terlemez kafam terler alnım ve birazda ensem
Benim vücudum aşırı terlemez ama yüzüm felaket terliyor yağım gereği yazın makyaj saç dayanmıyor mesela bana
Evet bizde düğün zamanı hadi tatile gideceğiz balayı bizi bekliyor diye diye geçirdik düğün günü bile sadece yarın gece tatile gideceğim diye sayıklıyordum
ben 18 senelik evliyim benim bile her çarşıya çıkışımda alacağım şeyler çıkıyo, bazı şeyler zamanla tamamlanıyo,önemli değil
Maşallah canım Rabbim uzun ömürler versin sizeEksik bitmiyor gerçekten
Yok kız az değil
İşte herkesin bünyesi yemek tarzı farklı bebiş
Bugün akşama yemek bulamıyorum ya napsam napsam napsaammm

Demek ki benim gibi yesen ne olacaksınBiz bu akşam çay yanı bir şeyler yapacağız hava çok sıcak yemek yiyesimiz yok dün türlüyle makarnayı zor bitirmeye çalıştık gerisini döktümKemik suyuna yoğurt çorbası yapacağım gerçi eşime

Galiba soğanlı yumurta yada menemen yapcaz ekmekle yicem canım çekti:))

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:05 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon musakka + 1 kaseden az cacık - 386 kalori

Görende bu kız ne sakin yiyor böyle der akşamları dozuttuğumdan haberleri yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…