Aynen nişanlım gibi konuştunikisi arasında tercih yapma fikri çok korkunç
As canım. Bende 1 de çıkıp hacamata gidecem iki tane daha başımdan yaptircam. Hava sıcak ordan cikinca da bi tekkeye gidecez. Orda dua ediliyo gözünü kapatıp duruyorsun. Ayaklar sabit vucudu dönüyor insanin gözünü açınca 45 derece kadar dönülmus olunuyor. Ilk defa gidecem :)Selaaammm kızlar
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir
Yine çok sıcak bir hava dışarı çıkmam lazım ve yine duş alcam aff afff
annen ne yapıyo ?yemekleri o yapmıyomu?Yok kız az değil
İşte herkesin bünyesi yemek tarzı farklı bebiş
Bugün akşama yemek bulamıyorum ya napsam napsam napsaammm
Evet canım öyle gerçekten genele göre çok farklı besleniyorum bendediğim gibi su ,herkesin beslenme tarzı farklı, senin beslenmen benimkiyle çok farklı o yüzden sana yorum yapmak çok zor, çünkü her yorum aynı olcak,az,yetersiz...vs..
Çok güzel olmuştur eminim bide kalabalık olunca güzel yeniyor afiyet olsun fıstıkkakaolu ve sade karışık yaptım
o ne kız,kandırmaca olmasın, gözünü kapayınca dikkat et,çarpmasınlar seniAs canım. Bende 1 de çıkıp hacamata gidecem iki tane daha başımdan yaptircam. Hava sıcak ordan cikinca da bi tekkeye gidecez. Orda dua ediliyo gözünü kapatıp duruyorsun. Ayaklar sabit vucudu dönüyor insanin gözünü açınca 45 derece kadar dönülmus olunuyor. Ilk defa gidecem :)
Sen nereye gidecen
Çoğunluk annem yapıyor ama ben mesela sarma dolma börek poğaça kahvaltı tarzları bunlar bana aitannen ne yapıyo ?yemekleri o yapmıyomu?
ama sonra yorum yapmıyosunuz diye kızıyon bizeEvet canım öyle gerçekten genele göre çok farklı besleniyorum ben
Amaaannn boşver beni
Aaa ilk defa duydum böyle bi şeyAs canım. Bende 1 de çıkıp hacamata gidecem iki tane daha başımdan yaptircam. Hava sıcak ordan cikinca da bi tekkeye gidecez. Orda dua ediliyo gözünü kapatıp duruyorsun. Ayaklar sabit vucudu dönüyor insanin gözünü açınca 45 derece kadar dönülmus olunuyor. Ilk defa gidecem :)
Sen nereye gidecen
Tamam tamammm kızmıcam sözama sonra yorum yapmıyosunuz diye kızıyon bize
Çok güzel olmuştur eminim bide kalabalık olunca güzel yeniyor afiyet olsun fıstık
Cevizli tarşınlı sever misin çok seviyorum ben yaevet ya kalabalıktık bide, 1 kalıp kek bitti, yiyen bikaç dilim yedi,gerçekten güzel olmuştu elime sağlık
bu akşamda patatesli börek yapıcam, fırını kızdırmışken peşine 1 kek daha dökerim
olağanüstü hal ilan edildi yıllık izinler durduruldu ya. yok kız antalyaya gidecektik. bakalım yıllık izin alamıyo nişanlım ama belki evlilik mecburi izini var ya ondan yırtarız. emin değiliz işte.
gel ne alırsan gene gelhatta alırsan direk atla gel
Tebrikler
3 ay erken canım daha, kimseye anlatma zaten asla akraba vs hiç bu konuyu açma sonra başını şişirirler. Bir seneye kadar olmaması normal.
hımm anladım canım, psikolojini bozma bebiş olayını etkilemesin, tedavi falan görüyomusun canım?
inşallah en kısa zamanda bebişin olur
Benim vücudum aşırı terlemez ama yüzüm felaket terliyor yağım gereği yazın makyaj saç dayanmıyor mesela banaevet balayından sonra gel artıkGonulSenligim cım bizde seni çok özledik
hadi yaa,çok ilginç gerçekten
benimde spor yaparken sırtım falan terlemez kafam terler alnım ve birazda ensem
Evet bizde düğün zamanı hadi tatile gideceğiz balayı bizi bekliyor diye diye geçirdik düğün günü bile sadece yarın gece tatile gideceğim diye sayıklıyordumaynen canım o sebeptenbakalım inşallah ayarlanır ya . cidden bu kadar sıkıntıdan sonra balayı olacak sonunda diye avutuyosun kendini. o da olmazsa var ya moraller yerlerde yani
inşallah kuzum :) :) kilo almadan gelemeye çalışırım
Maşallah canım Rabbim uzun ömürler versin sizeben 18 senelik evliyim benim bile her çarşıya çıkışımda alacağım şeyler çıkıyo, bazı şeyler zamanla tamamlanıyo,önemli değil
Yok kız az değil
İşte herkesin bünyesi yemek tarzı farklı bebiş
Bugün akşama yemek bulamıyorum ya napsam napsam napsaammm
Galiba soğanlı yumurta yada menemen yapcaz ekmekle yicem canım çekti:))Benim vücudum aşırı terlemez ama yüzüm felaket terliyor yağım gereği yazın makyaj saç dayanmıyor mesela bana
Evet bizde düğün zamanı hadi tatile gideceğiz balayı bizi bekliyor diye diye geçirdik düğün günü bile sadece yarın gece tatile gideceğim diye sayıklıyordum
Maşallah canım Rabbim uzun ömürler versin sizeEksik bitmiyor gerçekten
Demek ki benim gibi yesen ne olacaksınBiz bu akşam çay yanı bir şeyler yapacağız hava çok sıcak yemek yiyesimiz yok dün türlüyle makarnayı zor bitirmeye çalıştık gerisini döktüm Kemik suyuna yoğurt çorbası yapacağım gerçi eşime
Ayy soğanlı yumurtaya bayılırım patatesli de olabilir acep bizde öyle mi yapsak köyden gelirken yol kenarından aldığımız patatesler de duruyor onları kızartabilirimGaliba soğanlı yumurta yada menemen yapcaz ekmekle yicem canım çekti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?