♥haftalık kilo verme yarışması♥

Spor alışkanlık haline gelince öyle oluyor insan yapmayınca da suçluluk duyuyor

ben öyleyim. iftar sonrası 30 dk bile olsa tur atıyorum. eşim diyor ki; ne yedin ki yürüyeceğiz. illa ki çok yemek gerekmiyor hareket olsun hadi diyorum. kızım da destekleyince iniyoruz. yoksa ömür billah inmez. çok tembel çok...

kizlar bilen varsa yazsin simdi.randevu alacamda hangi bolume emin olamadim..vitamin eksikligim var mi diye baktircam hangi bolume gideyim kalsiym magnezyum b12 vs gibi...
orucuda bozdum malesef ilac ictim dayanilmazdi

Ya benimki çok sportiftir ama yürüyüşü spordan saymıyor.
İlla aletle olacak ya da koşma ip atlama falan olacakmış.
Diyorum ben de 40 kiloyu sen mi verdin ben mi verdin demek ki benim de bildiğim bi şeyler var

kizlar bilen varsa yazsin simdi.randevu alacamda hangi bolume emin olamadim..vitamin eksikligim var mi diye baktircam hangi bolume gideyim kalsiym magnezyum b12 vs gibi...
Geçmiş olsun canım benim.
Dahiliyeye git hepsine bakar bunların.
Bi şey yemeden git ama.
Oruç tuttuğunu emzirdiğini diyeti falan da anlat.

canım dahiliyeye gittiğinde seni yönlendirirler zaten. üniversite hastanesine mi gideceksin?

Ya benimki çok sportiftir ama yürüyüşü spordan saymıyor.
İlla aletle olacak ya da koşma ip atlama falan olacakmış.
Diyorum ben de 40 kiloyu sen mi verdin ben mi verdin demek ki benim de bildiğim bi şeyler var

evet ya ben bekarken her akşam 1,5 saat yürüyüş yapardım. eşim de gelirdi bazen. . ya böyle spor mu olunur hadi koşalım derdi. sen koşabilirsin ben yürüyeceğim derdim. koşmadıktan sonra spor sayılmıyormuş :))

Aynısını işte.
Kendileri alı sahada koşturuyorlar ya onunla kıyas yapıyorlar.
Ki erkeklerin metabolizması hakkaten çok çok hızlı ya

Aynısını işte.
Kendileri alı sahada koşturuyorlar ya onunla kıyas yapıyorlar.
Ki erkeklerin metabolizması hakkaten çok çok hızlı ya

kesinlikle katılıyorum. ya benim kocam gerçekten tembeldir. yatmayı çok sever. evde olduğu her süre zarfında ayağını uzatsın tv keyfi yapsın. o kadar ki zorla iş yaptırırım. ve 2 öğün yer genelde. ara öğün yapmaz su içmez spor yapmaz. öğlen okulda bazen yemek yiyor. ama genelde 2 öğün yer ve iyi yer..benim yediğim onun yanında çeyrek porsiyon kalır..sonra şişer çok yedim diye. ama sabah tartıya çıkar yine aynı ne alıyor ne veriyor uzun zamandır sabitledi. kıskanmıyor değilim tabii :)))

Yok çok çiğneme yok yavaş yeme yok karbonhidrat falan faso fiso ya.
İş tamamen genetik ve metabolizma olayı.
Ama biz gibi kilo almaya meyilliler mecbur yavaş yiyip yediklerimize dikkat etcez

Yok çok çiğneme yok yavaş yeme yok karbonhidrat falan faso fiso ya.
İş tamamen genetik ve metabolizma olayı.
Ama biz gibi kilo almaya meyilliler mecbur yavaş yiyip yediklerimize dikkat etcez

evet 3 kez kilo verip, itinayla geri aldığım için artık akıllandım. az ye, sağlıklı besin tüket, lifli gıdalar ye, ve yürüyüş yap.

evet 3 kez kilo verip, itinayla geri aldığım için artık akıllandım. az ye, sağlıklı besin tüket, lifli gıdalar ye, ve yürüyüş yap.
Ben anne tarafıma çekmişim.
Baba tarafım dal gibidir maşallah kadınları da erkekleri de. Uzun boylu zayıf ve eti çok severler.
Ben otçulum ya. Allahtan boyum çekmiş baba tarafına yoksa 99 luk halimi düşünemiyorum bile

anne tarafı yok bizde. ama baba tarafının maşallahı var. gebeşin torunu derler bizlere :) herkes kısa ve tombul. haliyle çoğunda şeker çıktı. çok şükür benim çekirdek ailem de yok ama yine de önlem almak lazım. ben de sebzeyi çok seviyorum. et de yerim ama yoksa da niye yok demem :) ama balığa hayır diyemem. bayılırım :)

Ben egeliyim zaten yeşillik ve balık olmazsa olmazımdır.
Nişanlım da kırmızı etçi bayılıyor resmen ya. Ama ben onu yeşilliğe alıştırdım ben de biraz biraz et yemeye başladım orta noktada buluştuk.
Sen nereliydin canım

Benim eşim egelidir. daha sofralarında sebze görmüşlüğüm yok. hep aynı şeyler var. ben gidince kendim yaparım sebzeyi..
Ben Ankaralıyım canım 5 sene yaşadım ... ayrıca doğma büyüme 22 sene de Adanada yaşayınca oranın yemek kültürü oluştu. baharatlı acılı hamur işini severim. Adananın yöresel yemekleri harikadır... şimdi de Konyadayım. burda etli ekmeğin yanında ekmek yiyorlar o kadar yani gerisini sen düşün :)))

Aaa nasıl ege li öyle çok şaşırdım ya
Hangi ilden ki eşin. Ben hem izmir li hem manisa lı sayılırım.
Adana lı gelinimiz var süper yemekleri ya ben çok beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…