Zaten 2 günde hemen kilo olmuyodur yediklerimiz sadece bir gün fazla yediğimde 2-3 gün onun ağırlığını hissettiğim oluyor bir de metabolizma yavaş olunca tuz biber oluyo kilo aldım zannediyorum.kızlar neyseki annemle gititğim seyahatten aldığım kiloları verdim. bugün 68 çıktım yeniden. bu da bişeydir dimi?
Tebrik ederim güzel telaşlar bunlar kilo vermek için de bir fırsat yoğunlukta hem yenmiyo hem de daha çok hareket ediyosun iyi oluyoooo....
Genelde 100 150 civarı yapıyorumcanım.su bence de ilham kaynağısın. amann bi yerlere kaybolma. squat günde kaç defa yapıyosun. bi defa 100 tane mi . yoksa gün içinde bi kaç defa 100 mü yapıyorsun. yürüyüşün tempolu yürüyüş mü hafif koşu mu. ne çok sordum di mi?
Yıllardır o kadar çok kilo alıp verdim ki üst bacaklarımda benim de var geçmiyo oysa bir tane bile doğum çatlağım olmadı.kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. çatlak problemi olan var mı aranızda? bi de bi çözüm bileniniz var mı?
popo ve üst bacak feci durumda benimbuaralar feci gözüme batıyor
İp atlamak akkaten mükemmel bi şey yani vücudun er yeri istisnasız çalışıyor yaBenim şimdi öyle bacak basen 2 gündür ip de atlayamadım
Zaten çekirdek yağlı grupta olduğu için kabızlığı da önlüyor ben de öyle yaniKilo verdiren yiyecekler de var çekirdek zatennn.
çatlak problemim yok bir bilgim yok malesefkızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. çatlak problemi olan var mı aranızda? bi de bi çözüm bileniniz var mı?
popo ve üst bacak feci durumda benimbuaralar feci gözüme batıyor
bagirsaklarda ise yaradigi kesin :))eşim bir dönem kullandı.. zayıflatmadı ama bağırsaklarını harekete geçirdi :)
Sağol canim yarin dahiliyeye gidecem dayanilmaz biseyacıkmadım canım, hemde hiç acıkmadım. niyeyse bu ramazan acıkmıyorum ama çok fazla yiyorum
dün akşam iftarı abarttım, kayınvalidemdeydik daha ye diye ısrar ediyordu ama isyan edince ısrarı bıraktı
canım ya beyaz ekmek ya da pide oluyor :)
çok geçmiş olsun canım yaaaa, dedikleri gibi kalsiyuma da dikkat et. bebiş emdiği için kalsiyum magnezyum eksikliği oluşmuş olabilir
bende yiyorum ya, zaten almazsam şükür edicem ramazanda
ohhhhh be alıntılara rahat rahat cevap vermek ne güzel
2 gün atlamadım şimdi daha ağırım sanki oysa atlarken kendimi çok hafif hissediyodumİp atlamak akkaten mükemmel bi şey yani vücudun er yeri istisnasız çalışıyor ya
cok sagol canimcanım gecmıs olsun
kaldrmadim canım orucla baslasi kizim surekli emiyor doyurucu bisey yemek istemiyr. dahiliyeye gidicem yarın ora bakar heralde vitamn sayiminaacaba ağır bır seymı taşıdın sbedencım ?
cok sagol canim
kaldrmadim canım orucla baslasi kizim surekli emiyor doyurucu bisey yemek istemiyr. dahiliyeye gidicem yarın ora bakar heralde vitamn sayimina
teşekkür ederim. ben de eve gidince yemeği hazırlayıp iftardan önce çıkmayı düşünüyorum da yürüyüşe. bilemedim sanki ben o tempoyu yakalayamam gibi geliyor.Genelde 100 150 civarı yapıyorumcanım.
Bi defada yapmıyorum ben setler halinde yapıyorum 30 ar falan bi kerede.
Yürüyüşü tempolu yapıyorum canım baya hızlı yürürüm ben normalde de. Hani postacı şaban var ya onun gibi
Estağfurullah ne istersen sor canım elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
canım artık burdayım . istambulda son haftam acayip yoğundu. melkette eylüle kadarım :)sayın rakibem buralara uğramazsan sonuç bu
memlekete gitmişsin tadını çıkar ama az çıkar daha fazla kilo almadan geri dön aramıza
Spor alışkanlık haline gelince öyle oluyor insan yapmayınca da suçluluk duyuyor2 gün atlamadım şimdi daha ağırım sanki oysa atlarken kendimi çok hafif hissediyodum
Çok tempolu olmasa da yürü canım hiç bi şeye faydası olmasa bile bacakları sıkılaştırır.teşekkür ederim. ben de eve gidince yemeği hazırlayıp iftardan önce çıkmayı düşünüyorum da yürüyüşe. bilemedim sanki ben o tempoyu yakalayamam gibi geliyor.
Çık da yavaş yürü sorun değil yeter ki hareket olsun evde beklemek daha zor oluyorteşekkür ederim. ben de eve gidince yemeği hazırlayıp iftardan önce çıkmayı düşünüyorum da yürüyüşe. bilemedim sanki ben o tempoyu yakalayamam gibi geliyor.
Yıllardır o kadar çok kilo alıp verdim ki üst bacaklarımda benim de var geçmiyo oysa bir tane bile doğum çatlağım olmadı.
bagirsaklarda ise yaradigi kesin :))
Sağol canim yarin dahiliyeye gidecem dayanilmaz bisey
canım artık burdayım . istambulda son haftam acayip yoğundu. melkette eylüle kadarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?