geçmiş olsun canım ya.kizlar bilen varsa yazsin simdi.randevu alacamda hangi bolume emin olamadim..vitamin eksikligim var mi diye baktircam hangi bolume gideyim kalsiym magnezyum b12 vs gibi...
orucuda bozdum malesef ilac ictim dayanilmazdi
yap yapBen yapmayayım demi kilo bildirimi
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama 57 olmuşum.yap yap
Yok kız kıskanma istemeyerek verdim bu 1 kiloyu.çok kıskandım yaw
eh bana da misafir geldi çoban kavurma yaptım, irmik helvası yaptım bir güzelde yedim tabikiYok kız kıskanma istemeyerek verdim bu 1 kiloyu.
Yani sporu isteyerek severek yapıyorum ama ramazan da yiyemiyorum ben. Dün 2 tane şekerpare yedim zehir oldu bana sahura kadar mide ağrısından duramadım.
Afiyet bal şeker olsun canım yağ değil enerji olsuneh bana da misafir geldi çoban kavurma yaptım, irmik helvası yaptım bir güzelde yedim tabiki
İrmik helvası dışında mükemmel bi menü.menüm
sabah bir dilim ekmek, az beyaz peynir, 5 zeytin, domates, salatalık ve şekersiz çay
öğlen yok
akşam bir porsiyon çoban kavurma, avuç içi kadar pide, yoğurt ve koca bir tabak irmik helvası
zaten onu yemesem acaip zayıflayacam biliyorumİrmik helvası dışında mükemmel bi menü.
Şu anda da kötü durduğunu düşünmüyorum gerçi ben kilonunzaten onu yemesem acaip zayıflayacam biliyorumama birgün başaracağım inşallah.
sağolasın canım ama 60ın altına inmek beni çok mutlu edecek daha 8 kilo var iki ay demek. kendime hedefi kısa tutmaya karar verdim temmuz başına 2 kilo vereceğim mesela. sonra yine böyle kısa kısa hedefler koyacağım. yoksa yerimde sayıyorum sanki.Şu anda da kötü durduğunu düşünmüyorum gerçi ben kilonun
Sen mesela eskiden 58 olduğun için onu istiyorsun.sağolasın canım ama 60ın altına inmek beni çok mutlu edecek daha 8 kilo var iki ay demek. kendime hedefi kısa tutmaya karar verdim temmuz başına 2 kilo vereceğim mesela. sonra yine böyle kısa kısa hedefler koyacağım. yoksa yerimde sayıyorum sanki.
benim ki aylardir durmus seninki kisa zamandir durmustur gecer canimSelam kızlar s bedden cnm tartıldım 69.3 cıktım suan orucluyum :) 7 kılo verdıgım ıcn kılo verımım durdu bugn 30 dk yuruyus yaptımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?