listede gecen hafta 68.2 sin bu hafta 69.8 ve diyorsun ki +600 hata nerde canim. bidr dersen ki gecen haftayı yanlis.yazmissin bende derim ki o kadar yaziyrm kontrol etmiyrmusunzMerhabalar.
sbeden dün giremedim kilo bildirimi eski tartıma göre 69 um. yenisine göre 69,8 im . 69,8 olan alınacak.yani + 600 gram almışım.
aynen bunun gibi raks edeceksiniz ki zayiflayasiniz
canım ellerine sağlık gecenin bir saatinde uğraşmışsın
ben de bol kırmızı biber tüketenlerdenim. yumurtaya, yemeğe herşeye dökerimVee bu ısın sırrı Bol Kırmızı bıber herseyeee peynırın uzerıne bıle doktum...Ve belim suan 68 olmama ragmem cok ınce duruyor :)
Acaba acı olmasa da olur mu bu kırmızı biberVee bu ısın sırrı Bol Kırmızı bıber herseyeee peynırın uzerıne bıle doktum...Ve belim suan 68 olmama ragmem cok ınce duruyor :)
Acaba acı olmasa da olur mu bu kırmızı biber
Baktım da sen de 57.80 çıkmışsın bu hafta aynı kilodayız bu sabah 57.40 çıktım gerçi ama hedefimiz 54 benim doğum öncesi kilom ip atlamaya devam çok işe yarıyo.Kizlaaarr az önce geçen yılların tatil resimlerine baktım ve su anki halimi düşündümasiri hirslandim var yaa su anda bisikletin ustundeyim ve haftaya cuma tatile cikmayi dusunuyoruz o gune kadar en az 3 kilo vermeye kessssiiinnn kararliyimmm !!! Size de tavsiyem zayif resimlerinize bakinn cok iyi gaz veriyo
Bu hafta dikkat et ödemini bile atsan yeter tatil öncesiKizlaaarr az önce geçen yılların tatil resimlerine baktım ve su anki halimi düşündümasiri hirslandim var yaa su anda bisikletin ustundeyim ve haftaya cuma tatile cikmayi dusunuyoruz o gune kadar en az 3 kilo vermeye kessssiiinnn kararliyimmm !!! Size de tavsiyem zayif resimlerinize bakinn cok iyi gaz veriyo
Ozellıkle haslanmıs yumurtaa hemde coook severım canımm :))ben de bol kırmızı biber tüketenlerdenim. yumurtaya, yemeğe herşeye dökerim
Bu hafta dikkat et ödemini bile atsan yeter tatil öncesi
Canım acı bıber olmalı kekıktee :)))Acaba acı olmasa da olur mu bu kırmızı biber
Baktım da sen de 57.80 çıkmışsın bu hafta aynı kilodayız bu sabah 57.40 çıktım gerçi ama hedefimiz 54 benim doğum öncesi kilom ip atlamaya devam çok işe yarıyo.
BENDE ORUCLUYUM AMA 500 KERE IPIMI ATLADIM YA RESMEN HERYERI KARINCALANIYO INSANJN CEKILIYO COK YAG YAKIYOR :))Baktım da sen de 57.80 çıkmışsın bu hafta aynı kilodayız bu sabah 57.40 çıktım gerçi ama hedefimiz 54 benim doğum öncesi kilom ip atlamaya devam çok işe yarıyo.
tebrık ediyorum tatlım
tebrıklercanım ellerine sağlık gecenin bir saatinde uğraşmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?