Canan Karatay boşuna demiyo inekler de ot yiyo diye :)Ben anne tarafıma çekmişim.
Baba tarafım dal gibidir maşallah kadınları da erkekleri de. Uzun boylu zayıf ve eti çok severler.
Ben otçulum ya. Allahtan boyum çekmiş baba tarafına yoksa 99 luk halimi düşünemiyorum bile
canım ellerine sağlık gecenin bir saatinde uğraşmışsın70 grubunun birincisi
H Heart of Gold -1.400
aynen sabit kalman da iyi bir şey. valla ben benimkini göbekten vurdum o da dikkat ediyo artıktürk kası yapana kadar göğüs kası yap gözümüz bayram etsin didim
hergün tatlı yemene rağmen eksi çıkmışsın canım güzel sonuç
Tamam yaziyorum siki dur
3kasik domates corbasi
3kucuk dolmalik biber
5kasik turlu
5kasik tavuk sote
salata
hepsi kalanlardi ve artik bitsin diye hepsinden yedim iste oyle
Ay sorma bizde de var o turk kasi azcik. Eritcem diye kendini paraliyo. Beni gorunce de suran soyle incelmis buran boyle incelmis diye begenip begenip yarim saat sonra yemek yediriyo nasi is anlamadim
öyle olmuş demi
napim spor cezası veremiyorum yapacak takat olmuyo kimsede hak veriyorum.
yememe cezası veremiyorum ,sahurda yemek şart ben de yiyorum.ee iftarda da hatun koca gün aç kalmış yemekleri kim bilir ne hayallerle yapmış yeme desem cinnet geçirir üstüme kalırramazana has durum bu
ama bayramı atlatalım hepsinin acısı çıkacak
Uşak Afyon, Ege değil de bana da biraz İç Anadolu gibi geliyo iklimi de insanları daAllah allah dediğin gibi hakkaten bilmiyorlar demek ki.
Bizim aile ve sülalede de hamur işi çok meşhurdur.
Mantı börek pideler lokmalar... Ben de çekmişim malesef hiç üşenmem kahvaltıya falan börek yaparım hemen keşke hiç bilmeseydim ya.
Uşak ı hiç sevmem ben il olarak da iklimini de
Uşak Afyon, Ege değil de bana da biraz İç Anadolu gibi geliyo iklimi de insanları da
Ama biraz kilo alınca da hemen aldın demeyi biliyolar biz de verebildiğimiz kadar verelim ki alınca göze görünmesin fazlaSen mesela eskiden 58 olduğun için onu istiyorsun.
Ben 70 in altını hiç görmemiştim ve nişanlımda beni ep öyle gördü. Şimdi bu kadar zayıf görünce ona çok tuhaf geliyor hasta olacaksın diyor. 65- 70 senin için ideal diyor.
Galiba eşlerimizin bizi tanıdıkları zamanki kilolarımız onların istedikleri.
Benim yöntem bitsin diye kış boyu kızıma ve eşime yaptığım pilavları yedim galiba 4 kilo olarak geri geldiTamam yaziyorum siki dur
3kasik domates corbasi
3kucuk dolmalik biber
5kasik turlu
5kasik tavuk sote
salata
hepsi kalanlardi ve artik bitsin diye hepsinden yedim iste oyle
Kilo vermek dışında başka hedefler de var malum ondan çok dikkat ediliyooootakıl bana hayatını yaşaaaaçorba ye gerisini salla
ben her sene iftarlarda çorbadan fazlasını yemem ama geçen senelerde çorbayla ekmek de yiyordum dolayısıyla kilo veremezdim sabit kalırdım. bu sene ekmek de yemiyorum. kilo gidiyor bakalım şimdilik :)inşallah bayrama kadar istikrarlı olurum
Ben de de ergenlikten kalan çatlaklar var, basen bölgemde. Ne yaptıysam geçmedi. Alıştım artık maalesef. Sızın bildiğiniz varsa yazın.şükür kavuşturunasana yetiştim haberin yok
ayyy ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah. güzel haberler duyalım. bizim de bayramda aileleri tanıştırma gibi bir isteğimiz var ama bakalım kısmetse
benim de var popo ve arka bacak kısmında. ergenlikte oluştu. ve kurtulamadım
Arkadaşlar ya iftarı sadece çorbayla nasıl atlatıyorsunuz? Vitamin eksikliği olmaz mi? Hem de doyuyor musunuz öyle? Ben spor yaptığım ve abur cubur ve ekmeği kestiğim sürece ne yesem veriyorum. Spor Şart bence, yediklerimizden sürekli kısarak demir eksikliği ve vitamin eksikliğine yol açıyoruz. Ama Tabiki size saygım sonsuz, sadece uyarmak istedim. Bunu 4 ayda 9 kg veren biri olarak söylüyorum. Az sık yedim, bir-iki gün dışında spor, ara öğünlerde Çiğ Çiğ dereotu, maydanoz ve semizotu da yiyordum, arada da badem, ceviz, kuru Kayısı ya da yarım sandviç. Oldu yani. Şimdi aynısını gene yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşamıma gene sokmak ve bir daha da yaşam Tarzı yapmak hedefimKilo vermek dışında başka hedefler de var malum ondan çok dikkat ediliyoooo
İftar menünü yazsan bence sen de az yiyosundur sporu herkes yapamıyo ya da yapmıyo ama az yiyince kilo gerçekten gidiyo tabiii suyu da bol içince.Arkadaşlar ya iftarı sadece çorbayla nasıl atlatıyorsunuz? Vitamin eksikliği olmaz mi? Hem de doyuyor musunuz öyle? Ben spor yaptığım ve abur cubur ve ekmeği kestiğim sürece ne yesem veriyorum. Spor Şart bence, yediklerimizden sürekli kısarak demir eksikliği ve vitamin eksikliğine yol açıyoruz. Ama Tabiki size saygım sonsuz, sadece uyarmak istedim. Bunu 4 ayda 9 kg veren biri olarak söylüyorum. Az sık yedim, bir-iki gün dışında spor, ara öğünlerde Çiğ Çiğ dereotu, maydanoz ve semizotu da yiyordum, arada da badem, ceviz, kuru Kayısı ya da yarım sandviç. Oldu yani. Şimdi aynısını gene yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşamıma gene sokmak ve bir daha da yaşam Tarzı yapmak hedefim
Arkadaşlar ya iftarı sadece çorbayla nasıl atlatıyorsunuz? Vitamin eksikliği olmaz mi? Hem de doyuyor musunuz öyle? Ben spor yaptığım ve abur cubur ve ekmeği kestiğim sürece ne yesem veriyorum. Spor Şart bence, yediklerimizden sürekli kısarak demir eksikliği ve vitamin eksikliğine yol açıyoruz. Ama Tabiki size saygım sonsuz, sadece uyarmak istedim. Bunu 4 ayda 9 kg veren biri olarak söylüyorum. Az sık yedim, bir-iki gün dışında spor, ara öğünlerde Çiğ Çiğ dereotu, maydanoz ve semizotu da yiyordum, arada da badem, ceviz, kuru Kayısı ya da yarım sandviç. Oldu yani. Şimdi aynısını gene yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşamıma gene sokmak ve bir daha da yaşam Tarzı yapmak hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?