- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.940
- 598
listeye bakar misin canim orada yanlis varsa bana soyle kesin dogru olsun
ah sorma dişianka ben de selülit hep vardı. genetik sanırım annemde de çok var. yani öylece ayakta dururken görünüyor afedersiniz popomda ve bacaklarımda. ne yapmak gerek fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
bak ne farkettimselam kızlar.
sahurda
çay
peynir
zeytin
yumpat( patates az kızartıp yumurta kırdım)
1 dilim salam
1 dilim tam buğday ekmek
2 bardakta su
iftar
2 parça tavuk
3 kaşık pilav
salata
yoğurt
baya bi dondurma
aslında hem pilav hem helva olmamışBenim bugünkü menüm
Sabah menemen, az beyaz peynir, yarım dilim kepekli ekmek ve çilek reçeli
Öğlen yok
Akşam bir porsiyon yeşil fasulye, 3 kaşık pilav ve dünkü irmik helvasının kalanı :) birkaç kaşıkcık hehe.
gercekten az kalmis zaman su gibi akip geçiyor. bi 70 grubuna in varya gerisi gelir hemde bedenen daha güçlü hissedersin kilo insani yipratiyor yinede ölçüleri az tut ramazanda kilo veriyorsun avantajn çok olsun
tamam tatlımEvet doğru yazmışsın. eski tartıyı kaldırdım artık yenisi üzerinden bildirim yapıcam. bugünde sadece bildirim amaçlı son kez tartıldım eskisiyle. yoksa 1,600 kilo almadım.
bende oyle bir kilo bile versem zayifladigim anlasiliyor çünkü göbeğim küçülüyor ve yüzümde bi incelme oluyor. ama uzun zaman ayni kiloda kalınca gobek biraz büyüyor kilom sabit olsa bile. seni ilk defa böyle iyi gördüm hizli ilerleme var mutlaka degerlendir spora ihiyacn yok simdilik kosusturman cok . zayiflik demek daha genc gorunmek daha az.yorulmak demek. ben 90 dan 78 kilolara hizli indim suan 76 dayim ama nedense durdu eskisi gibi hızlı gitmiyorCanim ya beni goren zayiflamissin diyor ama tarti bugun 83.6 diyor. Cidden inceldim farkindayim ama nden onu anlamadim.
spor da yapmiyorum. Dedigim gibi uynadigimdan beri simdi oturdum sayilir.neyse bakalim ne olacak ramazan sonuna bugun biraz dikkat etmeye baslayayim az kaldi
evet menum
1 kase kelle corbasi
yarim kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek
yarim tabak ali nazik
1.5 sekerpare
ara
1 algida klasik ekstra
Cezacı başı iş başında :) olur efendim hemen efendim :))aslında hem pilav hem helva olmamışnapalım yarın telafi edelim
görev aşkıyla yanıp tutuşuyomCezacı başı iş başında :) olur efendim hemen efendim :))
bende oyle bir kilo bile versem zayifladigim anlasiliyor çünkü göbeğim küçülüyor ve yüzümde bi incelme oluyor. ama uzun zaman ayni kiloda kalınca gobek biraz büyüyor kilom sabit olsa bile. seni ilk defa böyle iyi gördüm hizli ilerleme var mutlaka degerlendir spora ihiyacn yok simdilik kosusturman cok . zayiflik demek daha genc gorunmek daha az.yorulmak demek. ben 90 dan 78 kilolara hizli indim suan 76 dayim ama nedense durdu eskisi gibi hızlı gitmiyor
Kizlaarrrr dondum misafirlikten cok sukur abartmadim. Soyle bi yazayim hataliysam uyarilari yapin:)) Sahurda bir pogaca yarim domates ve bir dilim peynir. Iftarda ise neker vardi neler yaa ama bana cok cesit dokunduguicin iki cesit yedim. bir tavuk baget ve biraz da lahana sarmasi. yemekten sonra da biraz dondurma. Spor olarak da 100 sguat ve 2 saat yuruyus yaptim. Hergun sadece yuruyusle 10.000 adimi gecmeye calisiyorum.
Lahana yaprak sarma buyuklugunde 7,8 taneydi. Yoo ben de senin gibi dusunuyorum canim aslinda 60 benim ideal goruntum yani orda iyi oluyorum. Etek giydim bugun hic guzel durmadi ya etegi de gosteren soyle biraz kalcaBageti 1 tane yediysen acaba lahana sarmasini kac tane yedin. Ciddwn cok az canim ya yakinda 55 in de altina incek gibi görünüyorsun. Aman dikkat et derim ben.
58 60 arasinda kal venim fikrim bu tabiki
Ah ah o yumurtalı patates üni yemeğimdi resmen yaa hey gidi günler heyselam kızlar.
sahurda
çay
peynir
zeytin
yumpat( patates az kızartıp yumurta kırdım)
1 dilim salam
1 dilim tam buğday ekmek
2 bardakta su
iftar
2 parça tavuk
3 kaşık pilav
salata
yoğurt
baya bi dondurma
Şu kuru fırça mı kuru lifleme mi ne varmış o işe yarıyor diyorlar ben inanmıyorum ama öyle şeyeah sorma dişianka ben de selülit hep vardı. genetik sanırım annemde de çok var. yani öylece ayakta dururken görünüyor afedersiniz popomda ve bacaklarımda. ne yapmak gerek fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?