- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Arkadaşlar ya iftarı sadece çorbayla nasıl atlatıyorsunuz? Vitamin eksikliği olmaz mi? Hem de doyuyor musunuz öyle? Ben spor yaptığım ve abur cubur ve ekmeği kestiğim sürece ne yesem veriyorum. Spor Şart bence, yediklerimizden sürekli kısarak demir eksikliği ve vitamin eksikliğine yol açıyoruz. Ama Tabiki size saygım sonsuz, sadece uyarmak istedim. Bunu 4 ayda 9 kg veren biri olarak söylüyorum. Az sık yedim, bir-iki gün dışında spor, ara öğünlerde Çiğ Çiğ dereotu, maydanoz ve semizotu da yiyordum, arada da badem, ceviz, kuru Kayısı ya da yarım sandviç. Oldu yani. Şimdi aynısını gene yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşamıma gene sokmak ve bir daha da yaşam Tarzı yapmak hedefim
Akşam yürüyüşlerin işe yarıyo demek kibence de spor şart. yani illaki ağır zorlayıcı hareketler değil, bir süre yürüyüş sonrasında mutlaka sıkılaşmak için hareket yapmak lazım... çorba içen arkadaşımız ramazan süresince bu şekilde yapıyor hep öyle yaparlarmış.. ben de fazla yiyemiyorum, ama salata ve yoğurdum eksik olmaz. her gün yürüyüş yapamama rağmen arada duraksayıp almama rağmen ben de şu an diyetimin 13.haftası içindeyim toplamda 9 kilo verdim.
Bence de sna rahatlık batıyoo derler ya öyle imkanın da varken hem spor yapmıyosun hem de yiyosuuunben çok süründüm bu 68te. haftaya pazartesi grup birincisi olacağım iddalıyım
he valla doğru söylüyorsun. ama ben çok yürüyorum. her gün en az yarım saat tempolu yürürüm. benim için yaşamın bir parçası da spordan saymıyorum onu. eskiden pilates yapardım. belki başlarım yeniden. bak çok pis gaza geldim şimdi.Bence de sna rahatlık batıyoo derler ya öyle imkanın da varken hem spor yapmıyosun hem de yiyosuuun
Şaka tabii ki ama biraz dikkat etsen iyi verirsin bence.
Bence de ben de işe gidip gelirken yürüyorum derdim baksana 1 saat hafif tempoda yürüyüş 200 kalorihe valla doğru söylüyorsun. ama ben çok yürüyorum. her gün en az yarım saat tempolu yürürüm. benim için yaşamın bir parçası da spordan saymıyorum onu. eskiden pilates yapardım. belki başlarım yeniden. bak çok pis gaza geldim şimdi.
Arkadaşlar kalori takibi yapıyorum ya sanki çok yemiyorum ama çok kalori alıyorum.
Aldığınız Kalori Miktarı
- 1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 55 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz (46 kcal) 46 kcal
- 1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal) 102 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Cacık (Yağsız) (85 kcal) 85 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal) 250 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal) 18 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 912 kcal
- Yaktığınız Kalori Miktarı
evet o yüzden günde iki saat yürüsem bile banamısım demem. bizim arabamız yok. benim için yürüyüş esastır. ama ne tuhaftır ki selülitim var bir de yürümesem nolcak kimbilirBence de ben de işe gidip gelirken yürüyorum derdim baksana 1 saat hafif tempoda yürüyüş 200 kalori
1 porsiyon taze fasulye de 200 kalori
ben pek kalori takibi yapmıyorum ama azar azar yiyorum. dün helva bile yedim bugün -500teyim. benim bünye kafayı yemişArkadaşlar kalori takibi yapıyorum ya sanki çok yemiyorum ama çok kalori alıyorum.
Aldığınız Kalori Miktarı
- 1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal) 102 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Cacık (Yağsız) (85 kcal) 85 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal) 250 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal) 18 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 912 kcal
- Yaktığınız Kalori Miktarı
Onu bilmiyoduuum iyiymişş ben oldu olası yemem de sevmiyorum öyle şeyleri bana çekici gelmiyo ama meyveye dayanamıyorumdiyet arkadaşımdaki böyle. aslında normal, bazal metabolizmamızın 300-400 kalori aşağısında beslenince ve spor yapınca kilo veriliyor. ama önemli olan ne yediğin. mesela bu 912 nin çoğu patates kız. cips kola ya da şekerli şeyler olsaydı verdiğin kilo direk azalıyor. sistemde yağ karbonhidrat protein diye ayırıyor.
Yakıyosun yanii metabolizman hızlı demek ki ama yürüyomuşsun onu da unutmamak lazııım.ben pek kalori takibi yapmıyorum ama azar azar yiyorum. dün helva bile yedim bugün -500teyim. benim bünye kafayı yemişama bence bünye dedikleri önemli. kimisi daha hızlı veriyor kimisi daha yavaş. bir iş var bunda
Onu bilmiyoduuum iyiymişş ben oldu olası yemem de sevmiyorum öyle şeyleri bana çekici gelmiyo ama meyveye dayanamıyorum
Yedıgını yakmıssın canım vee gun ıcınde otururken yururrken uyurkende kalorı yakıyosn bunları atlamıssın :)ben pek kalori takibi yapmıyorum ama azar azar yiyorum. dün helva bile yedim bugün -500teyim. benim bünye kafayı yemişama bence bünye dedikleri önemli. kimisi daha hızlı veriyor kimisi daha yavaş. bir iş var bunda
Ben nısanlıykem 80 kıloydum haamıle kaldımmm sureklı kustum 9 ay boyunca tartıdakı kılom 62 olduu 9 aylık hamıle ama karnı olmayan bı ınsan olmustum son ay 67 oldum ve doguma gıttım ıc karnım buyukmusss dogumdan sonra yıne 62 ye dustum o ara sexeryandan olsa odem olustu kılo 62 ama heryerım sıs ayakkabılar olmuyo :) emzırorken kılo aldım sut olsun dıye dıye sonuc 2 ayda 76 oldu sonra son 1 ayda 8 kılo verdım sımdı kılo verımım durdu :) amacm 8 kılo daha vermek vee evlenorlen 72 kılo olan kocam suan 95 kılo :) boyuda 170 falan ... oldukca tombıs duruyo evlilik ona yaramıs Bana hıcc YARAMADI ........of offffeh ne de olsa bizi ilk öyle görüp beğenmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?