♥haftalık kilo verme yarışması♥

kesinlikle gaz veriyor. ben bakinca uzulmeye başlıyorum aciyorum kilolu gecen yillarima zayiflasamda eskisi gibi olmaz bedenim cunku ben 3 haneli rakamlari görmüş biriyim
Olur sbedencim yani belki sarkma olur biraz ama istediğin kiloya inince onu da platesle sıkılaştırırsın inşaallah

Evet canım hareket şart hakkaten. Yürüyüş kendimden örnek vereyim metabolizma hızlandırma duraklama dönemlerini engelleme ve kabızlığa karşı bire bir etkili.
Yalnız selülit olmasın sarkma olmayıp sıkılaşayım diyorsanız yürüyüş değil plates ve egzersizler lazım.

Canan Karatay boşuna demiyo inekler de ot yiyo diye :)
Aynenn ben de et sevmiyorum 2 gün üst üste et yiyemem et yersem de mutlaka salata yoğurt birşey olacak yanında
Vallahi öyle canım et seven yiyen karda.
Bak bana b12 deen dolayı iğne hap kullandım ama bunu doğal yoldan almak en güzeli tabi ki bu da kırmızı et te en çok bulunuyor.

Bugun kendıme 1 aylık egzersız planı yaptmm kızlar :) aynısı ıle 1 ayda 46dan 40 bedene dusmustm yrn baalıyorm 24 temmuzda bıtıcek :))

Eklentiler

• 2015-06-24 01.16.13.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 66

Evet birisi kilo verdiğinde başlangıçta hayret ederken birkaç gün sonra azıcık kilo mu aldın sen diyen nice insan oluyor etrafta :)) gerçekten aynı kiloda zamanla gobek oluşuyor iyi gozlemlemissin..

Lahana yaprak sarma buyuklugunde 7,8 taneydi. Yoo ben de senin gibi dusunuyorum canim aslinda 60 benim ideal goruntum yani orda iyi oluyorum. Etek giydim bugun hic guzel durmadi ya etegi de gosteren soyle biraz kalca

Bencede kadında azcik yuvarlak hat sart. Aşırı kilo verince hatlar düzleşiyor.. beni bi görsen epeyce yuvarlak hatliyimdir :)))

Bide göz alışıyor ben onca kilo verdim çok zayıfladın falan diyorlardı nişanlım askerden geldikten sonra bana biraz iyi oldun elin yüzün kendine geldi diyen oldu halbuki ben o geldikten sonra da verdim ama onların gözü alışıyor zayıf halimize.
Ya ben o boya yuvarlacık oluyordum nerdeyse kalça 123 ne demek ya

Haklısın ben onu yazmayi atlamisim:)) bazen aklimdakini karsidakine söylemişim gibi geliyor bana halbuki sadece kendi iç sesimle konuşmuş oluyorum :))
Şimdi ölçün kac??

Olur sbedencim yani belki sarkma olur biraz ama istediğin kiloya inince onu da platesle sıkılaştırırsın inşaallah
inşallah canimm
Oooo kalça ve simitler için süper hareket

Bugun kendıme 1 aylık egzersız planı yaptmm kızlar :) aynısı ıle 1 ayda 46dan 40 bedene dusmustm yrn baalıyorm 24 temmuzda bıtıcek :))
maşallah

Evet birisi kilo verdiğinde başlangıçta hayret ederken birkaç gün sonra azıcık kilo mu aldın sen diyen nice insan oluyor etrafta :)) gerçekten aynı kiloda zamanla gobek oluşuyor iyi gozlemlemissin..
evet canim . 55 lere inmedikce gobegim olur benim.oyleydi eskiden. ilk zayiflayinca yüzüm daha genclesir.gobegim fis diye iner :) vucut yeni kilosuna alisinca orjnal şeklini yeni kiloya gore alir

Günaydın Kızlar;

işlerimiz vardı çarşıda eve 7 de gittim uyumuşum. eşimin yaptığı pilav kokusuna 8 de uyandım. en son 2 sene önce yapmıştı :) çok güzel yapar ben o kadar güzel yapamam. dedim ki yiyecem pilavından, aylar olmuştur yemeyeli. gelelim menüye

dünkü iftar menüm; 4 yk şehriyeli pirinç pilavı, 1 kase cacık, 3 kepçe nohut.

eşim dedi ki karpuz yiyelim. iyi dedim. biz 2,5 kişiyiz ama eşim 5 kişilik karpuz kesmiş. bir ara tıkandım taş gibi oturdu yiyemicem yeter dedim şiştim mahvoldum. 5-6 koca dilim yemişimdir kesin. o halimle uyumuşum gece 11 de kalktım. kızım uyuyacak çıkamadım yürüyüşe. eyvah dedim kilo aldım. gelelim sahura :)

sahurda hala şişkinim , idrara çıkmaktan uyuyamadım zaten,

sahur menüm; 1 haşlanmış yumurta( 1 çk zeytinyağı ve baharat gezdirdim), 1 domates,3 ceviz
1 salatalık, 5 zeytin, 2 közlenmiş biber, 1 kk peynir ve 4 çilek yedim.

çok şükür ki şişkinlik geçti rahatladım.

işe yürüyerek geldim 15 dk. hava buz gibi kapalı serin. tertemiz havayı içime çeke çeke geldim :))

dün iftarda
2 kepçe şehriye çorba
1 tane ızgara köfte(büyüktü o yüzden bi tane :))
çeyrek bazlama
1 kalın dilim kavun
salata
1 bardak zero

ara
sek neskafe(şekersiz,sütsüz)
yarım kalp çikolata(eşim minik bi sürpriz olarak almış, bulunca çok şaşırdım. fıstıklı çikolataya bayılırım,yarım yarım yedik kahveyle :))

sahur
çeyrek bazlama
1 dolu tatlı kaşığı kaymak
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
yarım kapya biber
1 minik salatalık
çay

Günaydın kızlar ,
3 haftadır ses kısıklığı ve gripten sonra yeniden başladım rejime , iyi beslenmem gerektiğini düşünüp rejimi bıraktım ama grip iyi beslensemde sürdü belkide alakası yoktu , kendimi kandırıp yedim hep .

Menum : sahur : 1 dılım ekmek + 1 domates + 1 salatalık + 5 zeytın
iftar : Patlıcan tava yapmıştım aksam bugun iftar ıcın , yarım tabak ondan yerım + 1 kase cacık ( cacık ve pılav yapacağım yanına ama sadece cacık yıyecegım )

menunu cok begendım canım , meyve , protein , kalsiyum hepsi var .. ve az az ..

canım aslında tatlılar dışında menün gayet iyi , tatlıyı bırakırsan yada azaltırsan tamamdır bu iş

kesinlikle gaz veriyor. ben bakinca uzulmeye başlıyorum aciyorum kilolu gecen yillarima zayiflasamda eskisi gibi olmaz bedenim cunku ben 3 haneli rakamlari görmüş biriyim
neden olmasın güzelim , bence çokta güzel olur . Bence sporlada alakalı biraz toparlanmak sen yürüyüşte yapıyorsun , ayrıca manken olacak değiliz ya .. Normal kiloda olalım yeter , aşırı zayıfta hastalıklı duruyor , ben onuda sevmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…