menunu cok begendım canım , meyve , protein , kalsiyum hepsi var .. ve az az ..
şaşırdım açıkçası yürüyüş yapanlarda selülit olmaz diye bilirdim. en azından normal dururken görünüşte. eti sıkıştırınca olabilir de. ben selülitin ilacı hareket diye biliyorum. düzensiz beslenme de yaparmış çok selülit. kahve kafeinli içecekler yapar. onları azaltmak lazım. bol hareket. bir de canım şey yap banyo yaparken. kese ile masaj yap kalça ve basen kısımlarına. kan dolaşımı hızlansın. düzenli yapmada iyi geliyor diye biliyorum.
bak ne farkettimsen reçel yemiyosun kıs bayadır reçelci başı
bence korusan bile yeter sen zaten zayıfsın tatlım , Ramazan da zaten çok kilo vermekte sağlıklı olmaz sanırım tabi sen daha iyi bilirsin .Evet spor her daim şartteşekkür ederim canımama kilo durdu yaaaa, beden hiç alışık değil geç saatlerde yemeye. normalde böyle yesem verirdim ama şimdi veremiyorum. spor şart oldu ramazanda
anamm gerçekten mi? o zaman yandım ben tatlıtambak.Mavimli canim bence sende ki selülit cok tatli yeme ile alakali olabilir mi acaba...
pilates insanı bir güzel yapıyor , bir güzel yapıyor , hamile olmadan önce yapmıştım , gören ne kadar güzelleşmişsin çok hos oldun diyordu , hamile kalınca bırakmıştımhımm ben çok kahve içerim. filtre kahve yapma makinem var. kahve biz de olmazsa olmazdırbelki o selülit yapıyordur kimbilir. ama ben pilatese başlayacağım yeniden. hareket gerek haklısın.
papara nasıldı lezzetli mi?İFTAR
papara 1 porsiyon
daha da bir şey yemem
ben de hamile olunca bırakmıştım canım. pilatesi seviyorum ben. vücudun duruş şekli bile eğişiyor haklısın.pilates insanı bir güzel yapıyor , bir güzel yapıyor , hamile olmadan önce yapmıştım , gören ne kadar güzelleşmişsin çok hos oldun diyordu , hamile kalınca bırakmıştım
canım tatlıdan selülit olacağını sanmam , aşırı çay ve kahve tüketimi yapıyor selülit birde az su tüketenlerde daha çok oluyor , bazen hiç bir nedeni yokken bile genetik nedenli olabiliyor diye biliyorum ..anamm gerçekten mi? o zaman yandım ben tatlıtambak.sen de var mı selülit sen de benim gibi tatlı düşkünüsün merak ettim.
misafirlikte olduğunu unutup sade çorba içip kalkcaksın diye korkmuştumKizlaarrrr dondum misafirlikten cok sukur abartmadim. Soyle bi yazayim hataliysam uyarilari yapin:)) Sahurda bir pogaca yarim domates ve bir dilim peynir. Iftarda ise neker vardi neler yaa ama bana cok cesit dokunduguicin iki cesit yedim. bir tavuk baget ve biraz da lahana sarmasi. yemekten sonra da biraz dondurma. Spor olarak da 100 sguat ve 2 saat yuruyus yaptim. Hergun sadece yuruyusle 10.000 adimi gecmeye calisiyorum.
bilgilendirme için teşekkür ederim canım. aşırı çay kahve tüketimi ben de var annemde de var selülit. hem de annem de çok fazlacanım tatlıdan selülit olacağını sanmam , aşırı çay ve kahve tüketimi yapıyor selülit birde az su tüketenlerde daha çok oluyor , bazen hiç bir nedeni yokken bile genetik nedenli olabiliyor diye biliyorum ..
evet benimki öyle sanırsamBiraz da genetik bu selülit denen şey galiba ya
bence korusan bile yeter sen zaten zayıfsın tatlım , Ramazan da zaten çok kilo vermekte sağlıklı olmaz sanırım tabi sen daha iyi bilirsin .Evet spor her daim şart
Bazen evet yavaşlıyor , ama su içme ile de alakalı , oruçluyken suda içemiyorsun bununda metabolizmayı yavaşlatma etkisi var , ramazandan sonra çabucak eski haline dönersin .yok canım zaten çok kilo vereyim derdinde değilim ama kendimi tutuyorum, tutmasam kilo alıcam demek kiresmen metabolizmam durdu
ben de aktayarda nerde diye merak etmiştim,nerelerdesin diye soracaktım bugün,özlettin kendini.ben de 2 haftadır boğaz ağrısı grip var,kendi kendime ne kadar zayıf bünyem var yaz günü hasta oluyorum diyordum ama bak sen de hastaymışın, geçmiş olsun diyecem de geçmiş zaten:):):) bizde de oğlumla ben hastayım kızım da birazGünaydın kızlar ,
3 haftadır ses kısıklığı ve gripten sonra yeniden başladım rejime , iyi beslenmem gerektiğini düşünüp rejimi bıraktım ama grip iyi beslensemde sürdü belkide alakası yoktu , kendimi kandırıp yedim hep .
Menum : sahur : 1 dılım ekmek + 1 domates + 1 salatalık + 5 zeytın
iftar : Patlıcan tava yapmıştım aksam bugun iftar ıcın , yarım tabak ondan yerım + 1 kase cacık ( cacık ve pılav yapacağım yanına ama sadece cacık yıyecegım )
Ay canım benim , diyet yapmayınca bu topiğe girmekten bile utanıyorum canım benım , insanlara kotu örnek :) yediklerimin haddi hesabı yoktu çünkü .. Geçmiş olsun güzelim , umarım hemen düzelirsin . Bizim ofiste neredeyse herkes hasta , İstanbul da yaz yaz olmadıki ,hep yağmur , hava bir sıcak bir soğuk anlamadık gitti . Sivasta havalar nasıl ? Yanlıs hatırlamıyorum umarım tatlım ? Bu arada kendine dikkat et canım .ben de aktayarda nerde diye merak etmiştim,nerelerdesin diye soracaktım bugün,özlettin kendini.ben de 2 haftadır boğaz ağrısı grip var,kendi kendime ne kadar zayıf bünyem var yaz günü hasta oluyorum diyordum ama bak sen de hastaymışın, geçmiş olsun diyecem de geçmiş zaten:):):) bizde de oğlumla ben hastayım kızım da biraz
Baktım da sen de 57.80 çıkmışsın bu hafta aynı kilodayız bu sabah 57.40 çıktım gerçi ama hedefimiz 54 benim doğum öncesi kilom ip atlamaya devam çok işe yarıyo.
Canım benim aynı gidiyoruz desene az önce tartildim 57.3 çıktımBaktım da sen de 57.80 çıkmışsın bu hafta aynı kilodayız bu sabah 57.40 çıktım gerçi ama hedefimiz 54 benim doğum öncesi kilom ip atlamaya devam çok işe yarıyo.
aynen burası da öyle,hergün nerdeyse yağmur yağdı,üşüyoduk resmen,ben çorap,patik,pandif ne varsa giyiyorumAy canım benim , diyet yapmayınca bu topiğe girmekten bile utanıyorum canım benım , insanlara kotu örnek :) yediklerimin haddi hesabı yoktu çünkü .. Geçmiş olsun güzelim , umarım hemen düzelirsin . Bizim ofiste neredeyse herkes hasta , İstanbul da yaz yaz olmadıki ,hep yağmur , hava bir sıcak bir soğuk anlamadık gitti . Sivasta havalar nasıl ? Yanlıs hatırlamıyorum umarım tatlım ? Bu arada kendine dikkat et canım .
Bende sizlerle aynı kılodayım 57,4 bu sabah ama benım boyum senden kısa , Denizden biraz uzun , rakibelerim :)Canım benim aynı gidiyoruz desene az önce tartildim 57.3 çıktım
canım giy o zaman çorap , bende giyiyorum gerçekten , yaz gelse artık gerçekten sıkıldım artık , mont v.s gıymektenaynen burası da öyle,hergün nerdeyse yağmur yağdı,üşüyoduk resmen,ben çorap,patik,pandif ne varsa giyiyorumbir de battaniyenin altına giriyordum ama bir kaç gündür hava biraz ılıdı ama ben yine de çorapsız üşüyorum
ben de sıkıldım ama Allah'ın takdiri yapacak bişey yok,ben kış havasını hiç sevmem baharı yazı güneşi severim,kışım içim darlanır içime kapanırım,yazın da yerim de duramam atom karınca gibi ama daha atom karınca moduna giremedim maalesefcanım giy o zaman çorap , bende giyiyorum gerçekten , yaz gelse artık gerçekten sıkıldım artık , mont v.s gıymekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?