- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
En iyisi şimdilik biraz dinleneyim. Simdi yeni maceralara kalkismayim
Doktorlar sinirimi bozabiliyor. Ve kompleksli olanları denk geliyor bisey söylüyorsun hemen ne meralisiniz teshis koymaya vs vs
Tamam kahvaltıda tuketeyim ama kavrulmusla kavrulmamis fındığı ayiramiyorum. Kavrulmamis findik demek uzerinde incecik olan o kabuğu olan mi demek
Dediğin gibi Allah razi olsun öyle doktorlardan. Ve senin gibi bilgisini Esirgemeyip paylasanlardan :)
Tamam canım hazır moralin duzelmisken bozmaya gerek yok, önce dviti hallet gerisi sonra gelsin. Olmadi direk laboratuvar a gidip ücretli yaptırırsan daha sonra.
Cevizi fındığı kabuklu alıyorum canım. Ayird edemiyorsan sen de öyle al. Zamanla ayird edersin zaten. Ayrıca ceviz fındık önceden kırıldığında bazı yağları uçuyor, yiyecekken kırmak en güzeli.
Hadi iyi geceler, Allaha emanet..
)
ama o bunalimli bitkin halimden ne yemek aklima geliyor ne de kizima yedirmek. Bundan sonra insallah daha iyi olcam..Cayi birakamiyorum malesef çocukluktan veri en sicak en samimi arkadasim olur kendisi 
Pazar günü kuzenimin çocuğu için hediye bakmaya gideceğim akşama doğum günü var oraya davet etti ve sanırım kafamı kaşıyacak zamana ihtiyacım var