Aynen canım kır ye, kavurma bence. Zaten çiğ kuruyemiş yemeye alışınca kavrulmuslar yanmis yağ tadı veriyor damağa.
Ben iki yılı geçti marketten birşey almayıp ordan burdan sağlıklı katkısız urunleri bulup getirttigim için bende öyle bir damak oldu ki. Geçen hafta annem pazardan zeytin almış, adam organik, katkısız demiş. Normalden de biraz pahalı tabi, tadı da annemin hoşuna gitmiş. Bana da tat bakalım dedi. Bir tane yedim. Tuzu fazla bir de ayçiçek yağında kurulmuş, zeytinyağı kullanilmamis deyiverdim

Sonra başladım gülmeye hay benim damagima diye

Bunu satıcının yanında söylersem küfür ederdi herhalde, nereden çıktı bu kadin, nasıl da anladi diye.. Annem de biz seninle napicaz bir şey de begenmiyorsun illa bir şeyini buluyorsun diye. Dedim napicaz usulunce yapılmışini alicaz afiyetle yiycem ben de gelince..
2012 ekimden beri evde camasir suyu ve kimyasal deterjan da kullanmıyorum. Artık çamaşır suyu ve deterjan konularına tahammulum yok, az bir koksun öğürmeye başlıyorum hemen.
Kuzenimin bebeği geçen gün Avm de mecbur kalınca aldığı sebze puresini puskurtmus, eve gelince evdekini afiyetle yemiş. Oysa aldığı pure de organik diye satılanlardan. Benimki de o hesap kullanmadıkları yemeyip icmedikce kimyasalı hazır şeyleri, herşeyi reddeder oldum.