♥haftalık kilo verme yarışması♥

taydin günaydın,bugün nasılsın canım?
Kalktigimda epey bir sancilandim. Ama iki tane duruşmam var, bir kase mercimek çorbası içip ilaclarimi ictim. Ustune bir de hindistan cevizi yağlı Turk kahvesi. Şimdi daha iyiyim, yoldayım adliyeye gidiyorum.

Dün antibiyotiği iciyorum diye ağrı kesiciyi icmisim. Sonra da bütün gün anyibiyotik ise yarıyor galiba sancim gitti, iyiyim bugün dedim durdum Taa ki gece anyibiyotik saati gelene kadar. Kutuya bir baktım ben ondan hiç icmemisim kii Artık kafa ne kafası gidikse..

kolay değil canım ne badireler atlattın, iyisin bile,bide üstüne üstlük duruşmaya gidiyorsun,Allah yardımcın olsun
yanlız hindistan cevizi yağlı türk kahveside ihmal edilmemiş afiyet olsun

Mercimek çorbası da gaz yapar dikkat et ağrı kesiciyi de iç ihmal etme hafif atlatırsın en azından inşallah çabuk geçer

su'cuğum hoşgeldin,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?nasıl gidiyor yeni okul dönemin?

Amin canım sağolasın :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

su'cuğum hoşgeldin,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?nasıl gidiyor yeni okul dönemin?
Hoşbulduk canımcım
Çok şükür alıştım yoğunluğa
Fark ettim ki ben boş kalınca uyuşuklanıyorum daha çok, okul bi taraftan spor bi taraftan olunca yorulunca daha dinç hissediyorum kendimi
Bu sene 4. sınıfız baya ağır konular ama halledicez inşaallah
Senin iş nasıl gidiyor, kilo verme falan

halledersin sen, kaç senedir alıştın artık
kesinlikle haklısın boş insan daha çok yoruluyor,çalışmak zinde tutuyor insanı
ben aslında hedefe yaklaşmıştım ama yazın biraz aldım şimdi yeniden vermeye gayret ediyorum daha pek kıpraşma yok

Ben de genelin aksine kışın verebilenlerdenim belki sen de öylesindir

Aminnn canım çok teşekkür ederim
Eeeenn kısa zamanda senin de aynı duyguları yaşaman dileklerimle

kızlar bugün sabah ve öğlen menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 ceviz
* 3 zeytin
* 1 dilim ekmek

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* bulgur pilavı
* cacık
* 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…