hemde dün gece de yedimmçikolatalı ekmek mi
hemen başla işe hemen
Kalktigimda epey bir sancilandim. Ama iki tane duruşmam var, bir kase mercimek çorbası içip ilaclarimi ictim. Ustune bir de hindistan cevizi yağlı Turk kahvesi. Şimdi daha iyiyim, yoldayım adliyeye gidiyorum.taydin günaydın,bugün nasılsın canım?
aynenhemde dün gece de yedimm
inşallahaynen
neyse olan oldu yavaş yavaş adapte olursun
Kalktigimda epey bir sancilandim. Ama iki tane duruşmam var, bir kase mercimek çorbası içip ilaclarimi ictim. Ustune bir de hindistan cevizi yağlı Turk kahvesi. Şimdi daha iyiyim, yoldayım adliyeye gidiyorum.
Dün antibiyotiği iciyorum diye ağrı kesiciyi icmisim. Sonra da bütün gün anyibiyotik ise yarıyor galiba sancim gitti, iyiyim bugün dedim durdumTaa ki gece anyibiyotik saati gelene kadar. Kutuya bir baktım ben ondan hiç icmemisim kii Artık kafa ne kafası gidikse..
Mercimek çorbası da gaz yapar dikkat et ağrı kesiciyi de iç ihmal etme hafif atlatırsın en azından inşallah çabuk geçerKalktigimda epey bir sancilandim. Ama iki tane duruşmam var, bir kase mercimek çorbası içip ilaclarimi ictim. Ustune bir de hindistan cevizi yağlı Turk kahvesi. Şimdi daha iyiyim, yoldayım adliyeye gidiyorum.
Dün antibiyotiği iciyorum diye ağrı kesiciyi icmisim. Sonra da bütün gün anyibiyotik ise yarıyor galiba sancim gitti, iyiyim bugün dedim durdumTaa ki gece anyibiyotik saati gelene kadar. Kutuya bir baktım ben ondan hiç icmemisim kii Artık kafa ne kafası gidikse..
Selamun aleykum kızlaarrr
Nasılsınız görüşmeyeli keyifler nasıl
Sizi çok çok çok özledim yaa
Arada girip okuyorum sizleri az çok takip etmeye çalıştım
miraycan84 ve mavimli hamile galiba nasıl sevindim anlatamam ya rabbim sağ salim bi gebelik geçirip elinize almayı nasip etsin kızlar
Amin canım sağolasın :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Selamun aleykum kızlaarrr
miraycan84 ve mavimli hamile galiba nasıl sevindim anlatamam ya rabbim sağ salim bi gebelik geçirip elinize almayı nasip etsin kızlar
Hoşbulduk canımcımsu'cuğum hoşgeldin,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?nasıl gidiyor yeni okul dönemin?
Amin inşaallahhhhAmin canım sağolasın :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hoşbulduk canımcım
Çok şükür alıştım yoğunluğa
Fark ettim ki ben boş kalınca uyuşuklanıyorum daha çok, okul bi taraftan spor bi taraftan olunca yorulunca daha dinç hissediyorum kendimi
Bu sene 4. sınıfız baya ağır konular ama halledicez inşaallah
Senin iş nasıl gidiyor, kilo verme falan
Ben de genelin aksine kışın verebilenlerdenim belki sen de öylesindirhalledersin sen, kaç senedir alıştın artık
kesinlikle haklısın boş insan daha çok yoruluyor,çalışmak zinde tutuyor insanı
ben aslında hedefe yaklaşmıştım ama yazın biraz aldımşimdi yeniden vermeye gayret ediyorum daha pek kıpraşma yok
Ben de genelin aksine kışın verebilenlerdenim belki sen de öylesindir
Aynen bir de yazın hep kızartma oluyo bizde yanında ekmek geç saatte kahvaltılar falan ohhhkışın evde spor yaptığım için verebiliyorum,yazın pek eve giremiyoruz dışarlarda olduğumuzdan sporda yapamıyorum
Aminnn canım çok teşekkür ederimSelamun aleykum kızlaarrr
Amin inşaallah canım benimAminnn canım çok teşekkür ederim
Eeeenn kısa zamanda senin de aynı duyguları yaşaman dileklerimle
Teşekkür ederim canım siz söylemeden içim rahat etmedi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeAyyy canim benim hayirli ugurlu olsun. Saglikla buyusun insallaaah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?