aman iyi yapmışsın ekmek yemekle,hastasın zaten o kadarda değilSelam kızlar, okudum ama alıntı yapamadim bugün.
Ben biraz daha iyiyim şimdi. Evdeyim bugün. Sukur sancı yok denecek kadar azaldi.Sabah az çorba icip ilaç ictim. Annem geldi sonra kahvaltı hazırladı. Biraz ekmekle domates biber peynir zeytin atistirdim. Ekmeksiz kusacakmisim gibi geldi.
geçmiş olsun acil şifalar dilerim bnm yengemdede vardı bahsettiğiniz boyutta kitle ameliyatla alındı çok şükür kötü birşey çıkmadı yaklaşık 7 yıl oluyor aml olalı sizde endişelenmeyin hepimiz kadınız olabiliyor böyle şeyler takılmayın herşeyin başı yüksek moral atlatılmıcak birşey diil tekrar geçmiş olsunSelam kızlar, okudum ama alıntı yapamadim bugün.
Ben biraz daha iyiyim şimdi. Evdeyim bugün. Sukur sancı yok denecek kadar azaldi.Sabah az çorba icip ilaç ictim. Annem geldi sonra kahvaltı hazırladı. Biraz ekmekle domates biber peynir zeytin atistirdim. Ekmeksiz kusacakmisim gibi geldi.
kızlar size birşey sorıcam
ben yaklaşık 15 gündür kan hapı kullanıyorum, bu sürede çayı baya bi azalttım, sabahları 2 çay bardağı içiyorum sadece, ama nedendir bilmem kahvaltıdan sonra,öğlen ve akşam yemekten sonra, bende aşırı şekilde ağız kuruluğu başladı, su içmeyle falanda geçmiyo,sizce neden olabilir?
Amin canım çok teşekkür ederimAyy canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım ne olduSelam kızlar, okudum ama alıntı yapamadim bugün.
Kız bu ne hamile menüsü mü buKahvaltım:
2 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı) 170,00 calori
8 x Adet Yeşil Zeytin 56,00 calori
2 x Dilim Ekmek 104,00 calori
2 x Tatlı kaşığı Bal 30,00 calori
Öğlen Yemeği:
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Sucuk 225,00 calori
1 x Dilim Ekmek 52,00 calori
5 x Adet Yeşil Zeytin 35,00 calori
Akşam Yemeği
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Çoban Salata 21,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Etli Nohut 177,50 calori
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPirinç Pilavı1 63,00 calori
Toplam Alınan Kalori :1033,50 calori
Kızımda da çok yemezdim ama 24 kilo almıştım 3 ayda 3 kilo aldım zaten şimdi biraz frenlemem lazımKız bu ne hamile menüsü mü bu
Zararlı ve eksik yiyorsun canım sağlıksız yemedikten sonra kilo almazsın alsan da bebekle gider o sucuk nedir çiğ et bebeğe zararlı bilmiyor musunKızımda da çok yemezdim ama 24 kilo almıştım 3 ayda 3 kilo aldım zaten şimdi biraz frenlemem lazım
Geçmiş olsun canım ne oldu
Aaa şok oldum canım çok şükür temiz çıkmış Rabbime şükürler olsun çok çok geçmiş olsun canım benim erteleme tabi hemen baktırSorma canım karın ağrısı, gaz, sancı,kramp acile gittik. Ultrasonda 10.5 cm noduler doku dediler. Daha bir buçuk ay önce benzer sikayetle ama sancı olmadan gitmiştim hastaneye birşey yoktu. Bunu söyleyince Dr da endiselendi. Tomografi çekildi. Sukur tomografide birşey çıkmadı. Karnımdaki şant ultrasonda yaniltmis herhalde. İdrar yolu enfeksiyonu vardı zaten o ilerlemiş. Bugün daha iyiyim şükür.
İlk başta 10.5 cm denilince ve önceki ultrasonda hiçbirşey olmadığı için bir buçuk ayda bu kadar büyüyen bir kitle hayır olmaz diye epey endiselendik. Sukurler olsun, Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. Antibiyotik verdi, kullanmaya başladım. Bitince yine enfeksiyonu olctururum tahlil yaptırıp.
Sporum
300 ip atlama
30 mekik
ben tesekkur ederim.canim mutlaka yazicam in sa Allah.o dieti harfiyen uyguluyucam.gunluk menuleri bildirecem buradan.umarim gercekten denildigi gibi etkili diettirHaber verdigin icin tesekkur ederim canim. Diyetine baslayinca burdan yaz
canim mesajini gordum arada.cok cok gecmis olsun.Allah beterinden korusunSorma canım karın ağrısı, gaz, sancı,kramp acile gittik. Ultrasonda 10.5 cm noduler doku dediler. Daha bir buçuk ay önce benzer sikayetle ama sancı olmadan gitmiştim hastaneye birşey yoktu. Bunu söyleyince Dr da endiselendi. Tomografi çekildi. Sukur tomografide birşey çıkmadı. Karnımdaki şant ultrasonda yaniltmis herhalde. İdrar yolu enfeksiyonu vardı zaten o ilerlemiş. Bugün daha iyiyim şükür.
İlk başta 10.5 cm denilince ve önceki ultrasonda hiçbirşey olmadığı için bir buçuk ayda bu kadar büyüyen bir kitle hayır olmaz diye epey endiselendik. Sukurler olsun, Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. Antibiyotik verdi, kullanmaya başladım. Bitince yine enfeksiyonu olctururum tahlil yaptırıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?