♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kızlar, okudum ama alıntı yapamadim bugün.

Ben biraz daha iyiyim şimdi. Evdeyim bugün. Sukur sancı yok denecek kadar azaldi.Sabah az çorba icip ilaç ictim. Annem geldi sonra kahvaltı hazırladı. Biraz ekmekle domates biber peynir zeytin atistirdim. Ekmeksiz kusacakmisim gibi geldi.

aman iyi yapmışsın ekmek yemekle,hastasın zaten o kadarda değil
yat dinlen canım,sağlık herşeyin başı

geçmiş olsun acil şifalar dilerim bnm yengemdede vardı bahsettiğiniz boyutta kitle ameliyatla alındı çok şükür kötü birşey çıkmadı yaklaşık 7 yıl oluyor aml olalı sizde endişelenmeyin hepimiz kadınız olabiliyor böyle şeyler takılmayın herşeyin başı yüksek moral atlatılmıcak birşey diil tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar ayrıca bnm bu haftaki kilom üzülerek yazıyorum 83 .100. ama şu ara yapacak birşey yok ev toplamış durumda taşınmayı bekliyorum çok dengesiz bir durum içindeyim kendime adapte olamıyorum yeni bir eve geçicez kısmet olursa birtürlü anahtarı teslim alamadık ha bugün ha yarın toplanmış bekliyorum bir yerleşip düzene girsem bakın inşallah nasıl kilo vercem dua edin bana nolur sevgilerimle

Hap yapıyor herhalde canım

Geçmiş olsun canım ne oldu

Kız bu ne hamile menüsü mü bu

Kızımda da çok yemezdim ama 24 kilo almıştım 3 ayda 3 kilo aldım zaten şimdi biraz frenlemem lazım
Zararlı ve eksik yiyorsun canım sağlıksız yemedikten sonra kilo almazsın alsan da bebekle gider o sucuk nedir çiğ et bebeğe zararlı bilmiyor musun Ekmek yerine yulaf yiyebilirsin hamileye de loğusaya da birebirdir kaşar peynir yerine beyaz peynir yiyebilirsin salam,sucuk falan çıkar derim bunları çok zararlıSüt, yumurta bunları tüketebilirsin öğle menün çok zayıf Yeşil zeytin de eğer o tuzlulardan ise seni sadece şişirir sen bilirsin işine karışmak gibi olmasın ama ben diyetteyken bile böyle tüketmem hamileyken hele hiç cevizin meyven yoğurdun herşeyin eksik bunlar bebeğe vitamindir

Geçmiş olsun canım ne oldu

Sorma canım karın ağrısı, gaz, sancı,kramp acile gittik. Ultrasonda 10.5 cm noduler doku dediler. Daha bir buçuk ay önce benzer sikayetle ama sancı olmadan gitmiştim hastaneye birşey yoktu. Bunu söyleyince Dr da endiselendi. Tomografi çekildi. Sukur tomografide birşey çıkmadı. Karnımdaki şant ultrasonda yaniltmis herhalde. İdrar yolu enfeksiyonu vardı zaten o ilerlemiş. Bugün daha iyiyim şükür.

İlk başta 10.5 cm denilince ve önceki ultrasonda hiçbirşey olmadığı için bir buçuk ayda bu kadar büyüyen bir kitle hayır olmaz diye epey endiselendik. Sukurler olsun, Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. Antibiyotik verdi, kullanmaya başladım. Bitince yine enfeksiyonu olctururum tahlil yaptırıp.

Aaa şok oldum canım çok şükür temiz çıkmış Rabbime şükürler olsun çok çok geçmiş olsun canım benim erteleme tabi hemen baktır

canim mesajini gordum arada.cok cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…