♥haftalık kilo verme yarışması♥

C
Canimm tebrikler coook sevindim .Saglikla kucagjna almayi nasip etsin rabbim .
Menune mutlaka ceviz ve meyve ekle tatlim.
Kocaman optum

kız miraycan84 doktorum bana sucuk yemeyi yasaklamıştı hamileyken. sucuk, sakatat falan yasak bildiğim. bir sor istersen.

Son düzenleme:
Sucuğu kızıma yapmıştım canım çekti kııız yeşil zeytini de kendim yaptım taze ve az tuzlu

Ağrının sancının nedeni enfeksiyonmuş iyi bari

amin canım böyle topluca hamişiz biz 73.5 la başladım hamileliğe, dikkat edeceğim kendime zararlı atıştırmalıklara paydos
Maşallah çok sevindim canım aslında diyette ki gibi sağlıklı şeyler yiyeceksin zorlanmazsın
Sucuğu kızıma yapmıştım canım çekti kııız yeşil zeytini de kendim yaptım taze ve az tuzlu

Afiyet olsun canım çok zararlı sadece belki doktorun söylememiştir diye belirttim iyiliğin açısından çiğ et ve az pişmiş her türlü et,tavuk,balık,yumurta falan zararlı hepsi tam pişmiş şekilde yeniyor ben arkadaşıma kocaman bir liste yapmıştım oradan biliyorum

C

Canimm tebrikler coook sevindim .Saglikla kucagjna almayi nasip etsin rabbim .
Menune mutlaka ceviz ve meyve ekle tatlim.
Kocaman optum
Amiin canım çok teşekkür ederim yiyorum canım arada ceviz meyve kızıma hazırlayınca değilse aklıma gelmez de
Önce aldığım 5 kilo beni bayaa rahatsız ediyor az bir şey yesem karnım şişiyor ara öğün ihtiyacım olmuyor

kız miraycan84 doktorum bana sucuk yemeyi yasaklamıştı hamileyken. sucuk, sakatat falan yasak bildiğim. bir sor istersen.
Bayramda bolca ciğer yedim sucuğu kızıma pişirince canım çekti çok yemedim ama sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben daha çok paketli kek bisküvi çikolata cips kola gibi şeylere dikkat etmiştim onun dışında çok kasmıyorum bu arada sucuk hariç salam sosis türü şeyler girmez bizim eve

taydin [/USER] nehirnil111
kızlar dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 1 yumurta

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* etli nohut yemeği

Ara Öğün (saat 15:30)
* 1 kepekli galeta
* üzüm

Ara Öğün (saat 17:30)
* 1 muz (orta boy)
* 1 tatlı kaşığı bal

Akşam (saat 18:30)
* 4 dilim beyti (kendim yaptım köfteler fırında pişti)
* tarhana çorbası
* yeşillik salata

canım şaka yaptım inan ben senden tembelim, bazen spora başlamamak için evde kendime iş yaratıyorum
aynen tembel olmasam zayıf olurdum
anladım canım şaka oldugunu ben sımdı lıste yapıyorm ev işlerim var 1 saatlik zıplaya oynaya yapıyım kı o yediğim cıkolatalı ekmeklerı erıtıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…