- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
taydin [/USER] nehirnil111
kızlar dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 1 yumurta
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli nohut yemeği
Ara Öğün (saat 15:30)
* 1 kepekli galeta
* üzüm
Ara Öğün (saat 17:30)
* 1 muz (orta boy)
* 1 tatlı kaşığı bal
Akşam (saat 18:30)
* 4 dilim beyti (kendim yaptım köfteler fırında pişti)
* tarhana çorbası
* yeşillik salata
aslında sadece köfte yapacaktım,sonra aklıma evdeki peynirler geldi,onları sigara böreği yapayım ziyan olmasın dedim (oğlum için tabi ben yemedim) sonra dedim almışken fazla yufka alimde beyti yapimBayıldım akşam ki menüne özellikle
kızlar bugün sabah ve öğlen menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 ceviz
* 3 zeytin
* 1 dilim ekmek
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* bulgur pilavı
* cacık
* 1 dilim ekmek
İyi yapmışsın canım afiyet olsun bende bayılırım beytiyeaslında sadece köfte yapacaktım,sonra aklıma evdeki peynirler geldi,onları sigara böreği yapayım ziyan olmasın dedim (oğlum için tabi ben yemedim) sonra dedim almışken fazla yufka alimde beyti yapimderken öyle oldu işte
doymadım nill bende cacıkla yedimÖğlen çok az ayrıca illa olacak gibi neden görüyorsun şu ekmeği bulgur pilavı varken ekmek neden
Bir tek bulgurla doymazsın ki yanında bir yemek ya da çorba yok muydu 1 porsiyon bulgur kimi doyururdoymadım nill bende cacıkla yedimhalada doymadım iştah tavan
köfte fardı ama içleri çiğ di yiyemedi kimse bide bulgur ve cacıkBir tek bulgurla doymazsın ki yanında bir yemek ya da çorba yok muydu 1 porsiyon bulgur kimi doyurur
Kötü olmuş canım neyse bugün biraz aç kaldın gibiköfte fardı ama içleri çiğ di yiyemedi kimse bide bulgur ve cacık
bende senin şu öğlen menülerine bayılıyorum yaKötü olmuş canım neyse bugün biraz aç kaldın gibi
Benim bugün ki menüm
Sabah: 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori (anca buna zaman kaldı)
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay
Öğle; 12:30 - Yarım kase tarhana çorbası + yarım fileto palamut + 1 kase karışık salata(roka+marul+havuç) + 1 ymk kaşığı makarna + yarım kase zeytinyağlı brokoli - 490 kalori
taydin
bende senin şu öğlen menülerine bayılıyorum ya
işyerinde balık nedir arkadaş hayal gibi bu listeyi kim yapıyosa ellerine sağlık
hele o salatalar
brokoli,karnıbahar haşlamalar
bugün işlerim yoğun dayanamazsam yerim kaçamak bişeyler
bende bulgur cacık ekmek yedimkoca bi tabak bulgur pilavı ve yanında yoğurt yıyorummm
ayy inşallah inşallahGel kuzum beraber yiyelim
ay ekmekbende bulgur cacık ekmek yedim
afiyet olsun sana
uzaylı görmüş gibi o ne kızay ekmek
bende yesem mi anlamında dedım kız ben onuuzaylı görmüş gibi o ne kız
doymadım doymadım
şimdi üstünede 4 parça çikolata yedim halada doymadım
Kız dur az belki de doydun miden sadece kandırıyor soda iç ya da sade türk kahvesi nescafe de olabilir azıcık sindiriruzaylı görmüş gibi o ne kız
doymadım doymadım
şimdi üstünede 4 parça çikolata yedim halada doymadım
1 bardak suKız dur az belki de doydun miden sadece kandırıyor soda iç ya da sade türk kahvesi nescafe de olabilir azıcık sindirir
hee yeme sen bana uymabende yesem mi anlamında dedım kız ben onubende ne yesem dıye düşünüp duruyorumm
aşurehee yeme sen bana uyma
ben yedim pişmanım sen olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?