♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kiz once ben zayiflarim o zaman inan ki bak surprizlere bayılırım oyle bi kilo veririm ki en az bir kere ama en az kilo veren kesin kacar yeni üyelik alır
Yok yok ödül sistemi olmasın

Kiz once ben zayiflarim o zaman inan ki bak surprizlere bayılırım oyle bi kilo veririm ki en az bir kere ama en az kilo veren kesin kacar yeni üyelik alır
Yok yok ödül sistemi olmasın

Zaten herkesin onaylaması lazım böyle bir sistemi. Rızası olmayanın odul sistemine dahil olmadan devam edebilmesi lazım. Ya da odulu bir kenara bırakıp, en az kilo verenin istediği kuruma küçük bir bağış yapabileceği bir sistem olabilir. Sosyal sorumluluk da içeren bir kilo verme serüveni olabilir..

günaydınlarrrr 64.400

avuç içim kadar bi kaşarlı tost yaptım kendıme
biraz peynir
salatalık
kırmızı közlenmiş biber tususuyla yapıyorum kahvaltıcıgımı yarın 63.900 yazcsm buraya unutmayın

Tesekkur derim :)
Ben kendime topik actim oradaki amacim gunluk tutmak boylece okuyunca fazla kacirmismiyim neler yapmisim ....
Kilom 66 kg
Boyum 158 cm
Hedefim 58 kg
10/10 tarihinde basladim diyete
Cok agir olmayip bol bol su (1 l detoks suyu + 1l normal su) dengeli beslenle ara ogunler 18den sonra yememek olarak diyete start verdim

Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…